Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem pořídil předchozím hodinkám Omega Vintage kamarádku, aby nebyly chudinky sami :). Jedná se hodinky z r. 1974 s kalibrem 1012 (23 Jewels, automatic). Hodinky jsou pozlacené 40 um. Průměr pouzdra je 38mm bez korunky, výška 11mm. Těchto hodinek se už moc nevidí. O dva roky později se velmi podobné hodinky začaly vyrábět s 300Hz kalibrem 1250 "Mosaba"

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

upřímná gratulace, opravdu pěkné...začínám tady pozorovat, že se tu množí vintage kousky, pěkný trend...

Odesláno

Fuha, ty teda ides! Pekny kus aj tento, len co je pravda! Blahozelam. :))

Nechces dat dokopy fotogaleriu tvojej Omega zbierky? Ako ta tu sledujem, moze to byt velmi zaujimava prehliadka

Odesláno

Díky všem za milé příspěvky!

Ten pásek je zajímavej tím, že je to původní originál, to se asi málokdy vidí. Podobné hodinky se vyplatí kupovat u profesionálů, kde se dělá renovace na špičkové úrovni se zachovaním všech původních dílů, je to jedna radost se na to podívat i uvnitř.

Možná nějaká fotogalerie by byla pěkná, na druhou stranu nevím, zda to není spíš kontraproduktivní...

Odesláno

Výbornej ročník, protože jsem se v ten rok narodil :smile_anim: Gratulace, pěkný kousek" Jen mě trochu mrzí, že tak MLADÉ! hodinky se považují za Vintage :oneeyed02:

Odesláno

"Podobné hodinky se vyplatí kupovat u profesionálů, kde se dělá renovace na špičkové úrovni se zachovaním všech původních dílů, je to jedna radost se na to podívat i uvnitř"

kde se tyto profesionálové vyskytují?

Odesláno (upraveno)

Pěkně jedeš, Josefe, paráda, gratuluju. Ale co se stalo se tvým předsevzetím, že vintage Omegy jen ve zlatě?

Děkuji :) To platí, nicméně tohle je takové malá odbočka k těmto typům pouzder, nějak se mi zalíbil tenhle styl a protože to sahá až k 80 letům už to beru jako něco jiného.

Jinak Gisberta mám rád i díky těm jeho certifikátům

Upraveno uživatelem Josef01

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...