jajka Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Ahoj. Rád bych od kušených hodinkářů dostal radu. Chci jednoduché potápěčské hodinky a zalíbil se mi model Citizen BN0070-09E. Kde je sehnat? Psal jsem mail údajně výhradnímu dovozci Citizen pro ČR spol. Goldtime a.s. a ty mi řekly, že se jedná o starý model, který už není k dostání. To se mi moc nezdá. Na stránkách citizenwatch.com je mají normálně vedené a rovněž jsou k dostání ve spoustě amerických a britských internetových obchodech, které ale bohužel neposílají do ČR. Poradíte co s tím? Našel jsem je i v nabídce tří českých e-shopů - inluxury.cz, libro.cz a zaltoahodinky.cz Nějak ale nemám důvěru v neověřené e-shopy psané na fyzické osoby. Máte s nimi někdo zkušenosti? Raději bych nakupoval v kamenném obchodě a když už,tak pouze v ověřeném e-shopu. Díky moc za každou radu.
Dantechno Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Nevim jestli ti nekdo poradi overeny obchod v CR. Ja radim ebay....
klaucz Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Ahoj. Rád bych od kušených hodinkářů dostal radu. Chci jednoduché potápěčské hodinky a zalíbil se mi model Citizen BN0070-09E. Kde je sehnat? Psal jsem mail údajně výhradnímu dovozci Citizen pro ČR spol. Goldtime a.s. a ty mi řekly, že se jedná o starý model, který už není k dostání. To se mi moc nezdá. Na stránkách citizenwatch.com je mají normálně vedené a rovněž jsou k dostání ve spoustě amerických a britských internetových obchodech, které ale bohužel neposílají do ČR. Poradíte co s tím? Našel jsem je i v nabídce tří českých e-shopů - inluxury.cz, libro.cz a zaltoahodinky.cz Nějak ale nemám důvěru v neověřené e-shopy psané na fyzické osoby. Máte s nimi někdo zkušenosti? Raději bych nakupoval v kamenném obchodě a když už,tak pouze v ověřeném e-shopu. Díky moc za každou radu. Tenhle model prostě od autorizovaného prodejce českého Citizenu, protože ho český Citizen nedodává (stejně jako spoustu dalších modelů). Navíc nechápu tvoji averzi k fyzickým osobám. Pořád je to jistější než nějaké s.r.o.
klaucz Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Ja jsem kupoval Citizeny tu Neplátce DPH z Bratislavy - e-shop hodný k doporučení.
patprom Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Ja mam dobrou zkusenost s timto - http://www.newatch.com/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se