Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Momentalne stojim pred timto rozhodnutim. Mozna, ze za tyden to bude zase jinak :suicide_anim: , ale ted je to takhle a rad bych znal vas nazor. Jsou to mozna takovy dvoje hodinky, ktery nejsou moc ke srovnavani, ale oboje se mi libi. Oboje jsem vyzkousel. Na bondovkach se mi libi hezky zpracovani ciferniku (plasticky logo, vlnky, oramovane indexy, lepsi luminiscence), dal to, ze jsou mozna praktictejsi na denni noseni kvuli tvaru pouzdra. Co se tyka strojku, tak bude mozna lepsi nez u becek, protoze je tam co-ax, ale co se tyka dlouhodobe spolehlivosti, tak to nemuzu posoudit. Ruku mam 18 a vypadaji na ni dobre.

Co se tyka SOH, tak to jsou proste hezky cibule. Nikdy jsem nebyl fanda becek, ale tenhle pocin se mi moc libi. Ten prumer je samozrejme jinde, ale kdyz jsem je vyzkousel na pazoure, tak mi prekvapive sedely az neskutecne. Nemam tam mezeru mezi rukou a nozkama jako u PO 45.5. Zpocatku se mi nezdal ten mesh, ale velice rychle se mi zalibil. Nejak to k nim proste pasuje. Co se tyka luminiscence u indexu, tak bych ji klidne ozelil, protoze tam to zatahnou ty masivni rucky, ktere sviti vyborne. Spona mi prijde takova trochu lacina. Na Seikach mam trnovku a ta vypada co do zpracovani daleko lip. Je to proste kus zelizka. U becek se mi libi ta spona, ktera je na ty derovany gume.

No, co dodat, oba modely asi neni potreba detailneji predstavovat, jsou tady chronicky znamy. Tohle je takovy moje momentalni mentalni rozpolozeni, tak se vas ptam co vy na to. Hodne z pritomnych mozna napadne nabidnout do vyberu POcka 45.5, ale ty mi na salamu nesedi at se koukam jak se koukam. Jsou moc vysoky a zakonceni je proste jinak nez u tech SOH.

Diky za nazory.

post-3471-019924600 1298033430.jpg

post-3471-062939500 1298033598.jpg

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

No, kdyby byly oboje za stejnou cenu, tak béčka na meshi.. Ty bys je bral na gumě? V tom případě bych šel radši do Omegy.. Budeš je kupovat nový, v kamennym obchodě? O kolik jsou ty béčka dražší..?

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Tady je to těžké, oboje jsou hezké, ale vzhledem k tomu, že Breitling se ubírá v poslední době úplně špatným směrem a ještě jsem fanda Omegy, palec za Omegu.

Spatnym smerem myslis co do kvality nebo co do nabidkovyho portfolia.
Odesláno

No, kdyby byly oboje za stejnou cenu, za mě radši béčka na meshi.. Ty bys je bral na gumě? V tom případě bych šel radši do Omegy.. Budeš je kupovat nový, v kamennym obchodě? O kolik jsou ty béčka dražší..?

Chtel bych je na meshi, ale dokoupil bych urcite i gumu, protoze i tak vypadaji dobre a je tam ta "udelana" spona.
Odesláno (upraveno)

Spatnym smerem myslis co do kvality nebo co do nabidkovyho portfolia.

Z hlediska kvality nemohu posoudit Breitling, protože jsem se jim snažil vyvarovat. Každopádně u drtivé většiny maj certifikát COSC, kterým se ohání a jdou "hůř" než Seika s 6R15. Asi tak. Nicméně, myslel jsem co do nabídkového portfolia. Když už tohle napíše Baker, kterej měl snad vše, co jde z Breitling pořídit a už se jim vyhýbá, tak to je co říci :D. Já bych volil Omegu, protože maj super tah, nejpohodlnější, co jsem kdy měl. SOH na meshi se mi nelíbí a zbývá jedině guma.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Z hlediska kvality nemohu posoudit Breitling, protože jsem se jim snažil vyvarovat. Každopádně u drtivé většiny maj certifikát COSC, kterým se ohání a jdou "hůř" než Seika s 6R15. Asi tak. Nicméně, myslel jsem co do nabídkového portfolia. Když už tohle napíše Baker, kterej měl snad vše, co jde z Breitling pořídit a už se jim vyhýbá, tak to je co říci :D. Já bych volil Omegu, protože maj super tah, nejpohodlnější, co jsem kdy měl. SOH na meshi se mi nelíbí a zbývá jedině guma.

