Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vybírám si hodinky k formálnějšímu oblečení, ale aby se daly vzít i k džínům a košili apod.

Vybral jsem po zralé úvaze Seiko SARB033. Na Grand Seiko v automatu mi nějak nezbyly peníze :)

Co řeším je velikost - papírově mají 37mm. Máte je někdo, můžete sdělit zkušenosti s velikostí? Je to OK - není to málo? I když právě k obleku by to mělo být zcela v pořádku. Mate mě, že předchozí hoďky, které jsem měl k těmto příležitostem, byly 42mm.

Dále řeším kde je koupit. Seiya je má za fajn cenu, ale ještě jsem tam nikdy nekupoval. Jak se tam platí? Je možno paypal?

Posted Image

Posted Image

Odesláno

podla mna super volba. velkosti sa podla mna nemusis bat. ak sa dobre pozries tak maju oyster style puzdro a to posobi na zapasti vacsie (vidiet to aj v tom vlakne s 34mm Rolex DJ). 50h rezerva natahu je tiez slusne cislo, maju safir, hacking a 100m vodotesnost je tiez fajn.

nevie niekto z vas ci maju srobovaciu korunku?

Odesláno

Proč mi to děláte!! Já už je po prodeji obrečel, a skoro už zapomněl a teď tohle!!!

Vem je. Jsou super a to nekecám. Já je koupil, nenosil a prodal, ale jen se s nimi kochal. Ta velikost je.. no k obleku jo, akorát.

Jsou sice v poměru k průměru trochu vyšší, ale vyvažuje to pouzdro, které je prohlé k ruce a kalibr má jako by svůj nákružek.

Materiálové zpracování, kalibr, tah.. prostě vše jajk má být a to za nemnoho financí.

Odesláno (upraveno)

nevie niekto z vas ci maju srobovaciu korunku?

jestli si dobře pamatuju, tak ne. Na co taky?

Edit: dantechno mě předběhl, ano, je jen jiný tah a já myslím že pěknější.

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno (upraveno)

dobrý výběr...schvaluje se :smile_anim: ....a neodpustím si hlodajícího červíka s tipem na orienty, které se mi před časem hodně zalíbily...navíc se podle mého názoru k formálnějšímu oblečení více hodí hodinky na kůži...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33427-orient-60th-anniversary/page__p__501742__hl__orient+60__fromsearch__1&do=findComment&comment=501742

Upraveno uživatelem petjaan
Odesláno

Jakubisko: taky jsem na ně kdysi koukal, ale chci opravdu jednoduchý design. Ve výběru pak byly modely jako Archimede Arcadia, Hamilton Jazzmaster, nějaký Christopher Ward a Louis Erard.

Ale miluju prostě tu japonskou jednoduchost a smysl pro detail. Stejně jako mi do garáže nesmí jiný než japonský auto, do bytu jiná než japonská elektronika, tak na ruku japonský hodinky :)

Ad tah - stejně půjdou na černýho krokouše, takže tah není až tak důležitej. Ale tento se mi líbí víc, než ten původní ze SCVS003.

Odesláno

Ty Orienty bych si koupil hned kdyby na nich nebylo to "60th anniversary".

Seika taky ok, ale mě připadaj jak z 80. let.

dobrý výběr...schvaluje se :smile_anim: ....a neodpustím si hlodajícího červíka s tipem na orienty, které se mi před časem hodně zalíbily...navíc se podle mého názoru k formálnějšímu oblečení více hodí hodinky na kůži...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33427-orient-60th-anniversary/page__p__501742__hl__orient+60__fromsearch__1&do=findComment&comment=501742

Odesláno

Já ti je teda taky schvaluji!!! Sám o nich přemýšlím, navíc, zdejší srovnávací fotka se Seiko Monster mi velmi pomohla, děkuji!

Odesláno

X-Bob: taky jsem progooglil celý večer, než jsem nějaké porovnání našel.

Jinak asi to vezmu od Seiya-san, potvrdil mi po mailu, že do ČR pošle a s Paypalem není problém.

Odesláno

Tak musím prohlásit, že Česká pošta významně překvapila. Hodinky už mám před sebou na stole.

Zásilka podána dne 18.01.2011.

Zásilka dne 19.01.2011 odeslána do České republiky.

Zásilka dne 19.01.2011 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.

Zásilka dne 20.01.2011 určena k vyclení.

Zásilka přepravována k dodací poště.

Zásilka připravována na dodací poště 160 00 - Praha 6 k doručení.

Zásilka doručována dne 21.01.2011 poštou 160 00 - Praha 6.

doručeno před hodinkou :-)

Jsou úplně parádní, naprosto mě dostal ten tah - sice na obrázku vypadá stejně jako na mých pětkách divers, ale při pohledu naživo a hlavně při doteku je to nebe a dudy.

Samozřejmě se s nimi pochlubím, o víkendu nafotím :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Tyhle Seika jsou parádní, mají in-house stroj, takže všechno je správně :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...