Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, potřeboval bych poradit s koupí hodinek. Už nějakou dobu mám spadeno na tahle seika. Jelikož ale nemám s nákupem hodinek přes net zkušenosti, potřeboval bych poradit nějaký ověřený eshop kde by se tyhle hodinky dali za rozumnou cenu sehnat. Jinak píšou že hodinky mají 43mm a výšku 12mm tak nevím jestli na mé cca 17cm zápěstí nejsou moc velké...?

za každou radu budu vděčný Posted Image

Odesláno (upraveno)

Být tebou tak určitě koukám po zahraničních obchodech, na tom Amazonu jak psal travex je to momentálně asi nejlevnější, eBay se pohybuje trochu výše (přeci jenom je nemá tolik prodejců)...a velikost si myslím bude dobrá- jde hlavně o to jak to máš sám rád, budou na tvé ruce zkrátka robustnější

PS- Zkoušel ses mrknout na další verze těchto hodinek (snzh61,65,69,71)? Mě osobně se asi nejvíce líbí ta verze 69 na gumě

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Být tebou tak určitě koukám po zahraničních obchodech, na tom Amazonu jak psal travex je to momentálně asi nejlevnější, eBay se pohybuje trochu výše (přeci jenom je nemá tolik prodejců)...a velikost si myslím bude dobrá- jde hlavně o to jak to máš sám rád, budou na tvé ruce zkrátka robustnější

PS- Zkoušel ses mrknout na další verze těchto hodinek (snzh61,65,69,71)? Mě osobně se asi nejvíce líbí ta verze 69 na gumě

Tak nějak jsem počítal že to bude muset jít ze zahraničí Jen by mě zajímalo, jakou formou je možný průběh platby když bych si to objednal z toho amazonu? (s amazonem zatim nemám zkušenost).

Díval jsem se i na jiné verze a s těch dalších mě zaujal nejvíc pravě ten model 69.ale zas se mi tam moc nezdají ty čísla na ciferníku... Možná že to ale ještě nakonec přehodnotímPosted Image . Každopádně bych tam nechtěl ten kovový tah. Má představa je mít na tom pak červeně nebo bíle (nevím co by bylo lepší) prošívaný karbon řemen. ten by tomu mohl docela slušet, ne ?

Odesláno

Tak nějak jsem počítal že to bude muset jít ze zahraničí Jen by mě zajímalo, jakou formou je možný průběh platby když bych si to objednal z toho amazonu? (s amazonem zatim nemám zkušenost).

Díval jsem se i na jiné verze a s těch dalších mě zaujal nejvíc pravě ten model 69.ale zas se mi tam moc nezdají ty čísla na ciferníku... Možná že to ale ještě nakonec přehodnotímPosted Image . Každopádně bych tam nechtěl ten kovový tah. Má představa je mít na tom pak červeně nebo bíle (nevím co by bylo lepší) prošívaný karbon řemen. ten by tomu mohl docela slušet, ne ?

Na Amazonu se dá platit jen kartou, PayPal nepodporují.

• Po roku...
Odesláno

dobry den,

prosim, aj ja by som mal zaujem o tieto hodinky seiko snzh63, ale na amazon su uz podstatne drahsie, vedeli by ste mi poradit kde kupit?

ani na ebay ich neviem zohnat, resp. neposielaju na svk.

pripadne snzh65, nevidim tam rozdiel

dakujem za kazdu radu

Odesláno

mas pravdu, vcera som len tak skusil napisat a ako hovoris, tak mi aj odpisal a napisal aj tie dovody, z ich stranky mi to teda poslu mywatcheshub .

mate nejaku skusenost s tymto obchodom, nemusim sa bat?

dnes rano mi isla do obeda, ale teraz mi ju nechce nacitat

Odesláno

uz je stranka nefunkcna, nevedel by mi niekto prosim poradit kde kupit? som rozhodnuty pre ten SNZH63

ozaj, keby som to bol dnes vyplatil kym bola stranka funkcna, tak paypal by mi vratil peniaze pri pripadnom podvode?

dakujem

Odesláno

mywatcheshub jsou ti samí lidi co Watches-bay. Kupoval jsem tam asi 4 hodinky a vždycky super. Teď od nich od minulého týdne čekám SKX009,tak uvidíme. Do teď žádný problém co se týče dodaného zboží. Naštvali mě, že i přes vyslovné přání, aby neposílali fedexem tak mi poslali dvoje hodinky přes ně. Nemám rád fedex kvůli vysokému poplatku za vyclení zásilky.

Návštěvník eleven
Odesláno

Ze skywatches jsem okolo vánoc bral presidential tah na skx007 a poslali to rychle a spolehlivě a navíc nevím jak, ale přes švédskou poštu, takže doma ve schránce jsem měl oznámení o zásilce ze Švédska, tak jsem neplatil nic navíc. BTW, teď si vzpomínám, že jsem u skywatches marně hledal hledal možnost paypalu a platil jsem tenkrát přes kartu a až jsem zaplatil, tak jsem viděl, jak tam píšou, NOW ACCEPTING PAYPAL, tak nevím, kde se stala chybka. Nicméně problémy jinak nebyly.

Odesláno

mywatcheshub jsou ti samí lidi co Watches-bay. Kupoval jsem tam asi 4 hodinky a vždycky super. Teď od nich od minulého týdne čekám SKX009,tak uvidíme. Do teď žádný problém co se týče dodaného zboží. Naštvali mě, že i přes vyslovné přání, aby neposílali fedexem tak mi poslali dvoje hodinky přes ně. Nemám rád fedex kvůli vysokému poplatku za vyclení zásilky.

takze by nemal byt problem, kolko mozem pocitat vyclenie? na mywatcheshub stali snzh63 cca 140 USD

dakujem za odpovede a skusenosti

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...