robpol3 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Dobrý den,uvažuji o koupi hodinek cca. 5000,-. Mělo by se jednat o automaty + manuální nátah, velikost 40+, stříbrné, tah, kdyby bylo průhledné dýnko abych se mohl kochat Myslíte, že by se dali za tu cenu sehnat? Značku zatím nemám vyhraněnou, ovšem né čínu. Koukal jsem na Vostoky-Europe K-3, ale odrazuje mě že je u nás nemají v kameném obchodě.Budu rád, za každý typ. Díky.
Frantik Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Spíše než stříbrné asi myslíš ocelové/nerez! A automaty + manuální nátah znamená, že chceš automaty s možností manuálního nátahu?Jinak za 5 000,- už nějaký výběr bude, a asi i lepší než Vostok.
Martz Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 K3 se kolem 5K pohybují, takže asi seženeš. Pokud ale vím, tak manuální nátah nemají. To v téhle cenovce nebude mít kromě číny asi nic. Jinak alternativou jsou téměř libovolná seika. Pětky do pěti seženeš v klidu, například Seiko Seaurchin a podobně - klasika. Do pěti tisíc máš i nejklasičtější model divers, SKX007.
robpol3 Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Spíše než stříbrné asi myslíš ocelové/nerez! A automaty + manuální nátah znamená, že chceš automaty s možností manuálního nátahu? Jinak za 5 000,- už nějaký výběr bude, a asi i lepší než Vostok. Jo jo.Myslím ocelové/nerez a i ten nátah jsem myslel takhle. Nějak nemůžu nic moc najít. Spíš nic než moc.
robpol3 Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 K3 se kolem 5K pohybují, takže asi seženeš. Pokud ale vím, tak manuální nátah nemají. To v téhle cenovce nebude mít kromě číny asi nic. Jinak alternativou jsou téměř libovolná seika. Pětky do pěti seženeš v klidu, například Seiko Seaurchin a podobně - klasika. Do pěti tisíc máš i nejklasičtější model divers, SKX007. Takže ani ty Seika nemají manuální nátah?
ggrand Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 S touhle cenovkou budes tezko shanet automat s moznosti manualniho natahu. Nejlacineji se to da obejit tak, ze napr. z conradu si koupis natahovacMy link
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se