railmaster Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Je len málo tak univerzálnych hodiniek pre každodenné nosenie ako sú bondovky. Sú pohodlné, spoľahlivé, ideálna veľkosť s troškou hravosti, trochu viac okukané. Konkurujú im PO, ale tie sú v tomto prípade zavrhnuté. SOH sú výraznejšie, ale nenosia sa tak komfortne a na každej ruke nevyzerajú dobre. Preto bez súčasnej vzájomnej konfrontácie a prítomnosti osvieteného poradcu sa nedajú jednoznačne uprednostniť ani jedny. Vyskúšať, porovnať a kúpiť podľa pocitu je jediná rada. Za mňa Omega.
lastam Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Becka za 150k s etou 2892? Jsou takovy to je pravda, v tom pripade beru Rolex!!!
Jeremy Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Nemas nejakou fotku s tema bondovkama na ruce? To nemám - a momentálně jsou už tejden přes limit u Dušáka na servisu, takže ani nemůžu narychlo vytvořit..
Onisau Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Podobný problém řeším v současnosti i já... nemám to teda zůžené jen na tyhle dva modely, ale na potápky jako obecně. Řeším to už dlouho, déle než rok.. občas myšlenku potápek opouštím, občas se k ní vracím. A samozřejmě, za tu dobu se místo "potápek č.1" několikrát změnilo, ale opakovaně se tam vrací Béčka z tvojí volby A kdykoliv se vrátí, tak se tam vrátí silnějí než předtím Jsou to jediná Béčka o kterých jsem ochoten uvažovat a uvažuji o nich právě proto, že to nejsou Béčka tak charakteristická pro vietnamské tržnice, řidiče Fordů Tranzit a současně je na nich vidět ten historický odkaz na který upozornilo pár předřečníků
Jeremy Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Chlapi, já tu Vaší touhu po "odkazu" prostě nepochopím..Přicházím o něco? Buď se mi líbí, nebo se mi nelíbí.. ale to, že někdy v pravěku existovaly podobné.. NO A?
Onisau Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Chlapi, já tu Vaší touhu po "odkazu" prostě nepochopím.. Přicházím o něco? Buď se mi líbí, nebo se mi nelíbí.. ale to, že někdy v pravěku existovaly podobné.. NO A? Já třeba u těch Béček nevěděl, že jsou reinkarnací nějakého nápada, ale opakovaně se mi potvrzuje, že když se mi nějaká věc líbí, tak je to oprášený nápad který se osvědčil už před X lety a nebo se dokonce vyrábí neustále jen pod vlivem nerozpoznatelné evoluce... Big Piloty, Monaco, Panerai 210.... Mini Cooper, Wrangler, Mercedes G, Fiat 500, ....
Hoonza Odesláno 20. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2011 To, jestli hodinky z necoho vychazi me taky celkem nezajima. Zajima me kvalita zpracovani, strojek a hlavne se musi libit. A kdyz uz pak nejaky hodinky koupim a ten pribeh maji, tak je to jedine plus. Porad cumim na ruzny fotky tech brajtli a ja nevim co, ale jsou proste nejak extra fotogenicky. Skoda, ze tam neni taky ten co-ax.
Onisau Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Na co-ax se vy.er Na očích budeš mít neustále hlavně jejich "ksicht" A nebo neee... co-ax je důležitej, protože je vysoká pravděpodobnost, že si ty Béčka opatřím , tak ať je má co nejméně lidí!!!!
NIGHTinGALE Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Pokud máš na ně ruku, tak Brajtle. Líbí se mi neskutečně, ale nesedí mi, jsou mi moc velké. A na meshi jsou dokonalé.
Hoonza Odesláno 20. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2011 U tech brajtli se mi libi, ze vypadaji vyborne i na gume, coz se o bondovkach rict neda.
Jeremy Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 U tech brajtli se mi libi, ze vypadaji vyborne i na gume, coz se o bondovkach rict neda. Guma je anachronismus :-) Zvlášť na Omegách: Dovedete si představit, že by James Bond nosil gumu? Brrrr..
railmaster Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 (upraveno) Guma je anachronismus :-) Zvlášť na Omegách: Dovedete si představit, že by James Bond nosil gumu? Brrrr.. Bond bol trochu metrosexuál. Ale kaučuk sa na SMP celkom dá. A modrý kaučuk na SMP s modrým cifrom je ešte lepší. Upraveno 20. února 2011 uživatelem railmaster
gabriel1001 Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Tak to bola "facka" railmaster . Na tej gume je to super . ....á propos - Ja som za omegy.
bandicoot Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 (upraveno) Dovedete si představit, že by James Bond nosil gumu? Brrrr.. Samozřejmě že nosí. Třeba zrovna včera v kasínu... Edit, pokud myslíme stejnou gumu... Upraveno 20. února 2011 uživatelem bandicoot
lib Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Panove, vy jste moc zahledeni do hodinek. NiG, myslim, myslel gumu jako gumu, nee gumu jako gumu.
Jeremy Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Panove, vy jste moc zahledeni do hodinek. NiG, myslim, myslel gumu jako gumu, nee gumu jako gumu. Tak tak :-) Dvojsmysly na hodinkovém fóru jsou cesta do pekla (nebo ke kaučuku, ozubeným kolečkům a ručičkám)..
IWCmann Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Stejně si nakonec vybereš podle sebe, možná, že už máš dávno vybráno, nosit je stejně budeš nekonec jen ty. Pokud se ale mohu vyjádřit, tak za mě určitě Omega. Mimo snad nějakého odkazu na těch Braitlech není nic. Ale můj pohled není objektivní, neboť Omegu mám moc rád a k té druhé značce jsem vztah nikdy nenašel a určitě už nenajdu.
NIGHTinGALE Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Panove, vy jste moc zahledeni do hodinek. NiG, myslim, myslel gumu jako gumu, nee gumu jako gumu. Ale já jsem o gumě nic nepsal, já psal pouze o meshi. On byl Bond sice drsňák, ale mesh místo gumy by snad nepoužíval ani on
lib Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Ale já jsem o gumě nic nepsal, já psal pouze o meshi. On byl Bond sice drsňák, ale mesh místo gumy by snad nepoužíval ani on Ahaaa, tak to byl Jeremy, kdo vlastně způsobil, že guma není chápána jako guma, ale spíš jako guma. No nic, kdybych na to měl ruku a měl volit mezi SOH a Black O. Bond, bral bych SOH. Na to, že to jsou Brajtle, vypadaj mimořádně dobře! Viděl jsem je i naživo, takže z toho názoru nemluví jen dojem z fotek.
foxik28 Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Hlasuji jednoznačně pro SOH, jsou to moje Dreamwatch.Seamaster bych beze studu nosil líbí se mi, ale SOH má v sobě něco co mi přitahuje jako býka červenej hadr, něco nepopsatelného co prostě někdy musím mít..............
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se