Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

ono to asi tak bude

Vypadá to vyšší.

A vlastně je v nich in-house kalibr! :thumbsup_anim:

Odesláno

A vlastně je v nich in-house kalibr! :thumbsup_anim:

Přesně tak :P to byl velmi přesvědčivý důvod, proč jsem je pořídil ;-) Výška je opravdu 16 mm (moje Defy mají shodnou výšku při velikosti 43 mm), délka "základny" je 55 mm, pak je ještě kovová část, která navazuje na kaučuk a je sklopná (plní již funkci pásku).

Co se týče účelu vyklápění: 1) je to ochrana korunky, která není šroubovací 2) luneta je obousměrně otočná a nemá aretaci. Ve vyklopeném stavu. Při zaklopení se ale pevně zaaretuje a nehneš s ní. Proto.

Návštěvník YPO
Odesláno

Na tu recenzí jsem taky narazil, když jsem hledal informace, docela mě zarazila velikost hodinek vůči ruce, dokud jsem si nepřečetl, že dotyčný má zápěstí 16,5 cm :guitar:

taky mu jsou evidentně velké - i když fotky dost zkreslují - na fotografii to někdy vypadá pekelně a v přímém úhlu před zrcadlem jsou tak akorát nebo malé
Odesláno

Prosím vás k čemu je to vyklápění?

Skus sa pozriet kde sa nachadza korunka :)

Inak su uzasne,nevidel som vela snimkov na zapasti ale vidim ze v reali vyzeraju uplne super.Gratulujem!

Odesláno (upraveno)

Inak su uzasne,nevidel som vela snimkov na zapasti ale vidim ze v reali vyzeraju uplne super.Gratulujem!

Pár dnešních "živých" fotek jsem se dokopal postnout do fotogalerie ;) Upraveno uživatelem M916
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...