Ja ted vybiram takovy hodinky, ktery se mnou budou na dlouho, protoze bohuzel nemam prachy abych zkousel a ruzne je menil atd. Beckar jsem nikdy nebyl a nikdy nebudu, ale tahle modelova rada me vzala. Cenove tam velky rozdil neni, takze proto jsou v mym hledacku. O hodinky se zajimam uz dlouho, ale Brajtle jsem vzdy tak trochu mijel, takze o nic toho vlastne moc nevim.
Odesláno (upraveno)

Chtel bych je na meshi, ale dokoupil bych urcite i gumu, protoze i tak vypadaji dobre a je tam ta "udelana" spona.

Tak to bych šel do Omeg a zbytek peněz buďto prochlastal, nebo pořídil nějaký levnější pěkný oblekovky.. Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Ted jsem mel chvilkovy poblouzneni z tech SOH, ale uz se vracim pomalu zase k bondovi. WOW index tam sice neni takovy, ale z dlouhodobyho hlediska bude ta klasika lepsi.

Odesláno

SOH samozrejme ;) Mel jsem od B uz vetsinu pro me zajimave produkce a vzby jsem byl max. spokojenej - zpracovani hodinek je na stejne urovni, strojek vyjde +/- taky podobne a nevim kde se bere to, ze B strojky nedodrzuji COSC - mel jsem 11x B a presnosti jsem se tam vesel vzdy.. B SF byly s 2824 nejpresnejsi hodinky co jsem mel, udelaly -2s za pul roku.. Bondovky - modry, jsem mel 2x a znovu uz bych si je nekoupil a cerne nemaji alespon pro me to kouzlo. Spona na meshi u SOH neni nic svetobornyho, ale mesh jako takovej je jednim z nej tahu co jsem mel.. Navic i na gume vypadaji skvostne, coz se o bondovkach rict neda..

Odesláno

To se prostě nedá srovnávat. Nejen že to jsou hodinky s odlišným machrindexem ale mají různou pozici i v rámci své značky. Zatímco Bondovky jsou takový základ Omegy, tyhle Superoceany jsou prostě heritážní edice.

Já bych šel do béček protože nejsou okoukaný.

Odesláno

To se prostě nedá srovnávat. Nejen že to jsou hodinky s odlišným machrindexem ale mají různou pozici i v rámci své značky. Zatímco Bondovky jsou takový základ Omegy, tyhle Superoceany jsou prostě heritážní edice.

Já bych šel do béček protože nejsou okoukaný.

Jedna z veci, ktera je u tech SOH zajimava. Neokoukanost. PO jsou tady probrany az na morek, ale o tehle je tady par zminek.
Odesláno (upraveno)

...nejen tady. Bondovky mají i lidi "venku" aby prostě bylo vidět že mají omegy. Kdo chce aby byly vidět jeho Béčka, nesáhne po SOH.

Edit: Z toho důvodu jsou tohle hodinky pro někoho kdo chce poctivý precizní hodinky bez okamžité rekognizace okolím.

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

čéče to je snad jednoduchý ne ?

brajtle alespoň z něčeho vycházejí, a omegy vycházejí akorát z toho ušatýho amatéra :D

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)

JE TO SNAD JASNÝ NA PRVNÍ POHLED-B....................ty vado,dnes má svátek Gizela.Já nikdy žádnou Gizelu ani.....,ani neviděl.Znáte někdo nějakou Gizelu ??Trochu mi to jméno zní jako Zelnačka

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Velké B, jendoznačně :-) Peta-Biker pobavil - pry - B se ubiram spatnym smerem a proto se jim vyhybam :angel:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...