Adept Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Dobrý den, prosím o info zdali někdo kupoval hodinky z uhrenbroker.com a zdali obdržel řádně vyplněnou garanční kartu od německého dealera odkud nejspíš tento eobchodník odebírá zboží? A jaká byla celková kvalita transakce? Děkuji a zdravím
IWCmann Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Ptal jsem se na to stejné v sekci IWC, proto to přidám sem. Omluvám se za OT, ale když jste někdo na Uhrenbroker.com objednávali třeba Omegy PO, dostali jste k nim i řádně vyplněnou garanční kartu? Nebo jaké všechny doklady jste od nich k hodinkám dostali? Jak je to potom se zárukou u takto zakoupených hodinek? Děkuji předem za zkušenosti a názory.Jinak zdravím nového kolegu na Chronomagu
Josef01 Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Obchod, který nemá ani adresu a na každé stránce reklamuje ROLEX (který ani nezastupuje) si zákazníka ani nezaslouží.....
baza Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 (upraveno) Obchod, který nemá ani adresu a na každé stránce reklamuje ROLEX (který ani nezastupuje) si zákazníka ani nezaslouží..... No já jsem tam tu adresu tedy našel, ale pokud nedávají s hodinkami mezinárodní záruku potvrzenou AD (a to asi nedávají) tak bych se poohlédl jinde. Pro ty co neumí hledat - kopírováno z webu: HGPARTS GmbH & Co. KG Am Krautgarten 8 74251 Lehrensteinsfeld Telefon: 071 34 / 52 92 40 Telefax: 071 34 / 52 93 35 email: info@uhrenbroker.com Geschäftsführer: Heiko Gläss Handelsregister: Amtsgericht Stuttgart Handelsregisternummer: HRA 104955 Umsatzsteueridentifikationsnummer: DE814729667 Die HGPARTS GmbH & Co. KG wird vertreten durch die Komplementärin: HGPARTS Verwaltungs GmbH Am Krautgarten 8 74251 Lehrensteinsfeld Geschäftsführer: Heiko Gläss Upraveno 13. ledna 2011 uživatelem baza
little_w Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Obchod, který nemá ani adresu a na každé stránce reklamuje ROLEX (který ani nezastupuje) si zákazníka ani nezaslouží..... Josefe, nechci byt hnidopich, ale asi myslis PROPAGUJE (= formou reklamy), ne? "reklamovat" znamena neco jineho. jenom technicka, sorry. ...s obchodem zkusenost nemam, jenom mi to nedalo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se