vE13Lius Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Perfektní recenze i hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) ... AR bych tipoval na vnitřek... AR vnutorny = the best vonkajsi nemusim Tak to musím poopravit, v katalogu se píše, že mají dvojitý antireflex, takže vnitřní i vnější. Upraveno 10. března 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 díky tvojí recenzi jsem k nim našel pozitivní vztah. Při prvním setkání na internetu jsem je zavrhl, dnes bych tak jednoznačný nebyl. dobrá práce. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sage Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Zajimave casy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 mnoó, tak ty se povedly.. pěkné hodinky pro chlapáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Nadherne fotky! Profi... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sennori Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Prekrasny hodinky, delany jak pro me:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Super čtení, epesní hodinky! Škoda, že jsem je objevil až teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 V 12. 2. 2024 v 7:06, nizkotucnytvaroh napsal: Super čtení, epesní hodinky! Škoda, že jsem je objevil až teď... diky, zes to vytahl. velmi zajimavy kousek!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 mas je jeste? doufam, ze jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se