Dalidvoo Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 V 24. 2. 2012 v 22:09, 'Hasňa' napsal: Takovych arogantnich vsevedu, co se po par dnech na foru pri obhajobe levnych fejku/napodobenin zacnou ohanet absentujicima milionama, uz tu bylo. Tim tady nikoho nerozhazis, ani nezaujmes. Nepřijde mi že jsem arogantní... A k me účasti na tomhle fóru muzu říct jen jedno... Kazdej se tady musel zaregistrovat... Dříve a nebo později... Ty, Já , Všichni...Všichni co se radi něco dozví a nebo radi přihodí komentář k tematu... Tak pls nenapadej me nazory Stejně tak jako nenapadam Já Tvé... Vse začlo jen tím že jsem si dovolil říct že Tý hodinky nejsou Vůbec spatne
Josef01 Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Cyber: Mimochodem ten uvedený ciferník se mi na první pohled nelíbil (prosvítání bílé v červeném nápisu), ale zřejmě pravý bude předpokládám. I za ty peníze se někomu vyplatí to přehodit do Submarinerů . Upraveno 25. února 2012 uživatelem Josef01
SEMRY Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Mám menší problém, rozbila se mi spona, prostě ten jazíček se ochodil a ulomil. Jak to řešit, popřípadě kde sehnat novou sponu?
SEMRY Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 (upraveno) Už jsem psal na chronoshop, chce to jinou sponu, tohle řešení asi příliš bytelné není, já ty hodinky nosím pořád a potřebuju aby ten tah byl zajištěn masivně. Upraveno 27. března 2012 uživatelem SEMRY
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se