Peter S. Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 zdravim som tu novy a potrebujem poradit s vyberom hodiniek rozhodujem sa medzi znackou citizen a seiko no neviem ktora z nich je lepsia co sa tyka strojcekov a kvality prevedenia a maretielov od seika su to : Seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar SNP025P1 SNP025 SNP025P Seiko Premier Kinetic Direct Drive SRH009P1 SRH009P SRH009 - tazko sa zhanaju a od citizenu je to model : Citizen AV0020-55H problem je aj ten ze to chcem kupit zo zahranicia konkretne USA no neviem nikde najst na nete poriadny autorizovany e-shop pre seiko a citizen kde by na seiko poskytovali normalnu 5r zaruku a na seiko tiez a neviem ani ktore e-shopy su spolahlive a uz ma z toho boli hlava prosim pomozte lebo stale preslapujem na tom istom mieste dakujem
natadel Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 To je těžká rada. Jak jsem jednou v jednom filmu slyšel - dle vkusu kaýdého soudruha. Moje srdcovky jsou Citizen AV0020-55H a už je mám k mé maximální spokojenosti.
Jenes Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Ja by som ten autorizovaný servis nechal tak a kúpil ich cez ebay. Svoje ksom upoval na SK, ale od pána čo ich doniesol s USA a zatiaľ bez problémov šlapú. Len nakoľko som našiel toto fórum tak k nim pripudnú ďalšie.
natadel Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Když koupíte špatně, pořád budou cenově téměř za polovinu, než v ČR. Záručák u značky CK, dovoz z USA, sousedovi v Praze na Václaváku uznali a ochotně opravili drobnost na řemínku.
klaucz Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 zdravim som tu novy a potrebujem poradit s vyberom hodiniek rozhodujem sa medzi znackou citizen a seiko no neviem ktora z nich je lepsia co sa tyka strojcekov a kvality prevedenia a maretielov od seika su to : Seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar SNP025P1 SNP025 SNP025P Seiko Premier Kinetic Direct Drive SRH009P1 SRH009P SRH009 - tazko sa zhanaju a od citizenu je to model : Citizen AV0020-55H problem je aj ten ze to chcem kupit zo zahranicia konkretne USA no neviem nikde najst na nete poriadny autorizovany e-shop pre seiko a citizen kde by na seiko poskytovali normalnu 5r zaruku a na seiko tiez a neviem ani ktore e-shopy su spolahlive a uz ma z toho boli hlava prosim pomozte lebo stale preslapujem na tom istom mieste dakujem Venku nedostanete záruku delší než 1 rok / a to jen pokud nakoupíte od autorizovaného prodejce - ten má ale vyšší ceny /. Citizen AV0020-55H v USA ani Británii nekoupíte / mají tam verzi AV0021, která je ale jen s minerálním sklíčkem /. SEIKO Vám žádný autorizovaný prodejce mimo EU do Evropy nepošle. Proto kupujete bez záruky.
andrlik Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Ahoj, já kupoval tady http://www.nywatchstore.com/ a maximální spokojenost. Platba přes kreditku, hodinky dorazily cca do 14 dnů.
Sedmispáč Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Kupoval jsem párkrát SEIKA ze Singapuru i s celosvětovou zárukou 1 rok. Normálně potvrzená záruční karta, na seznamu záručních opraven je i nějaká firma v Praze, myslím že by měli hodinky normálně opravit, ale nezkoušel jsem to. U Citizenu je to jinak než u SEIKO?
klaucz Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 (upraveno) Kupoval jsem párkrát SEIKA ze Singapuru i s celosvětovou zárukou 1 rok. Normálně potvrzená záruční karta, na seznamu záručních opraven je i nějaká firma v Praze, myslím že by měli hodinky normálně opravit, ale nezkoušel jsem to. U Citizenu je to jinak než u SEIKO? U SEIKA, je to ještě horší. Záruku ti neuznají. Prodejci ze Singapuru (stejně jako ze všech zemí mimo EU) nesmějí SEIKA do EU dodávat. Proto je ti nějaká kartička k ničemu. Upraveno 10. října 2011 uživatelem klaucz
klaucz Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Ahoj, já kupoval tady http://www.nywatchstore.com/ a maximální spokojenost. Platba přes kreditku, hodinky dorazily cca do 14 dnů. Tento obchod prodává několik let staré a demo hodinky. Velká šance, že dostanete v podstatě použité hodinky. Vrácení se Vám pak prodraží.
ggrand Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 klaucz: kupoval jsem u nich asi troje až čtvery hodinky a vždycky nové naprosto bez problémů. Jinak pokud výrobce jasně dává záruční list, kde je napsáno, že je celosvětová záruka, tak má být autorizovanému servisu úplně jedno, kde jsi je koupil. Tak se to běžně děje např. u foťáků. Pokud s tím dělají caviky, stačí často napsat výrobci jak se na tebe vysr..li, to někdy pomůže.
