financ Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Trochu to zrychlíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 A finále.Hodinky mají za sebou GO strojku, pouzdro a ručky původní, vyčištěné. Ciferník je nový.Výměnu korunky jsem neobjednával(asi bonus navíc), původní jsem dostal zpátky. Jednání s Eltonem na výbornou, cena byla rozumná. Celkově velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Pro srovnání - původní stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Parada, jsou jak novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Parada, jsou jak novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 A jedna pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Moc pekne a porad elegantni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Krása, vážně! Bylo by hodně drzý zeptat se na náklady? Kdyžtak SZ, děkuji uctivě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Velká gratulace!!! Budou na denní nošení, nebo jen svátečně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Velká gratulace!!! Budou na denní nošení, nebo jen svátečně? Děkuji, mám z nich radost. Na ruku se dostanou, ale spíš jen při zváštních příležitostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Děkuji, mám z nich radost. Na ruku se dostanou, ale spíš jen při zváštních příležitostech. Tak to Ti chválím, já svoje Diplomaty navlékám na ruku také při slavnostních příležitostech (a k obleku ) a náležitě si je vychutnávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 A jedna pracovní Nádhera, tohle ti tedy závidím. Pěkná reklama pro Elton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 opravdu moc pěkné, s temahle si "ostudu" rozhodně neuděláš.. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 A jedna pracovní Co mas na nich za reminek ten ti dali v eltonu? Vypada moc pekne ten by se mi taky libil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Co mas na nich za reminek ten ti dali v eltonu? Vypada moc pekne ten by se mi taky libil. Řemínek jsem si dodával sám, nákup proběhl ještě před renovací a do Eltonu jsem hodinky posílal s ním. Jedná se o Hirsch Lizard (tedy ještěrku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Řemínek jsem si dodával sám, nákup proběhl ještě před renovací a do Eltonu jsem hodinky posílal s ním. Jedná se o Hirsch Lizard (tedy ještěrku). Díky za předchozí informace, jen bych se ještě zeptal, pokud jde o nový číselník, dá se na něm rozpoznat, jestli byl vyroben stejnou technologií, jako ten původní, t.j. jestli byl také lakován? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Díky za předchozí informace, jen bych se ještě zeptal, pokud jde o nový číselník, dá se na něm rozpoznat, jestli byl vyroben stejnou technologií, jako ten původní, t.j. jestli byl také lakován? Přiznám se, že tohle jsem neřešil. Nemám možnost srovnání, leda podle fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 A jedna pracovní [ To fakt nemá chybu! Skvělé !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Přiznám se, že tohle jsem neřešil. Nemám možnost srovnání, leda podle fotek. Díky Ať tak nebo jinak, hodinky máš teď parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Ahoj, trošku OT, ale ne zas moc...na allegru.pl jsem dvakrát po sobě narazil na shodné pouzdro s pouzdrem od Diplomatů. První byl nějaký Poljot, druhá značka je Condor viz. foto. Chci se zeptat, jestli to byly bastly, nebo se tyto pouzdra dělaly i jinde a jestli se dají popřípadě použít k nějakému zachovanému strojku/ciferníku. Ten Condor mě zaujal protože je to pouzdro stříbrné. Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se