gozer Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 (upraveno) Tak už o tom pouze neplkám, ale konečně jsem si taky něco pořídil - dle mého hezký vintage kousek Omega Geneve. Teď už jenom doufám, že v pořádku dorazí. Takže mi to nedá a musím se pochlubit Upraveno 11. února 2011 uživatelem gozer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Příjemné a milé vintážky. Také jedny Genéve občas vyvětrám a je to prima pocit. Gratuluji a přeji prima nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Presne tak, nech robia radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 pekny kus,ked uz budes stastny majitel,tak daj foto na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Je to paráda, když si člověk pořídí něco bez tuny plastu a zbytečných efektů. Obvzláště oceňuji absenci datumovky, která na mne často působí jako srdíčko na kadibudce.Těším se na další fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gozer Odesláno 17. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Tak včera dorazily a vše vypadá OK. Večer přídám požadované foto na ruce Jenom ten řemen se mi nelíbí, takže musím po něčem kouknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Moc hezký kousek. Gratulace a až spolehlivě slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gozer Odesláno 22. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 (upraveno) Se zpožděním, ale přece - foto na ruce Kvalita foto nic moc, takže se předem omlouvám Ještě bych poprosil o tip na nějaký pořádný řemen. tady ten se zúžuje a nic moc. Ideál by byl černá kůže po celé šířce 18mm a úplně super zlatý motýl, ale bral bych i klasiku Upraveno 22. února 2011 uživatelem gozer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 tak to sa podarilo,parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Velká gratulace, opravdu nádherné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Krásné, gratuluju. Tip na řemen je nechat si ušít řemen u Simona, to by jim, myslím, dost slušelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Jen ty fotky by to chtělo drobet (HODNĚ) zmenšit, příště :-(Zvlášť když se liší jen mírou rozmazání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gozer Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Tak se polepším no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-TOUCH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Krásný hodinky,po nějakých takových taky toužím. Užívej si klenot na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gozer Odesláno 19. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Touži, touži ale opatrně. Už koukám po dalších několika kouscích a manželka z toho není zrovna happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Tak už o tom pouze neplkám, ale konečně jsem si taky něco pořídil - dle mého hezký vintage kousek Omega Geneve. Teď už jenom doufám, že v pořádku dorazí. Takže mi to nedá a musím se pochlubit Pekny, taky o necem takovem premyslim .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Rovněž se připojuji ke gratulaci. Btw, na kolik to přišlo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 Pekne, taky se mi ted jedny podarilo vydrazit, tak se snad brzy pochlubim jestli dojdou z ty malajsie pres celnici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xjmeno363 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Jenom taková poznámka k fotkám od Gozera. Jestli se nepletu, vidím tam extender se závitem ke korunce - tak origo hřídelka od omegy nevypadá. Pravděpodobně je měněná a v té souvislosti je otázka, zda je korunka origo. Tyhle neorigo korunky se teď prodávaj na aukru za 150,-.Ale třeba se pletu, z té fotky to moc vidět není. A i kdyby - parádní kousek. Sám jsem teď jedny koupil, až budou v rychtiku, tak sem hodím fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se