Onisau Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 (upraveno) Ne že bych se potápěl nějak hodně, spíš je to plavání v bazénu a v létě v jezeře a to všechno jenom na nádech, ale co bych vám povídal... Prostě mám už pěkně dlouho pocit, že NUTNĚ potřebuju nějaký hodinky který se do tý vody hoděj Doteď tu funkci plnily Rado DiaStar s cifrem s kousky zelené Jsou to super hodinky, mají koule, ale díky subtilním ručkám na ně bez brýlí brejlím jako důchodce Takže co jiného, asi na kaučuku, by jste navrhovali? Hlavně je potřeba si uvědomit, že se k nim nebudu chovat nijak extra. Většinou se budou nalézat na dně tašky s věcma na cvičení a zcela určitě je budu protahovat kombinací pára/bazén Takže první fotka je v současnosti používaný DiaStar a ty další.. to jsou moje nápady jak z toho ven Takže poraďte... Fakt už to řeším pěkně dlouho a plácám se v tom jako leklá ryba Upraveno 12. února 2011 uživatelem Onisau
Radimk Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Tak z tohodle výběru asi jednoznačně PO, akorát nevím, jestli si zaslouží na dno kabely..A za hodně dlouho na druhé místo velké B.
Návštěvník Tada Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Ty Rado jsou parádní Já bych začal jíst víc mrkve, abych na ně viděl
farářskej Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Pořiď si Rado kaučuk a kilo mrkve, jak radí Tada, a přezuj ty svý Originaly. Ty hodinky za to stojí
Onisau Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Tak z tohodle výběru asi jednoznačně PO, akorát nevím, jestli si zaslouží na dno kabely.. A za hodně dlouho na druhé místo velké B. Jde mi o perfektní čitelnost a mechanickou odolnost. Je to pro mě víc nástroj
Onisau Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Pořiď si Rado kaučuk a kilo mrkve, jak radí Tada, a přezuj ty svý Originaly. Ty hodinky za to stojí Vtipný to je Rado jsou krásný hodinky, ale prostě doba a slábnoucí zrak si žádá změnu
M916 Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 (upraveno) No, co bych ti poradil, už jsem to, myslím, do nějakýho tvýho vlákna psal... "do sprchy", jak mně vysvětlil hodinář, pokud potřebuješ nutně už jít s hodinkama, potřebuješ ty nejtvrdší potápky, páč pro hodinky je nejhorší plácat se na hladině v bazénu s malým prckem nebo se jít sprchovat. Stejně tak při bazénovým plavání. To hodinky dostávají největší šlupky, jak jseš pod vodou, je to už v pohodě. Tak jsem si koupil ORIS REGULATEUR 1000M, super. Jenže čas na nich odečíst nešel už vůbec. Myslím takovej tem normální čas během dne nebo (nedej bůh) v noci v posteli, ne ten potápěčský, kdy ty blázny zajímá, jak dlouho pod vodou už vydrželi Tak jsem si koupil KonTiki. Hehe - super. Voděodolnost dobrá, čitelnést skvělá. Primově se nosí, nemám výhrad. Teď mě ale napadá, že jestli si je koupíš, tak mě naštvěš, protože jsem si je pořídil proto, že nevím o tom, že by je tady někdo na Chronomagu z těch bláznů měl. Leda že bys je koupil ode mě edit: a pokud bys chtěl prodat ty svoje zelený Rada, možná bych měl tip, kdo by o ně měl za slušný peníz zájem ;-) Upraveno 12. února 2011 uživatelem M916
tmoris Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 anebo si kup trasery a muzes s nima klidne chodit i do sauny a nic se jim nestane
Onisau Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 to M916: Orisky jsem viděl pořádně až nedávno a dneska jsem je očumoval v KOSCOMu ... Musel jsem říct, že jsou to překvapivě pěkné hodinky.. jen ta luneta mi přišla zbytečně velká.. na úkor ciferníku a ruček... S Eternama můžeš být v klidu. Nelíí semi (alespoň na fotkách, na živo jsem je neviděl) tmoris: Trasery určitě nechci.. Nemám tyhle a podobné "military" hodinky rád
Cyber Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 No, co bych ti poradil, už jsem to, myslím, do nějakýho tvýho vlákna psal... "do sprchy", jak mně vysvětlil hodinář, pokud potřebuješ nutně už jít s hodinkama, potřebuješ ty nejtvrdší potápky, páč pro hodinky je nejhorší plácat se na hladině v bazénu s malým prckem nebo se jít sprchovat. Stejně tak při bazénovým plavání. To hodinky dostávají největší šlupky, jak jseš pod vodou, je to už v pohodě. Tak jsem si koupil ORIS REGULATEUR 1000M, super. Jenže čas na nich odečíst nešel už vůbec. Myslím takovej tem normální čas během dne nebo (nedej bůh) v noci v posteli, ne ten potápěčský, kdy ty blázny zajímá, jak dlouho pod vodou už vydrželi Tak jsem si koupil KonTiki. Hehe - super. Voděodolnost dobrá, čitelnést skvělá. Primově se nosí, nemám výhrad. Teď mě ale napadá, že jestli si je koupíš, tak mě naštvěš, protože jsem si je pořídil proto, že nevím o tom, že by je tady někdo na Chronomagu z těch bláznů měl. Leda že bys je koupil ode mě edit: a pokud bys chtěl prodat ty svoje zelený Rada, možná bych měl tip, kdo by o ně měl za slušný peníz zájem ;-) . Kdepak, od Tebe je mám přece zarezervovaný já. Navrhuju mrkev a koupit starší PO na omlácení v bazénu.
