Přejít na obsah

Prim Diplomat - informace? chromovaná verze?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A finále.

Hodinky mají za sebou GO strojku, pouzdro a ručky původní, vyčištěné. Ciferník je nový.

Výměnu korunky jsem neobjednával(asi bonus navíc), původní jsem dostal zpátky.

Jednání s Eltonem na výbornou, cena byla rozumná. Celkově velká spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji, mám z nich radost. Na ruku se dostanou, ale spíš jen při zváštních příležitostech.

Tak to Ti chválím, já svoje Diplomaty navlékám na ruku také při slavnostních příležitostech (a k obleku ) a náležitě si je vychutnávám Posted Image

Odkaz ke komentáři

Řemínek jsem si dodával sám, nákup proběhl ještě před renovací a do Eltonu jsem hodinky posílal s ním. Jedná se o Hirsch Lizard (tedy ještěrku).

Díky za předchozí informace, jen bych se ještě zeptal, pokud jde o nový číselník, dá se na něm rozpoznat, jestli byl vyroben stejnou technologií, jako ten původní, t.j. jestli byl také lakován?
Odkaz ke komentáři

Díky za předchozí informace, jen bych se ještě zeptal, pokud jde o nový číselník, dá se na něm rozpoznat, jestli byl vyroben stejnou technologií, jako ten původní, t.j. jestli byl také lakován?

Přiznám se, že tohle jsem neřešil. Nemám možnost srovnání, leda podle fotek.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj,

trošku OT, ale ne zas moc...na allegru.pl jsem dvakrát po sobě narazil na shodné pouzdro s pouzdrem od Diplomatů.

První byl nějaký Poljot, druhá značka je Condor viz. foto.

Chci se zeptat, jestli to byly bastly, nebo se tyto pouzdra dělaly i jinde a jestli se dají popřípadě použít k nějakému

zachovanému strojku/ciferníku. Ten Condor mě zaujal protože je to pouzdro stříbrné.

Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...