Přejít na obsah

CHRONOTURNAJ - výběr disciplíny

Vyberte disciplínu ve které chcete soutěžit  

40 hlasů

1. 1. Jsem pro: (můžete zaškrtnout více možností)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Osobně jsem pro Poker a to právě kvůli zábavě a taky mám pocit, že díky faktoru "štěstí" má možnost vyhrát prakticky kdokoliv.

Zábavu si ve výše zmíněných disciplínách může užít kdokoliv ještě v bowlingu, určitě na motokárách a možná ještě v šipkách, ale myslim že tam schází ta možnost výhry :), protože jestli to někdo provozuje, tak je rozdíl opravdu znát.

Osobně miluju pool, ale upřímně pokud se tu najde někdo (a věřim že jsou tu borci :)), kdo je schopnej stůl čistit z první, tak si mnozí skoro ani nevezmou tágo do ruky :sad01_anim: ... a taky bych viděl trochu problém v pravidlech, protože "hospodskej pool" je trochu posunutej a každej to hraje jinak a dá poměrně dost práce se v pravidlech sjednotit a akorát by to způsobovalo zmatky ...

a snooker je úplně ztracenej, u poolu se dá alespoň pronajmout několik stolů, ale snookerů obvykle mco nemívaj a za jeden den je to podle mě moc únavný a téměř nereálný ve 30 a víc lidech zrealizovat ...

Odesláno

Osobně jsem pro Poker a to právě kvůli zábavě a taky mám pocit, že díky faktoru "štěstí" má možnost vyhrát prakticky kdokoliv.

Zábavu si ve výše zmíněných disciplínách může užít kdokoliv ještě v bowlingu, určitě na motokárách a možná ještě v šipkách, ale myslim že tam schází ta možnost výhry :), protože jestli to někdo provozuje, tak je rozdíl opravdu znát.

Osobně miluju pool, ale upřímně pokud se tu najde někdo (a věřim že jsou tu borci :)), kdo je schopnej stůl čistit z první, tak si mnozí skoro ani nevezmou tágo do ruky :sad01_anim: ... a taky bych viděl trochu problém v pravidlech, protože "hospodskej pool" je trochu posunutej a každej to hraje jinak a dá poměrně dost práce se v pravidlech sjednotit a akorát by to způsobovalo zmatky ...

a snooker je úplně ztracenej, u poolu se dá alespoň pronajmout několik stolů, ale snookerů obvykle mco nemívaj a za jeden den je to podle mě moc únavný a téměř nereálný ve 30 a víc lidech zrealizovat ...

Naprosto výstižné. Pro očekávaný počet účastníků je ten poker také nejsnáze organizovatelný a nejjednodušší na přípravu. Základní hrací sadu (karty + žetony) má doma skoro každý.

Odesláno

Aboote zapoměls na Starcraft, ne kua? ;) To by měl mít doma taky každej a faktor zábavy bude u většiny taky dost nezanedbatelnej :D

Odesláno

haha :), dej pokoj, už se mi skoro přestávaj samovolně klepat prsty, žádný SC už nikdy víc, ani dvojku sem raději nekupoval ...

ad hlasování: já třeba nehlasoval, protože předem neznám termín a nerad bych tu zkresloval vůli většiny svým hlasem, když nemůžu potvrdit účast ...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj ,

dva týdny jsou fuč . ;) Takže všem, kteří projevili zájem díky.

Alespoň dvacet se hlásí jenom závodníků a tak je první disciplína o mistra/šampiona Chronomagu vybrána - MOTOKÁRY. (Richard to bohužel nedá, tak snad se přihlásí někdo další)

Rezervace dráhy stojí 12tisíc na hodinu. A tak mi přijde lepší, aby si každý zaplatil 1 max. 2 jízdy (10ti minutové)

a vítězem se stane ten, kdo zajede nejrychlejší kolo.

Sejít se tam můžem v hospodě jako na srazech v čase od .. do .. a startovný shrábne nejrychlejší pilot v tom čase.

Tak popřemýšlejte o termínech NE 13.3. nebo NE 20.3. . Brzy bude anketa a snad se opravdu dokážeme sejít. :)

Místo konání navrhuji Kart Centrum Radotín. www.kart-centrum.cz

H

Odesláno

Richard to bohužel nedá, tak snad se přihlásí někdo další.

Ricousův memoriál. Jako první cenu (putovní) mohu věnovat berli... :wheelchair:
Odesláno

Ricousův memoriál. Jako první cenu (putovní) mohu věnovat berli... :wheelchair:

Ahoj. No nic proti, pokud Tě to potěší, nám bude ctí. Jen oni bývají memoriály většinou pojmenovány po těch, co už to mají spočítaný a to doufám není tvůj případ. ;)

Takže "uši hore" ať se můžeš zúčastnit třeba druhého ročníku. Asi by jsi byl první na světě, kdo startuje na svým vlastním memoriálu. :D

Odesláno

Taky jsem out, blbě jsem to pochopil (bral jsem to jako součást nějakého celorepublikového srazu), musel bych kvůli 20-ti minut motokár strávit 7 hodin v autě.......takže se omlouvám a ruším svůj hlas.... :notworthy:

Odesláno

Ahoj. No nic proti, pokud Tě to potěší, nám bude ctí. Jen oni bývají memoriály většinou pojmenovány po těch, co už to mají spočítaný a to doufám není tvůj případ. ;)

Takže "uši hore" ať se můžeš zúčastnit třeba druhého ročníku. Asi by jsi byl první na světě, kdo startuje na svým vlastním memoriálu. :D

Samozřejmě to byl jen pokus o žert, jen ať je ve jménu Chronomagu. A počkejte na druhej, maximálně třetí ročník, jestli se tam objevím... :D
Odesláno

Taky jsem out, blbě jsem to pochopil (bral jsem to jako součást nějakého celorepublikového srazu), musel bych kvůli 20-ti minut motokár strávit 7 hodin v autě.......takže se omlouvám a ruším svůj hlas.... :notworthy:

No zrovna jsem přemýšlel, kdo se odhlásil. Škoda. V tý hospodě můžem být třeba celý den a max. 2 jízdy jsem navrhl proto, aby tam byly alespoň trochu stejné podmínky pro účastníky.

Odesláno

A kolik by stál pronájem dráhy na Černém mostě? Podle mě to bude o dost levnější. Najmout si celou dráhu je podle mě lepší než si platit jednotlivé jízdy. Jinak termín bych bral 6.3 nebo přiejhorším 13.3.

Odesláno

Na Čerňáku u toho chybí to zázemí (hospoda ze které se kouká hned na dráhu) + když jsem tam byl před lety (nevím jak je to nyní) tam skoro nebylo místo na předjíždění. Jinak škoda, že se toto neřešilo o pár dnů dříve, zrovna měli (černý most) slevovou akci za cca 50% resp. cena za 2 jízdy namísto 400 se platilo asi 190.

Systém: pokud někdo jezdí motokáry často a radotín má najetej, tak proti němu nováček nebude mít absolutně žádnou šanci a spíš ho to otráví. Co nalosovat náhodně dvojce u kterých se nejlepší časy sečtou (či zprůměrují) aby to bylo víc otevřené. Však předpokládám, že stejně hlavně jde o srandu a ne o vítězství. I když se "startovním výstřelem" pojedou všichni na krev :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...