Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potreboval bych poradit, vetsinu kusu nechavam delat na miru, ale nektery designersky kousky se holt proste tady vyrobit nedaj. Mate nekdo zkusenosti treba s timhle kseftem? Je mi jasny ze to nejsou originaly, ale instituce bez showroomu, telefonniho cisla, nebo adresy jsou pochybny. Pripadne neco doporucte. Dik

Odesláno
  V 26. 1. 2011 v 12:20, 'klobadysek' napsal:

Potreboval bych poradit, vetsinu kusu nechavam delat na miru, ale nektery designersky kousky se holt proste tady vyrobit nedaj. Mate nekdo zkusenosti treba s timhle kseftem? Je mi jasny ze to nejsou originaly, ale instituce bez showroomu, telefonniho cisla, nebo adresy jsou pochybny. Pripadne neco doporucte. Dik

Zkus se podívat sem a sem.
Odesláno
  V 26. 1. 2011 v 12:20, 'klobadysek' napsal:

Taky jsem na ně koukal ale není fejk nábytek stejnej jak fejk hodinky?

Odesláno

Já bych se u takového druhu nábytku bál jen toho že skutečný vzhled se může lišit od nabídky na fotu.Jinak určitě nee.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 27. 1. 2011 v 21:40, 'Plukovnik' napsal:

Já bych se u takového druhu nábytku bál jen toho že skutečný vzhled se může lišit od nabídky na fotu.Jinak určitě nee.

Prave, prave, prave ze. Proto se tu ptam na zkusenosti. Mam uz delsi dobu zalusk na tohle kresilko ale tahle limitka k padesatemu vyroci vzniku uz je par let pryc. Nehlede na to ze v CR asi neexistuje obchod kde by to clovek videl na zivo. Exklusivni pravo na vyrobu tu neni, autor architekt Arne Jakobsen uz tu mezi nami 40 let neni aby jsem se zeptal jestli souhlasi s vyrobou, ale pet a pul tisic Ecek je trochu ulet a navic jezdit kvuli tomu do Danska...

post-670-076059200 1296909683.jpg

Odesláno
  V 5. 2. 2011 v 12:57, 'klobadysek' napsal:

Prave, prave, prave ze. Proto se tu ptam na zkusenosti. Mam uz delsi dobu zalusk na tohle kresilko ale tahle limitka k padesatemu vyroci vzniku uz je par let pryc. Nehlede na to ze v CR asi neexistuje obchod kde by to clovek videl na zivo. Exklusivni pravo na vyrobu tu neni, autor architekt Arne Jakobsen uz tu mezi nami 40 let neni aby jsem se zeptal jestli souhlasi s vyrobou, ale pet a pul tisic Ecek je trochu ulet a navic jezdit kvuli tomu do Danska...

Argumenty beru křeslo je super.
Odesláno
  V 5. 2. 2011 v 12:57, 'klobadysek' napsal:

to víš.......asi si to vod toho Hansena budeš muset koupit, za snobárnu se halt platíPosted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...