Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Svoje poslední pořádné hodinky jsem si koupil před 14-měsíci. Sláva, jsem vyléčen :oneeyed02: ale:

Před nedávnem mě začal kamarád přesvědčovat, že nutně potřebuje moje Zenithy Co-Pilot z počátku 70.let, Někteří z vás vědí, že mám dvoje, tak jsem mu nakonec ty No.2 přenechal. Jenže tím nastal problém . Co za to? Přece ty peníze neprojím v pizzérii. A tak jsem lezl po eBay, až jsme narazil na dávnou lásku, Eterna KonTiki Diver. Nebudu to prodlužovat, už jsou doma, teď se seznamujeme a oťukáváme se. Jsou hezčí, než jsem si myslel. Těch 46,5 mm díky velké lunatě ani tak hrozivě nevypadá a jsou v pohodě "nositelné". Alespoň pro mých 180 cm, 111 kg a 21 cm přes zápěstí :-D

Nevím, jestli u mě, "zeniťáka", vydrží, ale že to jsou výborné hodinky, o tom žádná. Ehm - a pokud se do měsíce neobjeví v sekci "Prodám", tak to jsou hodinky prostě vynikající!

P.S. Pokud se vám líbí, těšte se na fotogalerii.

P.P.S. A pokud vás zajímají, tak vězte, že už přes dva roky jsem neměl na ruce hodinky, o kterých si myslím, že si zaslouží recenzi. Chce to jen čas ;-)

První rychlá fota:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem M916
Odesláno (upraveno)

Krásný hodinky. Nemít ty "vidle" na konci vteřinovky, byly by dokonalé. Gratuluji.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Vole! To je ten nakup :D Gratuluju!

Sem ti říkal. že se ti budou líbi :oneeyed02:

gratuluju, o techhle jsem hoodne premyslel.. nejsou moc lehky?

Sibi, 200 gramů na hodinky v titanovým pozdře na kaučuku - to zas není ta strašný ne? ;-)

Tak to čumim :) Jak často si hraješ s vyklápěním? :D

Bohužel ještrě nemám zkrácený kaučuk (nějak si na to sám netroufám), nosím zatím na pravé ruce a na hraní to moc nejni... ale občas si klapnu, to víš...

Na co to je ten dekl? Jen na nařízení?

Vydrž do recenze :rolleyes:

Jsou super, u Proworthu na ně koukám zhruba 3x týdně :). Gratuluju!

Taky měly být původně z osvědčeného Prowortju, ale nakonec jsem je sehnal v Evropě :smile_anim:

Óóóóó, jak odvážně postříkané vodou. :-) Paráda, moc se mi líbí.

Žádné odvážné postříkání, Berte, to se koupaly v rámci přípravy vstupu do fotogalerie

Upraveno uživatelem M916
Návštěvník YPO
Odesláno

ztopořený hodinky sem už dlouho neviděl :) - kompenzace ? - he he - člověče nevím jestli se mi to líbí nebo nelíbí, každopádně jsou zajímavé - jaká je výška hodinek a délka nohy ? - vše ostatní už vím :D

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Mají opravdu těch 16mm výšku, není to víc?

ono to asi tak bude - když se podívám na své stolní pravítko :)= není to málo

tady je mini recenze: http://forum.atgvintagewatches.com/showthread.php?p=10793

edit: tak už si to umím představit: mám skoro stejně vysoké Casio :D = bude to pěkná boule pod svetrem http://www.casio-europe.com/euro/watch/gshock/gx-56-1aer/

Upraveno uživatelem YPO

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...