Bod Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V pátek dorazily Raymond Weil Parsifal. Původně jsem sice zamýšlel nějaké oblekovky s jednoduchým designem (Hamilton Jazzmaster Viewmatic, Seiko SARB035 nebo Stowa Antea), ale potom se naskytla koupě tadytoho kousku a musím konstatovat, že naživo vypadají velice pěkně.Zpracování bez chyby, klenuté safírové sklo s antireflexem do fialova, řemínek kopírující okraje pouzdra, krásně zdobený strojek. Tady je pár fotek:
sureshot Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 moja salka kavy to zrovna nie je ale su pekne, neopozerany dizajn, a zaujmave na pohlad, pekne rozlozenie cifru.gratulujem
eskimak Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Dost nezvycajne hodinky, v kazdom pripade im to neubera na sarme, skor naopak. Skusil by som ich ale hodit na tmavsi remen, ak teda maju sluzit ako oblekovky.Gratulacia!
Bod Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Dost nezvycajne hodinky, v kazdom pripade im to neubera na sarme, skor naopak. Skusil by som ich ale hodit na tmavsi remen, ak teda maju sluzit ako oblekovky. Gratulacia! No jo, spíš to dopadne tak, že nakonec pořídím na tmavším řemenu i ty Hamiltony Děkuju všem za gratulace, jsou to hodinky na který musím vždycky kouknout dvakrát když chci vědět kolik je hodin - po prvním kouknutí zjistím, že jsem si je jenom prohlížel... baví mě to.
Kobliha Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Tak ty jsou hodně neokoukané a jen tak se neokoukají. Big date s rezervou - jakýpak je to tam strojek? Žeby ETA 2892A2 a k tomu nějaká nástavba?
Bod Odesláno 8. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Tak ty jsou hodně neokoukané a jen tak se neokoukají. Big date s rezervou - jakýpak je to tam strojek? Žeby ETA 2892A2 a k tomu nějaká nástavba? Kalibr má označení RW 3500 (22 kamenů), základ by měla být ETA 2892-A2.
jumpmans Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 nadhera. Ja si poridil 2844-STG-0908, ale ty maji strojek ETA 2634, jsou to day-date...
octaviakk007 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Trocha nezvyčajný ciferník, ale sú veľmi pekné. Gratulácia.
NIGHTinGALE Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) Já jsem kdysi hodně chtěl šedej cifr a na tahu. Lákají mě pořád, ale trošku mi tam vadí ten nápis "reserve de marche 42h". Proč tam píštou takovej obyčejnej údal? Kdyby to bylo třeba 100 hodin, tak fajn, ale takhle? To jediný mě na nich štve. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2011 uživatelem NIGHTinGALE
MutraBG Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Rozhodně nejsou okoukané a ve společnosti zaujmou i nezasvěcené.. Gratuluji.
DarylVanHorne Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Krásný watche - gratuluju.Už jsi je dal do Téma BIG DATE ? ;-)
Bod Odesláno 4. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Jojo, ty šedivý se mi líbí taky, jenže hodinek s tmavým cifrem už mám několikero, tak jsem šel do světlýho. Docela by mě zajímalo na kolik by přišel samotnej tah, jestli se dá vůbec nějak rozumně sehnat...
Marhys Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Moc hezký kousek, gratuluji a ať dlouho tikaj Jaký mají průměr ? Kde jsi je pořídil ? Díky za info
Bod Odesláno 4. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Průměr je 39 mm a já je pořídil přes US Amazon. Obvykle je tam mají kolem 2.000 USD, ale občas jdou postupně s cenou dolů až na 800. (Jako třeba zrovna teď :-)). U nás je nemá smysl kupovat, jsou všude přes 80 tis.
Marhys Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Průměr je 39 mm a já je pořídil přes US Amazon. Obvykle je tam mají kolem 2.000 USD, ale občas jdou postupně s cenou dolů až na 800. (Jako třeba zrovna teď :-)). U nás je nemá smysl kupovat, jsou všude přes 80 tis. Díky za info
Kobliha Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Omlouvám se za oživování starého tématu. Jen jsem teď narazil na informaci, tak ji sem doplním - použitá nástavba je La Joux-Perret 3513. Stejná je použita i v Chronoswiss Timemaster Big Date, Waltham Crescent nebo Versace Business Big Date.Podle mého názoru dvě nejužitečnější komplikace - velké datum a rezerva nátahu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se