Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si udělal velkou radost. Zenith jsem měl jako jednu z předvybraných značek do užšího výběru. Říkal jsem si, že při letošní návštěvě Basileje padne rozhodnutí, které hodinky koupím. Ale nevydržel jsem, chuť na hodinky byla větší než čekání na veletrh. A udělal jsem dobře. Hodinky se mi líbily od prvního okamžiku a myslím, že se mi líbí čím dál víc. Trošku mi chybí datumovka, ale zase to vynahrazuje rezerva nátahu, kterou považuji za hodně užitečnou komplikaci. Měl jsem trochu strach z velikosti, jelikož mám obvod zápěstí 17 cm. Ale padnou mi, jako bych se s nima narodil :) Prostě jsem velikost přestal řešit po prvním nasazení na ruku. Průzor na nepokoj je fantastický. Člověk si při sledování chodu strojku uvědomí, jak titěrná práce je hodinařina a v dnešní digitální době je to takové krásné mechanické divadélko.

Ještě pár fotek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Gratuluji,Zenith nemá chybu, krásný model- ať je nás vice :smile_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Gratuluju!!! Ať dělají dlouho radost! A chválím za fotky! Hodinky na nich vypadají skvostně!

A taky chválím fotku s rukou v kapse! Zavedl bych to tady jako povinnost při chlubení se s novým přírůstkem. :D Krásně to ukáže, jak hodinky ve skutečnosti působí.

Odesláno (upraveno)

Gratuluju!!! Ať dělají dlouho radost! A chválím za fotky! Hodinky na nich vypadají skvostně!

A taky chválím fotku s rukou v kapse! Zavedl bych to tady jako povinnost při chlubení se s novým přírůstkem. :D Krásně to ukáže, jak hodinky ve skutečnosti působí.

Já myslím, že to píšeš jen proto, že ti tady jednou někdo díky té fotce pochválil svetr :D

K Zenithům gratulace, parádní hodinky!

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Co je v té krabici pod víkem? To jsem neměl... Já měl takovou tu podlouhlou...

Jesli myslíš pod tím bílým deklíkem, tak tam je na levé straně zlatá Zenith karta a na pravé straně je waranty card a prostor třeba na dílky tahu. Jestli chceš, mohu nafotit.

Odesláno

Ty bych nosil taky, moc hezkej kousek.

Hodně slušně vypadá tah, navíc ty střední dílky korespondují se vzorem ciferníku. Paráda.

Ten tah je fakt super, jak píšeš, pěkně se shoduje ten vzor. Navíc když jsem nechal vyndat jeden díl z tahu, tak mi hodinky krásně padly, ani volné, ani těsné.
Odesláno (upraveno)

krasne fotky a krasne hodinky :)

ako vnimas sponu? To je jedina vec, ktora ma od zenith vzdy odradila.. mam rad "push buttons" ako ma napr. omega, alebo aj roles spona s poistkou je super.. ale tu je len nasilu zakliknut, nasilu vykliknut.. nebojis sa, ze sa to vybeha? alebo ze sa ti dokonca otvoria sami?

no a este ma zaujima.. maju stopky, centralna sekundovka je na stopky, na 3-ke je subdial, na ktorom mozes odcitat 30 minut stopovaneho casu.. ale normalna sekundovka nie je? alebo je ten priehlad na nepokoj nejak vybaveny sekundovkov?

ach ta gramatika.. :)

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odesláno

asi budem prvy v tomto vlakne, ked poviem, ze tento model mi velmi nereze, su take velmi v jednom farebnom odtieni...lenze casom, clovek cumi a cumi, hmka si pritom a vysledkom je, ze su fakt vypracovane a to este keby som ich mal v ruke, ze :) ...dopasovanie vrubkovaneho cifernika a clankov tahu je skutocne krasny napad s prevedenim.

Odesláno

Spona, to bude asi prubířský kámen. Zaklapnutí spony je velice pohodlné a navíc to pěkně vypadá, protože tah vypadá jako pánský náramek :) S vyklapnutím spony už je to složitější. Chce to asi ten správný grif, ale už jsem si zvyknul a nevadí mi to. Je potřeba na to jít prostě větší silou. Vyběhání se trochu bojím. Už o víkendu se mi stalo při vystupování z auta, že se mi jedno křídlo spony nechtěně otevřelo. Vůbec ale nevím, jak k tomu došlo. Musel jsem nějak nechtěně zatlačit zespodu na sponu. Docela mě to vylekalo. Nicméně si myslím, že je spoj dostatečně bezpečný a že to byla náhoda. Jen čas ukáže, jestli dojde k nějakému vyběhání.

Ano, pro stopky je určená centrální ručička. Normální sekundovka je v průhledu na nepokoj a je to spíš taková zábavná vrtulka.

• po 3 týdnech...
Odesláno

tiez gratulujem, snad najkrajsie zenithy.... a suhlas, rezerva chodu je uzitocna komplikacia... A tiez by ma asi trosku mrzela absencia datumovky, no ale co, ten priehlad na stroj a rezerva chodu to nahradi...

velmi pekne fotky a pasuju ku koseli a riflam, tak uzivaj :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...