Benyšák Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Kamarád mě požádal o radu s nákupem hodinek.Požadavky byly tyto:1. Quartz2. Chronograf3. WR min. 100m4. Kalendář (pokud možno "věčný")5. Solár6. "Prďácký" nevšední vzhled Chci objednat tady a toto:http://www.nywatchstore.com/bl529555e.htmlDíky předem za všechny informace.
eskimak Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Urcite budu fajn, ale ja by som do PVD nesiel. Ked vidim ako vyzeraju moje non-pvd citizeny po 3 rokoch tak som si myslienku ciernych tool hodiniek navzdy vyhodil z hlavy.
Benyšák Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Taky mám pocit, že se to dřív nebo později omlátí, ale nové to vypadá fakt dobře....
Marty35 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Ahoj, mám podobné se stejným kalibrem a jsou fakt skvělé, ale je tam jeden detail. Korunka není šroubovací (na mojich) a při volnějším tahu a pohybu ruky se někdy pootočí. A v tom je problém protože přepína funkce na spodním subdialu, takže se chceš podívat kolik je hodin a máš tam nastavení Alarmu(třeba)...Po pootočení na správnou polohu to pak chvíli trvá než ručičky doběhnou na správnou pozici. Tak si radši zjisti jestli je to na těch tvých vyhlédnutých stejné nebo to nějak inovovali.
Benyšák Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Vznesl jse dotaz a uvidíme. Myslím, že šroubovací není...To to jde fakt tak snadno otočit?
Marty35 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Až zas tak snadno ne, jde o to jak volně je nosíš. Když jsem přitáhl tah tak bez problémů, ale zas mi neseděly, nosím je raději volněji. A ani tak se to nestává nijak často, ale prostě stává se to...
Benyšák Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Objednáno, uvidíme.... Doufám , že mi je kolega neomlátí o hlavu :-)
WCB Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Za ty peníze by rozhodně neměl, v případě, že se mu nebudou líbit, tak je nebude problém prodat.
Benyšák Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Dneska dorazily. Předal jsem je kolegovi a maximální spokojenost. Hodinky vypadají suprově. Docela mě dostala luminiscence. Svítí parádně modře.Proti mým tritiovým Traserům....ale ty zase vali furt...
travex Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Se mě líbí žluté indexy a ručičky, pěkně to s černou ladí. Je ale potřeba si najít více živé fotky, ty katalogové jsou o ničem.
Benyšák Odesláno 9. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Jojo, tyto hodinky mě zaujaly na živých fotkách. Kombinace žluté s černou je mnohem líp vidět.
ivko9 Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 (upraveno) mám tytéž hodinky a jsem spokojen, ale bohužel jsem ztratil manual a nemohu ho nikde sehnat, může mi prosím někdo poradit Upraveno 28. července 2011 uživatelem ivko9
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se