childe Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Odesláno 2. května 2024 V 25. 4. 2024 v 7:42, Bert napsal: Tahy Sice pozdě, ale .... "Tahama jako "játrama" to dá přeci rozum
zaja.j Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Odesláno 6. května 2024 Ahoj,nejde oto, že potřebuji lunetu na výměnu, že bych ji měl zničenou....to ne. Jen jsem chtěl koupit novou lunetu a nechat si ji u sebe,kdo ví....ale co jsem zjišťoval,tak to není vůbec jednoduché.... protože když bych ji měl,a třeba za x let bych hodinky prodával, mám novou lunetu,s nedojebaným pouzdrem tak mohu být v pohodě,v případě prodeje. To je celé hoši.
p3k Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Odesláno 12. června 2024 (upraveno) nedavno jsem rozjímal, jestli něco neprodat... ...člověk myslí to,... a teď zase taky tady tohle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2024 uživatelem p3k
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se