Přejít na obsah

LeDIX Origine

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ten tankanskej holster,vyžaduje značné sebevědomí a vysoký MI.......např. místní Kulínskej-Talibor Tanda.....Edit-hele Richard.Tak co ty utřinose,eště máš vobě nohy?Nikdy si nebyl žádnej longer a kdyby tě pokrátili,nevim,nevim jak by se manželka v domácnosti smířila s dalšim modelem přežranýho jezefčíka.....dělám si srandu,at tě z toho,brzo vylížou

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Edit-hele Richard.Tak co ty utřinose,eště máš vobě nohy?Nikdy si nebyl žádnej longer a kdyby tě pokrátili,nevim,nevim jak by se manželka v domácnosti smířila s dalšim modelem přežranýho jezefčíka.....dělám si srandu,at tě z toho,brzo vylížou

Už mi kuchli obě nohy, ale furt jsem ještě dvoustopej, ne troj...

jinak žena mě dneska pochválila - prý jsem zhubl tak dvě - tři kilča. A měla recht - než dorazila, tak jsem byl po 5 dnech na hajzliku...

Odesláno

Už mi kuchli obě nohy, ale furt jsem ještě dvoustopej, ne troj...

jinak žena mě dneska pochválila - prý jsem zhubl tak dvě - tři kilča. A měla recht - než dorazila, tak jsem byl po 5 dnech na hajzliku...

TY MUSÍŠ MÍT SILNEJ SVĚRAČ,JAK GUMU VOD ZAVAŘOVAČKY.Když to budeš takhle držet,budou tě muset dvakrát denně vylejvat,jak pasáci v 92 štětky v Dubí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...