Martz Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 (upraveno) Občas si ty svoje mazlíky cvaknu, ale není v tom žádný řád - tak jsem si dovolil založit toto vlákno, kam budu dále přispívat svými fotovýtvory Je to víceméně taková rekapitulace a pokračování původního chlubícího vlákna. Přeji příjemné kochání se. Unboxing: Pár celkových fotek po vybalení: Na ruce: Detaily: Upraveno 26. února 2011 uživatelem Martz
Martz Odesláno 26. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2011 (upraveno) Tak něco málo k pozadí vzniku fotek - poslední dvě jsou nejzajímavější, focené kombinací EOS 50D a objektivu M42 - Industar 3.5/50mm s mezikroužkem. (to je zajímavý tip pro Tebe, Víte - za málo peněz hodně muziky, ale bez autofokusu). Vypadá to neuvěřitelně komicky, nějak takhle: Ty před tím jsou focené EOS 10D + 17-40/4L. Mám už na cestě auto EF mezikroužky, tak se moooc těším EDIT. Ad industar, překvapilo mě, že i na těch 15 megapixlech předvedl velmi dobrou kresbu a málo znatelné optické vady. Asi je to tou jednoduchou konstrukcí... Upraveno 26. února 2011 uživatelem Martz
Martz Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Dorazily mezikroužky, je to luxusní kus materiálu! Tady jeden portrét 6R15...
Vit Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 V 26. 2. 2011 v 19:57, 'Martz' napsal: Tak něco málo k pozadí vzniku fotek - poslední dvě jsou nejzajímavější, focené kombinací EOS 50D a objektivu M42 - Industar 3.5/50mm s mezikroužkem. (to je zajímavý tip pro Tebe, Víte - za málo peněz hodně muziky, ale bez autofokusu). Vypadá to neuvěřitelně komicky, nějak takhle: Ty před tím jsou focené EOS 10D + 17-40/4L. Mám už na cestě auto EF mezikroužky, tak se moooc těším EDIT. Ad industar, překvapilo mě, že i na těch 15 megapixlech předvedl velmi dobrou kresbu a málo znatelné optické vady. Asi je to tou jednoduchou konstrukcí... Potom co zvládnu základní obsluhu foťáku a ovládání editačního programu pro RAW, tak se určitě poptám na podrobnosti.
instant Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 V 1. 3. 2011 v 19:59, 'Martz' napsal: Dorazily mezikroužky, je to luxusní kus materiálu! Tady jeden portrét 6R15... ...a máme to tu - "plechová úbožka" de luxe v plnej kráse
Dantechno Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Moc hezkej detail Martziku.. Todle mi teda bije pod poklici:)
little_w Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 hmm... parada... jdu neco prodat. manzelce uz jsem oznamil, ze si budu kupovat SARB033...
Martz Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Tak jsem přezul zase na tah a nabízím pár dalších snímečků
Martz Odesláno 4. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Slíbil jsem víc snímků na kůži, tak zde slib plním.
qasper Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 spirity + kozeny remen je jasna a skvela volba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se