Návštěvník YPO Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 telefon pro ostré kluky a holky více ZDE
ricous Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 No někomu by se tady mohl líbit, už kvůli tomu pouzdru...
XXXfazerXXX Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 (upraveno) Ten tankanskej holster,vyžaduje značné sebevědomí a vysoký MI.......např. místní Kulínskej-Talibor Tanda.....Edit-hele Richard.Tak co ty utřinose,eště máš vobě nohy?Nikdy si nebyl žádnej longer a kdyby tě pokrátili,nevim,nevim jak by se manželka v domácnosti smířila s dalšim modelem přežranýho jezefčíka.....dělám si srandu,at tě z toho,brzo vylížou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. února 2011 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
bandicoot Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Návod k použití:vyjmeme předmět z tankistického holsteru, přiložíme zboku k hlavě a zmáčkneme hlavní tlačítko...
ricous Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Edit-hele Richard.Tak co ty utřinose,eště máš vobě nohy?Nikdy si nebyl žádnej longer a kdyby tě pokrátili,nevim,nevim jak by se manželka v domácnosti smířila s dalšim modelem přežranýho jezefčíka.....dělám si srandu,at tě z toho,brzo vylížou Už mi kuchli obě nohy, ale furt jsem ještě dvoustopej, ne troj... jinak žena mě dneska pochválila - prý jsem zhubl tak dvě - tři kilča. A měla recht - než dorazila, tak jsem byl po 5 dnech na hajzliku...
XXXfazerXXX Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Už mi kuchli obě nohy, ale furt jsem ještě dvoustopej, ne troj... jinak žena mě dneska pochválila - prý jsem zhubl tak dvě - tři kilča. A měla recht - než dorazila, tak jsem byl po 5 dnech na hajzliku... TY MUSÍŠ MÍT SILNEJ SVĚRAČ,JAK GUMU VOD ZAVAŘOVAČKY.Když to budeš takhle držet,budou tě muset dvakrát denně vylejvat,jak pasáci v 92 štětky v Dubí.
Helex Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Mně se to teda líbí moc. Je to nádhernej stroj a navíc je tam všechno krásně vidět..a masírka je to teda taky veliká
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se