Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Po dlouhé době, kdy jsem o těchto hodinkách přemýšlel, jsem se konečně rozhoupal a využil dobré nabídky na jejich koupi. Jedná se o quartzky, takže moc velký úspěch tady nejspíš mít nebudou, ale mi se líbí.

Narozdíl od Formulí, které jsem měl předtím, jsou tyto větší, mají 44 mm a jsou perfektně čitelné. Navíc vzhledem k malé vteřinovce na šestce ani nijak neruší její trhavý chod. Myslím, že minimálně luminiscence (cifr i ručky v odlišných barvách) tady pár lidí zaujme.....

Omluvte prosím zasviněné dýnko, všiml jsem si toho až tady na fotce :sad01_anim: .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Takhle na fotce mi přijde ta datumovka nevýrazná.. Je tomu tak i v reálu? Přestože mám TH rád a u jejich vytrýnek často postávám, tak této řadě jsem zatím moc pozornosti nevěnoval :)

Odesláno

Spíš bych řekl, že není zbytečně výrazná a neruší :whistling: . Ale pokud nevíš, že tam je, tak ji při rychlém pohledu nejspíš přehlídneš......

Odesláno

Tak ta datumovka je úplně super skrytá. Když potřebuju vědět kolikáteho je, tak juknu a protože vím kde jí mám hledat, tak jsem hned doma. Mám rád, když je datumovka u hodinek nenápadná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...