Návštěvník milosklikar Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Není tu některý vážený člen z Německa? Konkrétně z Augsburgu? Potřeboval bych pomoct s nákupem hodinek, lze pouze osobní převzetí . Díky za případnou odp.
ricous Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Miloši mně pomáhal místní člen žijící v SRN taky ohledně jednoho prodejce z Augusburgu... Nevím, zda poblíž bydlí, ale šlo jen o korespondenci. A dopadlo to TAKHLE...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Todle asi bude něco jiného. Je to normální obchod ale shipping je 49EUR a platba pouze převodem ( žádnej paypal, žádná karta) a tam jsou mega poplatky. A jet se mi tam nechce. Tak mě napadlo, že tam třeba někdo jezdí, nebo pracuje, nebo má třeba chatu nebo tchýni a tak.....
ricous Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Jednalo se o "Wortmann Uhren", což podle poštovného bude asi stejné...?
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Jednalo se o "Wortmann Uhren", což podle poštovného bude asi stejné...? Ano, je to Wortmann Uhren, a co jsi s ním měl za problém?
ricous Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Ač je ZDE inzerují za 2.225 EUR, při objednání ti sdělí, že si na ně počkáš 2-4 týdny a připlatíš 200 EUR...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Ač je ZDE inzerují za 2.225 EUR, při objednání ti sdělí, že si na ně počkáš 2-4 týdny a připlatíš 200 EUR... Hm, to je na pytel...
filo-boxer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Můžu nějak pomoci? Ale do Augsburgu to mám 300 KM.
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Můžu nějak pomoci? Ale do Augsburgu to mám 300 KM. Díky moc za ochotu ale 300km, to je hektar. S tím tě nemůžu otravovat. Zkusím to ještě nějak "vykomunikovat" s prodejcem a uvidím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se