tmoris Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Ano, je tomu tak, nepreklepl jsem se v podnadpisu. Moje archimede pilotky by se suverene vyjimaly na zebricku jakychkoliv chronometru. Bez ohledu na to, zda je nosim, mam polozene na stole v libovolne poloze, nebo jestli se toci na winderu, za tyden mi delaji 4 vteriny. To je +0,57 vteriny denne. Inu, nemecka kvalitka. A co ty vase, kolik delaji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 U mě je to podobně - do 5 vteřin za týden. Odchylky během dne jsou ale různý (+/-) podle toho kde ležej, jak ležej, jestli se nosej nebo točej. Každopádně během 24 hodin je to do vteřiny do plusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiboon Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 me jdou pilot chrona podle plotu, ale zene jdou pilot s skvele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 (upraveno) Asi ETA 2824? Věřím. Nebo se jedná o mechanický unitas 6498? edit: aha přehlídl jsem že chrono - takže 7750. Stejně by ta informace o strojku mohla být hned na začátku Upraveno 23. února 2011 uživatelem josuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Když jsem nosil Sporttauchery (10/2008)jako hlavní hodinky, tak za měsíc 15 vteřin do plusu. Nyní je nosím cca 5 hodin denně ve všední den, 16 o víkendu a svátcích a drobátko se opožďují. Deckwatche (díky YPO) seřídím každé pondělí v 8:00 a do soboty to není přes minutu do plusu. PS: neviděl jste už někdo fotku nových Outdoorů? Jsou slibované na březen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 tak jsem si udelal 3 tydenni test mych archimede. vysledky jsou opravdu paradni: 1 tyden na winderu: +5s2 tyden na winderu: +5s3 tyden noseny kazdy den, pres noc na stole na dynku: +1s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Archimede Arcadia Chrono s ETA 7750 dělají asi 2-3 vteřiny denně do plusu, podle letmýho sledování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 jenom pro doplneni, ty moje casy archimede pilot jsou za tyden, tzn denni prodleva +5/7= +0,7sec. holt eta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 ..holt eta promin, to už ted opravdu vypadá jak reklamní vlákno od začátku do konce - píšeš tady o ETA 7750 ve svých (!) hodinkách. Mělo to být už v nadpisu... ale už jsem tu psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 promin, to už ted opravdu vypadá jak reklamní vlákno od začátku do konce - píšeš tady o ETA 7750 ve svých (!) hodinkách. Mělo to být už v nadpisu... ale už jsem tu psal... napsal jsem zcela jasne archimede pilot, v tech je podle meho zdroje ETA 2824-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 napsal jsem zcela jasne archimede pilot, v tech je podle meho zdroje ETA 2824-2 tak díky .. jak vidíš i na Tvém zdroji je Pilot a Pilot Chrono(graph) - který samozřejmě nemůže mít 2824. Ve vláknu se objevují i CHRONO (!) a proto srovnávání kulhá (ETA 2824 v zeppelinech mi dělala +20 s/den, stáhnul jsem to na +10-+12/den, a už to nechám tak, nejspíš by to ještě vylepšovat šlo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Já sem přišel na to, že je mi to fuk. Když je to do deseti vteřin za den, tak je to jedno jestli je to nula, nebo devět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keves Pavol Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Ahojte, aký je rozdiel medzi ETA 2824 a 7750? Nekde som počul ze to prvé je škoda a to druhé bmw, je tomu tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Mám Pilot Chrono, denně udělají +10-15 vteřin ale moc to neřeším, akorát je v pondělí ráno posunu o minutu dozadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Ahojte, aký je rozdiel medzi ETA 2824 a 7750? Nekde som počul ze to prvé je škoda a to druhé bmw, je tomu tak? podle vyse popsane presnosti spise naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Ahojte, aký je rozdiel medzi ETA 2824 a 7750? Nekde som počul ze to prvé je škoda a to druhé bmw, je tomu tak? především to druhé je chronograf - takže rozdíl je diametrální - přirovnání k autům taky nejde použít, oba strojky vyrábí jedna firma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Ahojte, aký je rozdiel medzi ETA 2824 a 7750? Nekde som počul ze to prvé je škoda a to druhé bmw, je tomu tak? jak vidíš v tomto vláknu v nich evidentně žádný rozdíl není.. (v nadpisu chrono - píše se o 2824 -- ale to se jen opakuju.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 jak vidíš v tomto vláknu v nich evidentně žádný rozdíl není.. (v nadpisu chrono - píše se o 2824 -- ale to se jen opakuju.. ) pletes si dojmy a pojmy. v nadpisu je v nadsazce napsano "aneb moje archimede pilot chronometer" nicmene ty neustale mluvis o chronografu. chronometer nerovna se chronograf. nevim, jak jasneji bych ti to jeste napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 (upraveno) pletes si dojmy a pojmy. v nadpisu je v nadsazce napsano "aneb moje archimede pilot chronometer" nicmene ty neustale mluvis o chronografu. chronometer nerovna se chronograf. nevim, jak jasneji bych ti to jeste napsal. pro mě zde nic nepíšeš, srovnávají se tu hrušky s jabkama, někteří tu diskutují o 7750 někteří o 2824 a do toho se vyskytuje výraz "chrono". Založils toto vlákno, tak bys tu neměl podporovat nepřesnosti. btw: o přesnosti a možnostech seřizování ETA 2824 se docela dostatečně píše i jinde edit: a k přesnosti tvého kusu, Ti samozřejmě gratuluji Upraveno 21. března 2011 uživatelem josuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 soused ma krecka, ja mam psa. muj pes beha rychleji nez souseduv krecek. moje 2824 ma denni odchylku mensi nez pepuv 7750. jak vidis, srovnat to bez problemu v tomto konkretnim parametru jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se