Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

Diky za radu.Pani z Altra mi totiz nabidla dve rozdilny ceny s tim, ze ta nizsi je pouze za vlozku a ta vyssi za komplet lunetu.Nedala si vysvetlit, ze je to jeden kus a ve finale jsem se teda nedozvedel, co kolik stoji.Jeni navrh byl, at jim hodinky poslu, coz se mi kvuli vymene lunety uplne nechtelo...

jj, jest-li si nespletla lunetu na SBDX001 a na SBDX017, na kterou je dražší, tak to má i Rob.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, jest-li si nespletla lunetu na SBDX001 a na SBDX017, na kterou je dražší, tak to má i Rob.

no, ja ji samozrejme psal, ze jde o SBDX001, odpovedela mi,ze takhle ji to prislo primo z Japonska, tak jestli to nepomotali tam.Zkusim to znova a treba se domluvime...

Zaroven bych asi i poptal vlozku na SBDX011, pac tu mam taky skrablou..

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

A uz jste videli moji novou akvizici ktera ma dokonce lepsi wr 1000m, take monoblok jo a nejsou to zadny lestenky jako mm

bd2bf469a7bba0f357eb073b9630613c.jpg

tak nejak imho luneta nic moc  a rucky uplne fujky...

To je prave ono, jsou tak hnusny az jsou pekny, tohle neni pro kazdou lamu, k tomu musis dozrat.

vyborny divery,tyhle jsem cca 3 roky zpatky malem koupil od mistniho Fantomase martin22 :-)Akorat byla vypadla lumi na rucce a navic me odradila ta povrchova uprava(satenovana ocel??),mel jsem to kdysi na Fortisech a kazdej skrabanec svitil jako prase...

Skoda ho psychopata ;), ja je vzal jako tooly na kterejch mi nejaky skrabanec nerozhodi

Ty Tagy jsou super. Maj je ve vyloze u Matouse (www.kralovstvihodin.cz), dokonce s tim luxusnim jakozepotapecskym balenim, z roku 2000.. ale 47500, no. Na to, zaplatpanbuh, nemam:)

Jojo, vim o nich, jsou v kompletce coz je fajn ale taky s tim koresponduje cena

Odkaz ke komentáři

vsak to je ocel,ne?Ten pujde prebrousit..

Tenhle stret s kovovym zabradlim uz nepujde... Neni to nic velkeho a na dennim svetle se to ztraci, spis me to napadlo ze zvedavosti..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Nemáš odkaz prosím?

edit:

Já měl vždy panickou hrůzu z těch šroubků...

https://yeomanorient.wordpress.com/2012/06/07/sbdx011/

Pod shroudem to může po letech vypadat zajímavě

zdroj:

TANTAKIAN

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Nemáš odkaz prosím?

edit:

Já měl vždy panickou hrůzu z těch šroubků...

https://yeomanorient.wordpress.com/2012/06/07/sbdx011/

Pod shroudem to může po letech vypadat zajímavě

zdroj:

TANTAKIAN

attachicon.gif12501626_1744662752436096_768220521_n.jpg

attachicon.gif915568_214339868928441_2051142114_n.jpg

attachicon.gif12224406_672544059552258_882944099_n.jpg

predajca partprof na ebayi, ale aktualne ma len aftermarket shroud na quartzove tunaky a skrutky. zase ten kusok hlinika je 90e a 4 skrutky za 12.. co je brnkacka. donedavna sa na ebayi povaloval origo emperor shroud za nejakych 475 +posta. skrutky tu a tam zakopnem a su za 49-90usd za sadu.

ja sa prave chystam zmontovat ten shroud a premazat lunetu. inac ta korozia nebude az take peklo, kym s tym clovek nelozi pravidelne do mora.

Odkaz ke komentáři

...nie je to take strasne, aspon bude spomienka...

Jo, je to drobnost... Byla to přesně hrana toho shroudu proti hrane kovového zábradlí na dovolené u more... Rana jako prase, to zabradli pak vibrovalo snad hodinu :-) ... A jak jsem byl rad, ze mam hodinky se shroudem, na normalnich by to dopadlo asi o dost hur...

Edit: co vůbec Vrcane tvoje prekotne Seiko období, zbyly ti jeste nejake ?? .. Tuny nebo MM300?

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

ja sa prave chystam zmontovat ten shroud a premazat lunetu. inac ta korozia nebude az take peklo, kym s tym clovek nelozi pravidelne do mora.

Doufám že bude report.

Nafoť to až bude dole, jak to pod ním vypadalo a taky čím budeš povolovat ty šrouby.

Já kdysi dával dolů shroud na SBBN a na hlavách šroubků to bylo fest poznat.

Vzal jsem na to ale jakýsi obyčejný inbus z lídlu.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...