foxik28 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Poker a místo zetonu hodinky:) a hlavně motokáry
honza71 Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Poker a místo zetonu hodinky:) a hlavně motokáry Tak prosím hlasuj, jinak Tě tam nebudu mít.
Milan156 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Koukám, že jsem hlasoval s většinou ... POKER & KARTS. Přikláním se k tomu, že pokud to vyhrajou motokáry bude asi lepší nalosovat nějaké "mini-teamy" ať je větší sranda.
abbot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Osobně jsem pro Poker a to právě kvůli zábavě a taky mám pocit, že díky faktoru "štěstí" má možnost vyhrát prakticky kdokoliv.Zábavu si ve výše zmíněných disciplínách může užít kdokoliv ještě v bowlingu, určitě na motokárách a možná ještě v šipkách, ale myslim že tam schází ta možnost výhry , protože jestli to někdo provozuje, tak je rozdíl opravdu znát. Osobně miluju pool, ale upřímně pokud se tu najde někdo (a věřim že jsou tu borci ), kdo je schopnej stůl čistit z první, tak si mnozí skoro ani nevezmou tágo do ruky ... a taky bych viděl trochu problém v pravidlech, protože "hospodskej pool" je trochu posunutej a každej to hraje jinak a dá poměrně dost práce se v pravidlech sjednotit a akorát by to způsobovalo zmatky ... a snooker je úplně ztracenej, u poolu se dá alespoň pronajmout několik stolů, ale snookerů obvykle mco nemívaj a za jeden den je to podle mě moc únavný a téměř nereálný ve 30 a víc lidech zrealizovat ...
utrejch Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Osobně jsem pro Poker a to právě kvůli zábavě a taky mám pocit, že díky faktoru "štěstí" má možnost vyhrát prakticky kdokoliv.
JDenver Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Osobně jsem pro Poker a to právě kvůli zábavě a taky mám pocit, že díky faktoru "štěstí" má možnost vyhrát prakticky kdokoliv. Zábavu si ve výše zmíněných disciplínách může užít kdokoliv ještě v bowlingu, určitě na motokárách a možná ještě v šipkách, ale myslim že tam schází ta možnost výhry , protože jestli to někdo provozuje, tak je rozdíl opravdu znát. Osobně miluju pool, ale upřímně pokud se tu najde někdo (a věřim že jsou tu borci ), kdo je schopnej stůl čistit z první, tak si mnozí skoro ani nevezmou tágo do ruky ... a taky bych viděl trochu problém v pravidlech, protože "hospodskej pool" je trochu posunutej a každej to hraje jinak a dá poměrně dost práce se v pravidlech sjednotit a akorát by to způsobovalo zmatky ... a snooker je úplně ztracenej, u poolu se dá alespoň pronajmout několik stolů, ale snookerů obvykle mco nemívaj a za jeden den je to podle mě moc únavný a téměř nereálný ve 30 a víc lidech zrealizovat ... Naprosto výstižné. Pro očekávaný počet účastníků je ten poker také nejsnáze organizovatelný a nejjednodušší na přípravu. Základní hrací sadu (karty + žetony) má doma skoro každý.
Martz Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 To abych to oživil a začal trénovat Poker jsem nehrál bratru 12 let...
honza71 Odesláno 20. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Prima chlapi, ale zapomínáte hlasovat. Nebo nezapomínáte ?
B.F.G. Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Aboote zapoměls na Starcraft, ne kua? To by měl mít doma taky každej a faktor zábavy bude u většiny taky dost nezanedbatelnej
abbot Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 haha , dej pokoj, už se mi skoro přestávaj samovolně klepat prsty, žádný SC už nikdy víc, ani dvojku sem raději nekupoval ... ad hlasování: já třeba nehlasoval, protože předem neznám termín a nerad bych tu zkresloval vůli většiny svým hlasem, když nemůžu potvrdit účast ...
honza71 Odesláno 21. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 UP. Jen aby to nikdo nepřehlédl.
