fcmasakr Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Poraďte prosím, kde by se daly v Praze obstarat rozumně kvalitní kožené řemeny za rozumnou cenu? Nepotřebuji žádnou ruční práci ani originál krokodýla; spíš tuctovou, dobře vypadající a odolnou kůži. Dorazily mi oblekovky na hnědé kůži, takže jí potřebuju vyměnit za černou. Nechce se mi nakupovat na netu, rád bych si kůži osahal. Máte tip, kde by měli slušný výběr? Pokud tu obdobné téma již proběhlo, omlouvám se, ale žádné relevantní info jsem nenašel.
M3maniac Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Moc pěknou práci dělá p.Šíma odkaz tu najdeš
Jakubisko Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Pan Brož, pasáž Alfa, Václavské náměstíKoscom, Na Poříčí 30
Jiribartl Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 http://www.hodinarstvizs.cz/prodej.html - hodinářství ve Vyšehradské. Sám jsem tam kupoval kvalitní kožený tah Piero Magli. Jsou daleko pod cenou Hirsch a přitom vypadají pěkně. Mrkni tam.
safi Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Pan Brož, pasáž Alfa, Václavské náměstí Koscom, Na Poříčí 30 Tam najdeš i kolekci řemínků od Šímy. Pokud se ti nechce čekat, můžeš si vybrat z menší zásoby hotových kusů.
fcmasakr Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Tak to jsem netušil, že p. Šíma šije i "na sklad". Rád se na jeho výrobky podívám, tady na fóru má až neskutečnou pověst. Mně jde o to někam přijít, okouknout, osahat, koupit, nechat vyměnit a odejít. Každopádně děkuji za doporučení, příští týden si udělám procházku po centru.
pavča Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 (upraveno) No a pochopitelně náš milý, téměř domácí, Chronoshop.cz !!!!!!! edit: no není to v Praze, ale za solidní ceny si můžeš objednat řemeny dle chuti a Kuba Ti zajistí dodání. Upraveno 16. ledna 2011 uživatelem pavča
Návštěvník Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Tak to jsem netušil, že p. Šíma šije i "na sklad". Rád se na jeho výrobky podívám, tady na fóru má až neskutečnou pověst. Mně jde o to někam přijít, okouknout, osahat, koupit, nechat vyměnit a odejít. To jako Ondru ??? No, ten bude vodvázanej
fcmasakr Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 To jako Ondru ??? No, ten bude vodvázanej To osahávání by místo mě mohla zvládnout má drahá polovička. S tím už by nemusel být takový problém, ne?
Návštěvník dlubix Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Jednoznačně doporučuju Ondru Šímu, tady na foru je jako "Simon". Napíšeš mu SZ co chceš, pošleš foto toho, co se ti líbí a za dva týdny máš doma parádní voňavej řemen, jakej v krámu nekoupíš.
fcmasakr Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Dodatečně přidám výsledek: v Koscomu neměli takřka nic, pořídil jsem u p. Brože. Výběr řemenů i přístup obsluhy hodnotím na 1*.
emba Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Rád bych v Praze koupil nějaký hnědý kožený řemen. Psalo se tu o pasáži Alfa, Koscomu, hodinářství na Vyšehradské, napadá vás ještě něco?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se