Sedmispáč Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 U SEIKA, je to ještě horší. Záruku ti neuznají. Prodejci ze Singapuru (stejně jako ze všech zemí mimo EU) nesmějí SEIKA do EU dodávat. Proto je ti nějaká kartička k ničemu. Hmm, nikdy jsem to nemusel řešit, ale moc nevěřím tomu, že by mi to neopravili. Pokud ne, poslal bych to i s kartičkou přímo do SEIKA, klidně s tím, že jsem si je koupil na dovolený a pokud je záruka WORLDWIDE tak je chci opravit. Myslím, že by problém nebyl (poštovný do cca 100,-Kč) a opravený by přišli zpátky domů. Celnice OK, pokud máš papír, že jsi to předtím posílal ven - neplatíš taky nic. Neviděl bych to tak černě.
klaucz Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 (upraveno) Hmm, nikdy jsem to nemusel řešit, ale moc nevěřím tomu, že by mi to neopravili. Pokud ne, poslal bych to i s kartičkou přímo do SEIKA, klidně s tím, že jsem si je koupil na dovolený a pokud je záruka WORLDWIDE tak je chci opravit. Myslím, že by problém nebyl (poštovný do cca 100,-Kč) a opravený by přišli zpátky domů. Celnice OK, pokud máš papír, že jsi to předtím posílal ven - neplatíš taky nic. Neviděl bych to tak černě. Záruka platí jen pokud SEIKA koupíš u autorizovaného prodejce a ten nesmí do EU prodat. Záruka ti je tedy k ničemu, protože to sem posílají jen neautorizovaní prodejci. A SEIKO ti taky nepomůže, protože toto pravidlo mají uvedeno na svém webu. Nevím, co víc k tomuto tématu dodat. Někteří lidé stejně nepříjemným věcem neuvěří a budou si dál snít svůj sen. PS. O záručních kartách SEIKO to není, těch ti seženu kolik chceš Upraveno 11. října 2011 uživatelem klaucz
klaucz Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 klaucz: kupoval jsem u nich asi troje až čtvery hodinky a vždycky nové naprosto bez problémů. Jinak pokud výrobce jasně dává záruční list, kde je napsáno, že je celosvětová záruka, tak má být autorizovanému servisu úplně jedno, kde jsi je koupil. Tak se to běžně děje např. u foťáků. Pokud s tím dělají caviky, stačí často napsat výrobci jak se na tebe vysr..li, to někdy pomůže. Podívej se na výrobní čísla.
Sedmispáč Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 Záruka platí jen pokud SEIKA koupíš u autorizovaného prodejce a ten nesmí do EU prodat. Záruka ti je tedy k ničemu, protože to sem posílají jen neautorizovaní prodejci. A SEIKO ti taky nepomůže, protože toto pravidlo mají uvedeno na svém webu. Nevím, co víc k tomuto tématu dodat. Někteří lidé stejně nepříjemným věcem neuvěří a budou si dál snít svůj sen. PS. O záručních kartách SEIKO to není, těch ti seženu kolik chceš Asi by to šlo vyřešit tak, že je pošleš tomu, kde si je koupil (třeba Singapur) v záruce ti je opraví a zase pošle zpátky. U lepších prodejců s vlastním obchodem, jako je např. Freddy Seow by myslím nebyl problém. Na celnici taky ne.
charleee Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 zdravím,jsem tu taky novej a pomalu se rozkoukávám poradíte mi,jaký je rozdíl u citizenů-stejný tip a u jednoho je navíc Promaster děkuji
Vlcak Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Konkretizuj jaké dva modely pro srovnání máš na mysli. Obecně čím se liší hodinky řady Promaster od jiných netuším, ale řekl bych, že v řadě Promaster je minimální vodotěsnost 10 ATM. Další charakteristiky - Eco-Drive, safír, radiocontrol nejsou nezbytně podmínkou. Narazil jsem na Promastery bez jednoho či druhého.
Dantechno Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Promaster existuje treba i bez safiru, eco-drive i radiocontrolu Mel jsem s mineralem, v automatu.... Jinak vyborny hodinky za dobrou cenu.
charleee Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 narazil jsem třeba na typ bj7010 24w ,kde je to jednou s promastrem a pak bez/vyhledával jsem přes seznam-zboží/. vůbec se mi tenhle typ líbí, velké hodinky,hnědá barva,kožený pásek.akorát je tam zbytečně moc číslíček -pilotní a jiné počty.potřebuju jen čas,maximálně datum. solární dobíjení,safír a radio control,to by se mi líbilo,ale hodinky jsou už o drive v ceně dál rád si nechám poradit. cena do 10000. dík
charleee Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 klidně do mě žďuchn´ěte i s jinou značkou,rád si nechám poradit co hlavně preferuju už znáte!je mi jasný,že asi za ty peníze nebudu mít vše ale,pokud se mi hodinky budou líbit a kvalitně makat couvnu z rádia control,solárního napájení..safír nebo podobně kvalitní sklíčko je asi podmínkou.však to sami znáte,jak člověk nechtíc někde zavadí a pak to bolí ... (
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se