akicz Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Open Air Festival v Panenském Týnci..už za necelý měsíc. Obsazení nakonec mírné zklamání, ale nakonec asi vytáhnem zadky, aspoň naty Leftfield Jede někdo odtud? http://www.openairfestival.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 A je to tady: Rock for people Akorát SOAD bohužel nepřijedou, velká to škoda. Nechystáte se tam někdo? chtěl jsem ale jak nebyli potvrzení SOAD tak se mi už tolik nechtělo,jaký to tam bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 (upraveno) Nevím, jestli už tu byly VIZOVICE: Potvrzené kapely MOR 2011 TWISTED SISTER (USA)HELLOWEEN (Ger)GUANO APES (Ger)HAMMERFALL (Swe)MOONSPELL (P)AIRBOURNE (Australie)OVER KILL (USA)U.D.O. (Ger)RHAPSODY OF FIRE (Ita)AMORPHIS (Fin)ELUVEITIE (Swi) + FINNTROLL (Fin) = Pagan Alliance ()OOMPH! (Ger)BRAINSTORM (Ger)DELAIN (Nl)ROSS THE BOSS (USA)ALESTORM (UK)VIRGIN STEEL (USA)BONFIRE (Ger)EKTOMORF (Hun)SIRENIA (Nor)LEGION OF THE DAMNED (Nl)WATAIN (Swe)POWERWOLF (Ger)VISIONS OF ATLANTIS (Aut)MERCENARY (Den)VICTOR SMOLSKI - guitar workshop (Ger)EVILE (UK)ARKONA (Rus)VARG (Ger)STEELWING (Swe)AUDREY HORNE (Nor)Tři Sestry (CZ)Kreyson (CZ)Konflikt (SK)Alkehol (CZ)Seven + Victor Smolski, Blaze Bayley, Schmier (CZ/Int.)Tleskač (CZ)Fleret (CZ)Nil (CZ)Silent Stream Of Godless Elegy (CZ)Dark Gamballe (CZ)Jiří Schmitzer (CZ)Törr (CZ)Dymytry (CZ)Crash Road (CZ) Takže pro příznivce tohoto stylu TOP akce!! Upraveno 7. července 2011 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 chtěl jsem ale jak nebyli potvrzení SOAD tak se mi už tolik nechtělo,jaký to tam bylo? Ale jo, paráda, nějáké kapelky mě dostali, např John Batler trio z Austrálie a US Primus byli geniální, a monoho dalších. Štve mě absence Gambáče, mě prostě ten Staropramen nejede" ¨Příští rok pojedu znovu, tak něják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Tak dneska nám odstartoval teplický horolezecký festival Nechystáte se tam někdo? Je tam k vidění stovky Suunto hodinek a G-shocků, ale občas i nějáké Swiss hodinky vyššího kalibru http://www.horolezeckyfestival.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 nový vlákno snad netřeba. nepřidá se někdo v úterý 15.5. na koncert do Norinberka? http://www.nilspettermolvaer.info http://www.der-hirsch.de/Virtueller%20Rundgang_225_0_0.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 (upraveno) Nechystáte se někdo na Foo Fighters do Puly 18.6.2019? Třeba bysme mohli dát v Pule Karlovačko. Upraveno 11. března 2019 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Uz som nezohnal na "fighterov" listky, zahliadol som to len minuly tyzden ze budu v Pule - koho by to napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Uz som nezohnal na "fighterov" listky, zahliadol som to len minuly tyzden ze budu v Pule - koho by to napadlo Myslím, že lístky na 18.6. ještě jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Uz nie.... A na viagogo nekupujem radsej.. Available dates Jun18 Foo Fighters Arena Sold out onTue, 18. Jun 2019at 21:00 Jun19 Foo Fighters ? RASPRODANO Arena Sold out onWed, 19. Jun 2019at 21:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se