honza71 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Ahoj , dva týdny jsou fuč . Takže všem, kteří projevili zájem díky. Alespoň dvacet se hlásí jenom závodníků a tak je první disciplína o mistra/šampiona Chronomagu vybrána - MOTOKÁRY. (Richard to bohužel nedá, tak snad se přihlásí někdo další) Rezervace dráhy stojí 12tisíc na hodinu. A tak mi přijde lepší, aby si každý zaplatil 1 max. 2 jízdy (10ti minutové) a vítězem se stane ten, kdo zajede nejrychlejší kolo. Sejít se tam můžem v hospodě jako na srazech v čase od .. do .. a startovný shrábne nejrychlejší pilot v tom čase. Tak popřemýšlejte o termínech NE 13.3. nebo NE 20.3. . Brzy bude anketa a snad se opravdu dokážeme sejít. Místo konání navrhuji Kart Centrum Radotín. www.kart-centrum.cz H
ricous Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Richard to bohužel nedá, tak snad se přihlásí někdo další. Ricousův memoriál. Jako první cenu (putovní) mohu věnovat berli...
honza71 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Ricousův memoriál. Jako první cenu (putovní) mohu věnovat berli... Ahoj. No nic proti, pokud Tě to potěší, nám bude ctí. Jen oni bývají memoriály většinou pojmenovány po těch, co už to mají spočítaný a to doufám není tvůj případ. Takže "uši hore" ať se můžeš zúčastnit třeba druhého ročníku. Asi by jsi byl první na světě, kdo startuje na svým vlastním memoriálu.
sect Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Taky jsem out, blbě jsem to pochopil (bral jsem to jako součást nějakého celorepublikového srazu), musel bych kvůli 20-ti minut motokár strávit 7 hodin v autě.......takže se omlouvám a ruším svůj hlas....
ricous Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Ahoj. No nic proti, pokud Tě to potěší, nám bude ctí. Jen oni bývají memoriály většinou pojmenovány po těch, co už to mají spočítaný a to doufám není tvůj případ. Takže "uši hore" ať se můžeš zúčastnit třeba druhého ročníku. Asi by jsi byl první na světě, kdo startuje na svým vlastním memoriálu. Samozřejmě to byl jen pokus o žert, jen ať je ve jménu Chronomagu. A počkejte na druhej, maximálně třetí ročník, jestli se tam objevím...
honza71 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Taky jsem out, blbě jsem to pochopil (bral jsem to jako součást nějakého celorepublikového srazu), musel bych kvůli 20-ti minut motokár strávit 7 hodin v autě.......takže se omlouvám a ruším svůj hlas.... No zrovna jsem přemýšlel, kdo se odhlásil. Škoda. V tý hospodě můžem být třeba celý den a max. 2 jízdy jsem navrhl proto, aby tam byly alespoň trochu stejné podmínky pro účastníky.
Jay Doll Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 A kolik by stál pronájem dráhy na Černém mostě? Podle mě to bude o dost levnější. Najmout si celou dráhu je podle mě lepší než si platit jednotlivé jízdy. Jinak termín bych bral 6.3 nebo přiejhorším 13.3.
Milan156 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Na Čerňáku u toho chybí to zázemí (hospoda ze které se kouká hned na dráhu) + když jsem tam byl před lety (nevím jak je to nyní) tam skoro nebylo místo na předjíždění. Jinak škoda, že se toto neřešilo o pár dnů dříve, zrovna měli (černý most) slevovou akci za cca 50% resp. cena za 2 jízdy namísto 400 se platilo asi 190. Systém: pokud někdo jezdí motokáry často a radotín má najetej, tak proti němu nováček nebude mít absolutně žádnou šanci a spíš ho to otráví. Co nalosovat náhodně dvojce u kterých se nejlepší časy sečtou (či zprůměrují) aby to bylo víc otevřené. Však předpokládám, že stejně hlavně jde o srandu a ne o vítězství. I když se "startovním výstřelem" pojedou všichni na krev
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.