Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 6. 8. 2010 v 17:54, 'YPO' napsal:

168000YEN

V 6. 8. 2010 v 17:57, 'jiriskopal68' napsal:

cca 35tis kaček

To je dost. Zajímavý, u Marinemasterů mi cena nevadí, u Orientů mám nějaký blok. Jedině že bych počkal, až je někdo koupí a bude prodávat.:)
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 6. 8. 2010 v 18:00, 'jiriskopal68' napsal:

Omega PO 220050.00 nové, v ČR, max 60tis Kč , hoď to sem :notworthy:

to neumím - u dušáka se slevou za 70 - šetři :) - já bych si rači koupil ty orienty, ale já nejsem ty - he he
Odesláno
  V 6. 8. 2010 v 18:06, 'YPO' napsal:

to neumím - u dušáka se slevou za 70 - šetři :) - já bych si rači koupil ty orienty, ale já nejsem ty - he he

Já věděl, že neumíš všechno, Zlín klenoty Caesar 66tis.

Odesláno
  V 6. 8. 2010 v 18:05, 'Kamil' napsal:

To je dost. Zajímavý, u Marinemasterů mi cena nevadí, u Orientů mám nějaký blok. Jedině že bych počkal, až je někdo koupí a bude prodávat.:)

Blok máš určitě jen z toho nápisu ORIENT , dáš je na ruku a jsi odblokovanej :D

Odesláno
  V 6. 8. 2010 v 18:08, 'jiriskopal68' napsal:

Já věděl, že neumíš všechno, Zlín klenoty Caesar 66tis.

nemyslíš Gold Eligius? tam jsem se dostal na 63 před půl rokem, ale zjistil jsem, že mi vlastně nic neříkají :)

kdyby ti stačily 42mm napiš Bakerovi.

Odesláno
  V 6. 8. 2010 v 18:10, 'spiderer' napsal:

Nekdo tu psal o PO v CR v Plzni nebo kde za 57 ale nevim kde a kdo, jsou to cca 3 dny :)

psal jsem to Já, a psal jsem Zlín 66Kč a v Německu 57, tak to bylo :whistle:

Odesláno
  V 6. 8. 2010 v 18:15, 'tombed' napsal:

nemyslíš Gold Eligius? tam jsem se dostal na 63 před půl rokem, ale zjistil jsem, že mi vlastně nic neříkají :)

kdyby ti stačily 42mm napiš Bakerovi.

Asi jsi lepší vyjednávač :gora:

Návštěvník cecil
Odesláno

Ahoj Jirko tak se mi to na korunce upravilo na -4s jdou špičkově, mám je čím dál radši nelituji a jsem rád že jsem nešel do Suma nebo OS-200m,ale ty MM budu stejně pořizovat už je nemůžu déle jak rok vymazat z hlavy.

Jo quartzik nevím co chceš porovnávat ale ty tvoje quartz-mastery nebo co to máš jsou svým osazením tak na úrovni Certin-Festin i některé Seiko kalibry např. v Grand-seiko jsou precizností někde jinde, a než mít tohle s nápisem omega tak to se radši připojím ke všem těm chudákům tady a budu si odkládat na korunku a doufat že půjdou o sekundu přesněji.p.s. když Omega tak automat.

Odesláno
  V 6. 8. 2010 v 18:30, 'YPO' napsal:

........ a Rolex je zatím na nule - Luminoxy i Gshock je na tom podstatně hůře (k mému údivu)

A to Ti v tom Rolex-obchodě neřekli, že máš po nastavení času zatlačit korunku zpátky?

Takovej zkušenej hodinkář.... :sad01_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno

myslím, že se shodneme na tom, že seiko marinemaster jsou adrenalinové hodinky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...