majda Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Ahoj všichni, chápu, že Vám sem leze další, co tomu vůbec nerozumí :-) a omlouvám se za to, ale nevím kam se obrátit? A někteří rádoby znalci mě poslali rovnou do háje:-( Máme doma hodinky, cca 9 cm v průměru a moje drahá polovička je chce prodat, ale vůbec netušíme, jakou hodnotu ta věcička má...neviděl jste někdo něco podobného? Moc díky za jakékoliv info, JK
borp18 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Pardon, ale co zkusit spíše prodat drahou polovičku. Těch hodinek byť se sebemizernějším strojkem by byla škoda. Zas tolik jich po světě neběhá!
majda Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Vyfoť strojek, pls. OK, ale dnes už to nezvládnu, zítra vyfotím a pošlu, dík.
majda Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Pardon, ale co zkusit spíše prodat drahou polovičku. Těch hodinek byť se sebemizernějším strojkem by byla škoda. Zas tolik jich po světě neběhá! No jo, to mě nenapadlo...:-) Ale bojím se, že by ho nikdo (na rozdíl od hodinek se sebemizernějším strojkem) nikdo nechtěl...:-) Takže si nejspíš nechám obojí...
sureshot Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 pripadne: predam cibule, priemer 9cm aj s nosicom.
1Lachtan Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Já tomu sice také vůbec nerozumím, ale i přesto se domnívám, že tohle není zrovna tuctový kousek který se válí na každém aukru, také se přimlouvám za více fotek, hlavně strojku
majda Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 (upraveno) OK, ale dnes už to nezvládnu, zítra vyfotím a pošlu, dík. Takže posílám fotku strojku, dík za info. ještě jedna věc - na obou pláštích zevnitř je číslo - zřejmě 121350... Upraveno 7. února 2011 uživatelem majda
Dr.Gaga Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Slušné komplikace.. Nejsou to obyčejné hodinky. Strojek je taková střední třída. Ale je docela vkusně zdobený.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se