Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ráno bylo trochu pod mrakem, takže los padnul na "dokonale černobílé" Santosky :photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak po dcére je už aj manželka Cartier,
Tank Must smalle58e18873e7c57188f8cae46bb73c359.jpg
d6b13238107f1274c7ed64295404397a.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

• Like 1
  • po měsíci...
Odesláno

Pěkné - ty s tmavým cifrem bych si dokázal představit (na hodinky bez luminiscence mám "mentální blok"), je otázka jestli ten titan nebude ještě horší lapač škrábanců než holá lesklá 316L 🤔

Ohledně DLC zatím musím smeknout - možná pomáhá že guma se šroufkama není echt tah, ale stále jsou ve stavu nových...

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Byl jsem vybírat svatební hodinky, na fotkách, videiích i v  představách je Santos dokonalá volba, ale dám to na ruku a Medium mi přijde malé a Large zase velké. Už po několikáté si k ním hledám cestu a moc rád bych je měl, ale... nefunguje to.

Jakou velikost máte vy? :) 

Odesláno

Vidíš, mě na tý ruce oboje velikosti přijdou úplně v pohodě. Taky si k nim hledám cestu, mě zatím odrazuje ta obrovská náchylnost lunety (zda se to tak dá nazvat zde:-)) na vlásečnice. 

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Osobně jsem teda rád za "Large", což už by dnes u konkurence byly "malé hodinky". Pro mě byla volba jasná - mechanické Santosky s aspoň elementární luminiscencí a datem, což u M nelze a XL (což mi teda podle protažených indexů přijdou ty na poslední fotce - co je to za referenci?) jsou díky absenci rotoru sice tenké, ale už zbytečně velké. Jsem dodnes vděčný že mi tu moje předloni kolega @baza "přiblížil", rozhodnutý jsem nebyl ale ke krátkému rukávu (s černým krokoušem padnou pod manžetu i k tmavému obleku) díky prohnutému vršku i dýnku sedly doslova jak "prdel na hrnec" a prostě už nemohly dolů z pracky :sweatdrop:

PS - Large vs Medium (strejdu Clockyho jsem kdysi popichoval konstatováním že to už pro mě nejsou "hodinky" ale "hodinečky"), pro jistotu ve stejném "barevném" provedení:

PPS: Riziko škrábanců u mě zatím dokonale řeší DLC, nicméně i leštěná ocelová luneta jde snadno sundat/zkulturnit a v případě potřeby i poměrně levně vyměnit. Co jsem viděl tak magnet na ťafky bývá spíš ocelový tah (který nemám), horší v tomhle ohledu bývají snad už jenom AP ...ale jak ve zdejší inzerci rádi hlásají zdejší klasici: "Nic co by nešlo rozleštit" :skull:

Upraveno uživatelem Radek124

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...