volfda Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Se trochu změnily, to pouzdro mi nesedlo a jak mi něco nesedne první den tak to bude pořád stejný takže díky sibimu jsem udělal trochu přemet a jsem spokojen, protože tyhle sedí :-) Akorát o svém duševním zdraví dost pochybuju. Neříkal jsem ti rovnou, že si máš vzít DJ II. ? Tohle je mazec
lastam Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Me teda prijde ze Submarinery odsedavaji od ruky diky hlubokymu dynku, takze trosku od ruky odstavaji, to by mi na nich asi vadilo, volil bych mezi datejustyII a gmtII, nakonec bych koupil submariner nebyl bych asi prvni co by koupil co nezamyslel...
Petr R Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Neříkal jsem ti rovnou, že si máš vzít DJ II. ? Tohle je mazec Měl jsi samozřejmě pravdu, to je to jak já dokážu podlehnout, když mě někdo přesvědčuje jak mi ty suby sluší a perfektně sedí, ale je fakt, žé po hodině na ruce jsem to nepoznal to chtělo delší deobu, jinak dj jsou opravdu super a hlavně jak si psal nenápadný :-)
Petr R Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Me teda prijde ze Submarinery odsedavaji od ruky diky hlubokymu dynku, takze trosku od ruky odstavaji, to by mi na nich asi vadilo, volil bych mezi datejustyII a gmtII, nakonec bych koupil submariner nebyl bych asi prvni co by koupil co nezamyslel... Takový byl vývoj, ale to dýnko je právě kámen úrazu a ono má ještě menší průměr než hodinky takže na ruce to není úplně příjemný, aspoň na mojí, ty gmt II sedí o moc líp, ale to až příště :-).
Cyber Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 GMT IIC mají silnější pouzdro než SUB C, ale nižší dýnko. Pocitově mi připadají na ruce úplně stejné. Jen GMT má jiný mechanismus lunety, a SUB mají lepší sponu.
Petr R Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2011 GMT IIC mají silnější pouzdro než SUB C, ale nižší dýnko. Pocitově mi připadají na ruce úplně stejné. Jen GMT má jiný mechanismus lunety, a SUB mají lepší sponu. To dýnko má u Subů podlě mě moc malej průměr a pak je ta váha hodinek na moc malý ploše.
Cyber Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 To dýnko má u Subů podlě mě moc malej průměr a pak je ta váha hodinek na moc malý ploše. Dýnko je stejný průměr jako u GMT II C. Suby jsou jedny z nejpropracovanějších a nejvychytanějších hodinek za posledních 50 let. Snad jen ty tlustý nožky, a podle mě zbytečnou keramickou vložku si mohli u nové verze odpustit. Jo a taky tu modrou luminiscenci. Na GMT je luminiscence lepší.
lib Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Dýnko je stejný průměr jako u GMT II C. Suby jsou jedny z nejpropracovanějších a nejvychytanějších hodinek za posledních 50 let. Snad jen ty tlustý nožky, a podle mě zbytečnou keramickou vložku si mohli u nové verze odpustit. Jo a taky tu modrou luminiscenci. Na GMT je luminiscence lepší. No jo, ale, až na sponu a tlustší lumi plochu u minutovky, v čem by se pak lišily od starých?
sibirnaya Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 asi zkusim hodit sponu z novejch na LVcka a bude vymalovano
Jakubisko Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Pánové, to vystouplé dýnko jsem mě odrazovalo od koupě minimálně dva roky. Vždy jsem si je šel vyzkoušet a při pohledu na něj jsem si to rychle rozmyslel. Potom jsem to ale nevydržel, sebral odvahu a do jedněch šel. Nyní po půl roce nošení vám mohu s klidem říct, že na to vystouplé dýnko se*e pes Žádné ufo na ruce se nekoná a vlezou se i pod košili.
tc95 Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 To dýnko má u Subů podlě mě moc malej průměr a pak je ta váha hodinek na moc malý ploše. .....................kdo nemel na ruce 12000feet , nevi co je vystouply dynko
tc95 Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Pánové, to vystouplé dýnko jsem mě odrazovalo od koupě minimálně dva roky. Vždy jsem si je šel vyzkoušet a při pohledu na něj jsem si to rychle rozmyslel. Potom jsem to ale nevydržel, sebral odvahu a do jedněch šel. Nyní po půl roce nošení vám mohu s klidem říct, že na to vystouplé dýnko se*e pes Žádné ufo na ruce se nekoná a vlezou se i pod košili. je to jen o volbe kosile,vezmes si misto S velikost M................
Martin Žufánek Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Taky se rád pochlubím, první Suby jsou doma! Teď budu bedlivě sledovat výskyt LV, Yachtmasterů a GMT II Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se