villain83 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Ale to je na 017, ne? Na 001 stala i s tesnenim okolo trojky, ale bude se blbe shanet...titanovej shroud na Emperory stoji pres 500 USD, to je strasidelny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Tak když mi někdo pomuze sehnat za tu trojku tak budu vdecnej... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 zkusil bych napsat na Yobokies, jednu chvíli jí měl v nabídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Zkusil bych pozadat kolegu Chumpuse, ten ma dlouhy prsty:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Yobokies nemá, toho jsem zkusil jako prvniho. Chumpuse zkusim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Já kupoval lunetu na 001 včetně těsnění tak 2 roky zpátky přez CZ zastoupení za cca 3000,-A to už se mi tu smáli, že je drahá. Mimochodem- čekačka byla cca 4 měsíce.A pic ho.. devítka jako když vyšije.Lehce drclou sem prodal tak měsíc zpět jak teď vidím za pár švestek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Kurva bral bych ji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Jojo, klukum ze seika asi jeblo- pokud vim, tak je furt ze stejnejch matrosu a potom mi ten narust ceny moc smysl nedava...a to jsem cenu nahradnich dilu bral jako velikansky plus...ale budu je mit porad stejne rad, ojebana luneta ma taky svoje kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 přesně, sice nekteří to tu už s tím odrbáváním lunety lehce přehaní https://www.instagram.com/p/BKD3cqJAXYt ale ta čárečka na Danových by mi nevadila ani trochu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Chudák Dan (kamilb), to musel bejt slušnej pád, docela bych chtěl vidět, jak dopadl zbytek hodinek, ale třeba to odnesla jenom ta luneta a sklo...a jsem asi divnej, ale mně se to i docela líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 taky mi ho je líto, navíc když asi ani neví co se vlastně stalo a nechal bych to tak, max vyměnit sklo, pokud je KO, je to vzpomínka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Gumovy remen primo na MM300, napasovany na pouzdro a využívající originalni sponu.. http://www.crafterblue.com/#!seiko-marinemaster-300m-strap-cb03/pj6zr Kratka recenze a fotky.. http://www.lug2lug.eu/2016/09/17/crafter-blue-curved-end-rubber-strap-for-seiko-marinemaster-300-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 (upraveno) Už to tu někde prošlo, ta guma je hodně dobrá. Trochu mi připomíná Omegácký vzhled u PO. Upraveno 18. září 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Nevypadá to tak zle, ale waffle guma je na nich prostě nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 (upraveno) Já se ještě k přezutí na gumu nedokopal. Pořád mě nepřestaly navit na železe. Ale uvažoval sem koupit ji do sady. Mám k tomu i Isofrane a taky jsem ho nenasadil. Na co já ho teda vlastně mám... Upraveno 18. září 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 navíc koukám, že ta kratší část má 62.5mm, když vemu, že momentálně mám tah na kratší části cca 50mm a klidně bych snesl i menší, tak tahle guma na malé zápěstí asi moc nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 (upraveno) To bude řešitelné zařezáním delší části, toho bych se nebál.Koukni na fotky v odkazu na video. Upraveno 18. září 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Ta guma je ted vyprodana. Na předobjednávky je sleva 15% ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Ahojte.. vyzera to tak, ze po precitani tohto vlakna som sa rozhodol.. Pojdem do nich.. Idem pisat Jeziskovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Dobra práce ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se