jankoxxx Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 a zopar foto odomna (zdroj WUS) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Naprostá paráda! Já si je snad taky koupím... Kolik stojí? Už jedny Hamiltonky mám na cestě z USA, tak ještě asi přikoupím.
obchodnik-o3 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 ...Hamilton a ja sa tiez pridavam,z tejto ponuky je to to najlepsie
baza Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) Na e-bay z Itálie za 540,75 EUR včetně dopravy:http://cgi.ebay.de/HAMILTON-WATCH-KHAKI-PIONEER-MECHANICAL-H60419533-NEW-/170586101165?pt=Orologi_da_Polso&hash=item27b7b955ad#ht_3177wt_1108 Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem baza
habadej Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Když mě braly vintage choutky, byl právě tento model od Tutimy ve výběru. Samozřejmě ta datumovka je nešťastná, ale zase na druhou stranu mají otočnou lunetu (alespoň myslím)a to vzhledem k užitnosti hodinek je bod navíc. Naštěstí mě už ty vintage choutky přešly a nemusel jsem to řešit. Teď už mě zase berou diver choutky, ale to je už jiná kapitola.
jankoxxx Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 len nakupujte hamiltony, ja uz mam tiez jedny na ceste
marosb Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 bral som odtialto http://www.bussipreziosi.com/orologi/uomo/hamilton/khaki-pioneer/H60419533.php vtedy boli este na sklade, na dalsie sa bude asi chvilu cakat
Návštěvník Snow Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Zachytil jsem poznámku o tom, že jsou Tutimy popsané jako návod k pračce. V tom případě vám jaksi uniklo, že jsou Hamiltony zřízené totožně, jen s tím rozdílem, že mají povídání hezky seřazeno nad šestkou. Osobně bych bral pochopitelně Tutimu eventuálně bych se porozhlédl po nějakém starším modelu Hanhart. KLIK KLIK
M-72 Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Zachytil jsem poznámku o tom, že jsou Tutimy popsané jako návod k pračce. V tom případě vám jaksi uniklo, že jsou Hamiltony zřízené totožně, jen s tím rozdílem, že mají povídání hezky seřazeno nad šestkou. Osobně bych bral pochopitelně Tutimu eventuálně bych se porozhlédl po nějakém starším modelu Hanhart. KLIK KLIK Snowe, ještě alternativa k Tutimě http://cgi.ebay.de/Tutima-Grande-Classic-Fliegeruhr-Automatic-/270694344490?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item3f06a3e72a Díky všem, že se toto vlákno trošku rozjelo
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Tyhle bílý s modrejma ručkama jsou pěkný, ten day-date tam tolik nebije do očí...
Návštěvník Snow Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) to M-72 - přesně jak píše Tada, vypadají velmi dobře. Jak to vidíš Ty sám ? Edit - jak se Ti líbí Hanhart ? Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem Snow
M-72 Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Tutima je taková klidnější-učesanější.....tedy, líbí se mi více jak Hanhart. A k pořadí, jak to vidím já.Mám slabost po unitas, tak ty Laco, bohužel nejsou nové a ani nijak levné. (tak to nedopadne)Hamilton versus Tutima - to musím rozdýchávat....líbí se mi oboje. Chce to klid a pár dní rozvažovat.Hamiltoňáci měli udělat ještě třetí variantu s unitasem a už bych je patrně objednal.
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Unitas není žádnej zázrak, taky jsem po něm chvíli toužil, ale dává mi smysl jen, když je hezky nazdobenej a s mikroregulací, jinak je to prostě obyčejnej velkej strojek s mimostředkou, co nahlas tiká, nic víc, nic míň...
Návštěvník Snow Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Obvykle bych Hamilton obhajoval, ale vzhledem ke konkurentovi, kterým je slovutná Tutima není z mého germánského pohledu co řešit. Kvalitativně je Tutima jinde i přes obvykle přesné zpracování Hamiltonů.
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Zase ty Hamiltonky mají takové větší kouzlo než ty Tutimy, jsou takové "starodávnější"... Je to fakt těžká volba a takhle od počítače, když nemáš možnost si ty hodibky položit vedle sebe a ozkoušet, je to hodně těžké vybrat.
M-72 Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Přesně tak, vyzkoušet in natura. To se zcela jistě nepovede Počkám až přijede synek z vejšky, je to také dobrý konzultant A Snowe, ty mi dáváš s tou Tutimou
baza Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Mě se z Tutim nejvíce líbí tyto, ale průměr 38,7mm je pro mě málo :-(
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Si myslím, že na ruce budou vypadat větší. Takhle od stolu říct, že jsou mi nějaké hodinky malé nebo velké moc nejde. Leda žes to myslel, tak jako že by se Ti tady ostatní smáli, že máš malé hodinky
baza Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Si myslím, že na ruce budou vypadat větší. Takhle od stolu říct, že jsou mi nějaké hodinky malé nebo velké moc nejde. Leda žes to myslel, tak jako že by se Ti tady ostatní smáli, že máš malé hodinky Je pravda, že na ruce jsem je neměl, ale když nepočítám Primky, které nenosím, tak nejmenší průměr hodinek je u mně 42mm (největší 45,5). A vzhledem k tomu, že jsem na tuto velikost zvyklý, s 39mm ( a ještě k tomu u pilotek) bych se necítil OK.
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Tlačítka a masivní korunka je na ruce docela zvětší, tomu věř...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se