StanoBare Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 S vybornou citatelnostou? Do vody? Odolne? Zenton - M45 + modelove variacie - priemer 45mm, vyska 17mm - WR 2000M + heliak ventil - Superluminova - ETA 2824-2 TOPgrade - Antimagnetic 80000 A/m - v baleni je aj gumeny + kozeny remen, myslim aj nahradne srubicky, stezejky, - 10 rocna medzinarodna zaruku - po kazdych 2 rokoch zadara servis kontrola - platis postovne - cca 900 USD (bez postovneho) ak si dobre pamatam, presnejsie to bude na zentonwatches.com ale, ci by si to bral ako dalsiu masivne zelezitu moznost vzhladom k postovanym znackam a modelom....neviem...
Onisau Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Kup si sejka... Hodinky se vyrábí (v mém subjektivním světě) jen pod německou, švýcarskou, americkou, francouzko , italskou vlajkou (možná jsem na někoho zapoměl) .. ale pod japonskou se pěstuje rejže a dělaj katany
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Hodinky se vyrábí (v mém subjektivním světě) jen pod německou, švýcarskou, americkou, francouzko , italskou vlajkou (možná jsem na někoho zapoměl) .. ale pod japonskou se pěstuje rejže a dělaj katany Jseš křupan.
Onisau Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Jseš křupan. Jsem, ale zvykl jsem si na to
Návštěvník Tada Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Přecejenom Seiko je snad ten nejinhousovatější inhaus co se dělá, dělaj si kamínky do ložisek a i sklíčka... Hele tak co takhle nějakou variaci na Rádijomiry? Ty přečte i slepej
Onisau Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Přecejenom Seiko je snad ten nejinhousovatější inhaus co se dělá, dělaj si kamínky do ložisek a i sklíčka... Hele tak co takhle nějakou variaci na Rádijomiry? Ty přečte i slepej Rádijomíry mám.. Tuším že se označují číslem 210.. Nevím, ... nějak na mě působí subtilně (byť to historicky potápkyjsou) .. nikdy jsem je neviděl na kaučuku... a vydržely by to samé co Rado?
M916 Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 (upraveno) Tady se to ale pěkně rozjelo! to Cyber: jasně, to bylo bo by jen tak řeč nestála (si je stejně nechám, alespoň do ... nevim, zkrátka ještě :-D) to Onisau: Orisy neber, ač je má hodně rád, ale tyhle fakt jsou absolutně nečitelný (pokud ti na tom záleží). Jde o to, že subciferníky jsou poskládaný po úhlopříčce a to je pro čtení nepřirozené. to Zeton: no vidíš, konečně pořádný hodinky pod vodu; tady pokud ti nevadí, že se na jeich ofi stránkách nedovíš nic, dokonce ani kde bydlí a tak (sorry, pokud jsem něco přehlíd) :-( edit: teď mě napadlo, že jsem zahlíd v inzerci prodej Plo Prof. A teď to nemyslím jako pr/del, kdybych měl náboje, koupil bych je; to je ikona toho, co hledáš... Upraveno 12. února 2011 uživatelem M916
Onisau Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Tady se to ale pěkně rozjelo! to Onisau: Orisy neber, ač je má m hodně rád, ale tyhle fakt jsou absolutně nečitelný (pokud ti na tom záleží). Jde o to, že ciferníky jsou subciferníky jsou poskládaný po úhlopříčce a to je pro čtení nepřirozené. Neboj Já mám rád jen klasické uspořádání ruček Tyhle různý regulatůry a podobný vynálezy.. to mě nebere
M916 Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 (upraveno) Jsem, ale zvykl jsem si na to A ještě dodatek. I mě tady takhle označili před třemi lety. To když jsem dal na Moonwatche hnědýho krokodýla od simona s úžasnou překlápěčkou. Ano, i já jsem křupan - a rád Upraveno 12. února 2011 uživatelem M916
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se