Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 ono to asi tak budeVypadá to vyšší. A vlastně je v nich in-house kalibr!
M916 Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2011 A vlastně je v nich in-house kalibr! Přesně tak to byl velmi přesvědčivý důvod, proč jsem je pořídil ;-) Výška je opravdu 16 mm (moje Defy mají shodnou výšku při velikosti 43 mm), délka "základny" je 55 mm, pak je ještě kovová část, která navazuje na kaučuk a je sklopná (plní již funkci pásku). Co se týče účelu vyklápění: 1) je to ochrana korunky, která není šroubovací 2) luneta je obousměrně otočná a nemá aretaci. Ve vyklopeném stavu. Při zaklopení se ale pevně zaaretuje a nehneš s ní. Proto.
M916 Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2011 tady je mini recenze: http://forum.atgvint...ead.php?p=10793 Na tu recenzí jsem taky narazil, když jsem hledal informace, docela mě zarazila velikost hodinek vůči ruce, dokud jsem si nepřečetl, že dotyčný má zápěstí 16,5 cm
Návštěvník YPO Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Na tu recenzí jsem taky narazil, když jsem hledal informace, docela mě zarazila velikost hodinek vůči ruce, dokud jsem si nepřečetl, že dotyčný má zápěstí 16,5 cm taky mu jsou evidentně velké - i když fotky dost zkreslují - na fotografii to někdy vypadá pekelně a v přímém úhlu před zrcadlem jsou tak akorát nebo malé
xoslic Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Eterna KonTiki Diver od 4:50 min. http://www.youtube.com/watch?v=3CwEOaKUcDg Upraveno 5. února 2011 uživatelem xoslic
juraj85 Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Prosím vás k čemu je to vyklápění? Skus sa pozriet kde sa nachadza korunka Inak su uzasne,nevidel som vela snimkov na zapasti ale vidim ze v reali vyzeraju uplne super.Gratulujem!
M916 Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Inak su uzasne,nevidel som vela snimkov na zapasti ale vidim ze v reali vyzeraju uplne super.Gratulujem! Pár dnešních "živých" fotek jsem se dokopal postnout do fotogalerie Upraveno 5. února 2011 uživatelem M916
romulada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Pěknej design! Krásný hodinky - ty kapky jim vyloženě sluší!
cigi Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Jo !!! Měl bych si s čím hrát, no co furt zírat, zepředu, zezadu seshora, zespoda z boků ...... paráda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se