Georgeisin Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Před časem jsem si objednal jedny POLJOTy a teď jsem si všimnul, že hodinová ručka je na celé hodině o kousek mimo index (minutová samozřejmě na 12). U žádných ze svých 3 SWISS made mechanik jsem si toho nevšiml, méte někdo něco podobného? Předpokládám, že u levnějších hodinek asi nemůžu nárokovat úplnou preciznost, ale tohle mi přišlo jako samozřejmost. Mějte se, Jirka
bandicoot Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Já bych řekl, že naopak v celou hodinu nesedí minutovka Nojo holt to není swiss. Nech si to nasadit líp, nic jinýho v tom není.
Frantik Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Před časem jsem si objednal jedny POLJOTy a teď jsem si všimnul, že hodinová ručka je na celé hodině o kousek mimo index (minutová samozřejmě na 12). U žádných ze svých 3 SWISS made mechanik jsem si toho nevšiml, méte někdo něco podobného? Předpokládám, že u levnějších hodinek asi nemůžu nárokovat úplnou preciznost, ale tohle mi přišlo jako samozřejmost. Mějte se, Jirka Bohužel se to občas stává, nejen u Rusa. Pokud je to hodně, zajdi k hodinari, nemel by byt problem to poladit.
Georgeisin Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 ok, díky za radu. Zkusím si toho nevšímat a kdyžtak to nechám u hodináře udělat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se