jiriskopal68 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 168000YEN cca 35tis kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 ses měl zeptat - já vím všechno Omega PO 220050.00 nové, v ČR, max 60tis Kč , hoď to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 168000YEN cca 35tis kaček To je dost. Zajímavý, u Marinemasterů mi cena nevadí, u Orientů mám nějaký blok. Jedině že bych počkal, až je někdo koupí a bude prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Omega PO 220050.00 nové, v ČR, max 60tis Kč , hoď to sem to neumím - u dušáka se slevou za 70 - šetři - já bych si rači koupil ty orienty, ale já nejsem ty - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 to neumím - u dušáka se slevou za 70 - šetři - já bych si rači koupil ty orienty, ale já nejsem ty - he he Já věděl, že neumíš všechno, Zlín klenoty Caesar 66tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Nekdo tu psal o PO v CR v Plzni nebo kde za 57 ale nevim kde a kdo, jsou to cca 3 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 To je dost. Zajímavý, u Marinemasterů mi cena nevadí, u Orientů mám nějaký blok. Jedině že bych počkal, až je někdo koupí a bude prodávat. Blok máš určitě jen z toho nápisu ORIENT , dáš je na ruku a jsi odblokovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Já věděl, že neumíš všechno, Zlín klenoty Caesar 66tis. nemyslíš Gold Eligius? tam jsem se dostal na 63 před půl rokem, ale zjistil jsem, že mi vlastně nic neříkají kdyby ti stačily 42mm napiš Bakerovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Nekdo tu psal o PO v CR v Plzni nebo kde za 57 ale nevim kde a kdo, jsou to cca 3 dny psal jsem to Já, a psal jsem Zlín 66Kč a v Německu 57, tak to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Nekdo tu psal o PO v CR v Plzni nebo kde za 57 ale nevim kde a kdo, jsou to cca 3 dny A nebo to mozna byl Zlin za 66, nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 psal jsem to Já, a psal jsem Zlín 66Kč a v Německu 57, tak to bylo Aha, to bude ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 nemyslíš Gold Eligius? tam jsem se dostal na 63 před půl rokem, ale zjistil jsem, že mi vlastně nic neříkají kdyby ti stačily 42mm napiš Bakerovi. Asi jsi lepší vyjednávač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Ahoj Jirko tak se mi to na korunce upravilo na -4s jdou špičkově, mám je čím dál radši nelituji a jsem rád že jsem nešel do Suma nebo OS-200m,ale ty MM budu stejně pořizovat už je nemůžu déle jak rok vymazat z hlavy.Jo quartzik nevím co chceš porovnávat ale ty tvoje quartz-mastery nebo co to máš jsou svým osazením tak na úrovni Certin-Festin i některé Seiko kalibry např. v Grand-seiko jsou precizností někde jinde, a než mít tohle s nápisem omega tak to se radši připojím ke všem těm chudákům tady a budu si odkládat na korunku a doufat že půjdou o sekundu přesněji.p.s. když Omega tak automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Jo, jo všechny jsou úúúplně stejné i střeva mají stejné,jsou to podělané automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 (upraveno) Moje Seika delaj 1 sec za 6 mesicu vole !!! Mam je primo z Japonska Upraveno 6. srpna 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Moje Seika delaj 1 sec za 6 mesicu vole !!! Mam je primo z Japonska ????? / můj Ty Bože / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 ????? / můj Ty Bože / No nekecam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 No nekecam Jooooooooo, už si na to vzpomínám, to byly ty pidi na pidi ručku , krásně jsi to nafotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 ........ a Rolex je zatím na nule - Luminoxy i Gshock je na tom podstatně hůře (k mému údivu) A to Ti v tom Rolex-obchodě neřekli, že máš po nastavení času zatlačit korunku zpátky? Takovej zkušenej hodinkář.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 myslím, že se shodneme na tom, že seiko marinemaster jsou adrenalinové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se