Petr R Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Pánové a hlavně zkušení majitelé Rolex poraďte prosím, jak jsem byl rozhodnut jít do Datejust II tak mě v Carolinu dali na ruku Suby a já ztratil svoje přesvědčení. A do toho se mi ještě začali líbit GMT. Chci hodinky, které budu moct nosi ke každé příležitosti a mimo to ještě nosím i zlato, tak mě Datejusty bicolor přišli jako nejlepší volba, ale teď nějak nevím :-(. Děkuji předem všem za přátelskou radu. Petr
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Pokud je chceš opravdu ke každé příležitosti, tak ti doporučím suby. Jsou dost elegantní k obleku, neuděláš s nimi ostudu na meetingu ani večer v baru a navíc se hodí i na sporty, potápění a podobné aktivity. Jsou prostě odolné a všestranné.
Petr R Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Mě to taky tak přišlo, akorát je tu trochu problém s tím zlatem, mě to trochu připadá, že se to tluče spolu, žlutý náremek a stříbrný hodinky na druhý ruce a to nelmuvím o snubáku. Díky za názor.
Josef01 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Tak proč nejdeš do Submariner bicolor?
Petr R Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Mě nějak to zlato s černou lunetou nesedí.
volfda Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Měl jsem podobné dilema, jako ty. Nakonec jsem vzal DJ II. a mám za to, že mám nejhezčí Rolexy. Pokaždé, když jdu omrknout rolády v butiku, tak se v tom utvrdím. Je pravda, že suby se hodí prakticky ke všemu. DJ k šortkám fakt nenosím. Na druhou stranu mi k subům bicolor nesedí, Suby a GMT pouze ocelové. Jestli chceš typické rolády, navíc v bicoloru, pak vem DJ II Upraveno 14. února 2011 uživatelem volfda
Josef01 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Mě nějak to zlato s černou lunetou nesedí. Tak Submariner se nedělá jen s černou lunetou...
Petr R Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Tak Submariner se nedělá jen s černou lunetou... Já našel na jejich stránkách ještě modrou, což taky nepřipadá v úvahu, jinak nevím.
lib Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Mě to taky tak přišlo, akorát je tu trochu problém s tím zlatem, mě to trochu připadá, že se to tluče spolu, žlutý náremek a stříbrný hodinky na druhý ruce a to nelmuvím o snubáku. Díky za názor. Sundej naramek, rozved se a hned mas plno svobody pri vyber.
Petr R Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Sundej naramek, rozved se a hned mas plno svobody pri vyber. to je řešení hodné chlapa
Josef01 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Záleží, jestli chceš to co se běžně vyrábí, nebo nějaké unikátní. http://www.timeandgems.com/rolex-2-tone-submariner.html
Petr R Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Dík za tip, takhle jsem o tom neuvažoval. Mimochodem dá se z Carollina vymáčknout víc jak 5 %? Upraveno 14. února 2011 uživatelem Petr R
Josef01 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) 7% běžně v hotovosti, určitě mají i větší slevy. Jinak cizincům vyvážející hodinky do zahraničí poskytnout potřebné dokumenty pro vrácení DPH, což je úctihodná sumička. . Upraveno 14. února 2011 uživatelem Josef01
Petr R Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Díky, napadlo mě využít jednoho dipl. pracovníka, takže asi budou z Belgie :-)
Fikus Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 jestli dost litas, bez do GMT... můžu se zeptat proč?
Fikus Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 GMT ukazuje druhou casovou zonu.. tím že si otočí lunetou? jde to i u subm?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se