Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lexa má pravdu, skutečně tah je podle mě fake, ovšem hlavní spona vypadá pravá a je vidět, že k tomu vůbec nepasuje. Řekl bych, že majitel je pěkné čuně!

Odesláno
  V 14. 2. 2011 v 20:53, 'lexa' napsal:

osobne si myslim ze tah na techto hodinkach je fake-treba se mylim ale .......

A/ na tahu i dle spatnych fotek nejsou ty kraje prostrednich dilku lestene

B/ otvor pro stezejky je rovny-ne do ztracena (nejsem si jist,tak me kdyztak opravte jestli to takhle omega pred 10lety delala)

C/ u pouzdra tah z vrchni strany dela hranu a nesedi-to jsem jeste nevidel ze by to bylo u Omegy takhle zpracovano

takze zrejme spatny kousek pro srovnani

B/ Mám ten tah stejně (rok 97)

C/ Mně to lícuje, ale může to bejt vytahaný

Odesláno (upraveno)
  V 14. 2. 2011 v 20:53, 'lexa' napsal:

osobne si myslim ze tah na techto hodinkach je fake-treba se mylim ale .......

A/ na tahu i dle spatnych fotek nejsou ty kraje prostrednich dilku lestene

B/ otvor pro stezejky je rovny-ne do ztracena (nejsem si jist,tak me kdyztak opravte jestli to takhle omega pred 10lety delala)

C/ u pouzdra tah z vrchni strany dela hranu a nesedi-to jsem jeste nevidel ze by to bylo u Omegy takhle zpracovano

takze zrejme spatny kousek pro srovnani

Já jenom pro pořádek, že již hodnotíme jiné Omegy na tahu, které byly vybrány pro srovnání k těm prapůvodním, se kterými jsem otevíral vlákno a na které jsem se v úvodu ptal. (ale i při hodnocení těchto vidím, že člověk se pořád učí, hranu tahu u pouzdra bych si asi nevšimnul - dobrý postřeh, lexo!)

Mimochodem, prvně diskutované Bondovky jsou už na cestě, nemůžu se dočkat! :crying_anim02:

Upraveno uživatelem patris
Odesláno
  V 15. 2. 2011 v 7:17, 'patris' napsal:

Já jenom pro pořádek, že již hodnotíme jiné Omegy na tahu, které byly vybrány pro srovnání k těm prapůvodním, se kterými jsem otevíral vlákno a na které jsem se v úvodu ptal. (ale i při hodnocení těchto vidím, že člověk se pořád učí, hranu tahu u pouzdra bych si asi nevšimnul - dobrý postřeh, lexo!)

Mimochodem, prvně diskutované Bondovky jsou už na cestě, nemůžu se dočkat! :crying_anim02:

To co sis koupil jsou origo, jsou dost ozuzlany, nejspis nejaky samodomo lesteni, nebo nejakej levak Bob, protoze takhle to za 10 let neonosis...

Na quartzky si za ne nedal teda zrovna malo... a jsou bez karet, takze nejak dobry kauf to podle me nebyl.

Ty co jsi sem prdnul z Aukra maji jak bylo receno fake minimalne end-links, ne-li cely tah. Krom veci ktere byly zmineny i to razene cislo je rovne a ne zesikma jako na originalech.

JInak moderni tahy, cca od 2006 tipuju maji cislu end-linku uz gravirovane a uprostred.

Odesláno
  V 15. 2. 2011 v 7:39, 'Seamaster' napsal:

To co sis koupil jsou origo, jsou dost ozuzlany, nejspis nejaky samodomo lesteni, nebo nejakej levak Bob, protoze takhle to za 10 let neonosis...

Na quartzky si za ne nedal teda zrovna malo... a jsou bez karet, takze nejak dobry kauf to podle me nebyl.

Ty co jsi sem prdnul z Aukra maji jak bylo receno fake minimalne end-links, ne-li cely tah. Krom veci ktere byly zmineny i to razene cislo je rovne a ne zesikma jako na originalech.

JInak moderni tahy, cca od 2006 tipuju maji cislu end-linku uz gravirovane a uprostred.

obě nabídky byly z ebay.

co se týče ožužlaného tahu, souhlas, ale mechano si určitě poradí (GMTčka vyleštil radost pohledět!)

a k ceně: při pocitu, když vybaluješ a dáváš na ruku, zapomínáš na cenu... (to asi známe všichni, viď?)

ale stejně žasnu, jak nějaký fiškus poskládá dohromady rádoby na pohled Omegy a pak je pro kšeft pustí do světa... ruce, prsty ulámat!

Odesláno

Mam doma Seamaster Quartz, koupene zde na foru od vazeneho clena. S krabici a kartama. Takze o jejich puvodu a pravosti nemuzu pochybovat dvojnasob. Ale datum taky nemam rovne, je stejne nakrivo jako tady na fotkach. Teda dokud jsem to tady necet a neprohlid si fotky, tak jsme si toho uplne uprimne ani nevsimnul.....

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 14. 2. 2011 v 7:00, 'patris' napsal:

Přeposlané fota od prodejce (omluva za kvalitu), hodinky vypadají zachovale... Jestli přece má někdo pochybnost o pravosti, dejte mi, prosím, vědět. Děkuji.

Krasna vecicka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...