Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já Dievas nemám kůli ceně, prostě mi přijde zajímavé jak zvládli dané téma. Jsou stejné a přesto na míle daleko od Panerai. Je to stejné jako když má člověk IWC BP a Azimuth Bombardier... Jedno téma zvládnuté jinak. :)

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 28. 2. 2011 v 17:19, 'shore' napsal:
Ano, myslím si to samé :-) Ale jak jsem už napsal, obě variace na téma, jak od Dievas či Panerai, jsou provedana jinak. Dievas je barokní variací stejného tématu, jako by opulentně dával najevo svou existenci. :)
Odesláno
  V 27. 2. 2011 v 19:06, 'romulada' napsal:

No, myslím, že minimálně ten dizajn číselníku a tvar pouzdra určitě ochrannou známku má.

isteze.. vreckové hodinky s nazváranými drátmi.. este skuste nejaku o siahodlhej hodinarskej tradicii Panerai - naposledy ma pobavila teta v Sherone :D

post-4112-052246900 1298917513.jpg

post-4112-053080800 1298917514.jpg

post-4112-017265100 1298917515.jpg

post-4112-008074300 1298917516.jpg

Odesláno
  V 28. 2. 2011 v 20:48, 'shore' napsal:

ROFLAO :gora: skoro som zletel zo stolicky :D

no ale ved su pomaly jak jehovisti. o chvilu zacnu chodit zvonit na vchodove dvere a hlasat boziu pravdu o panerajskom jablku pokusenia.. :)

navrhujem zaviest prikazanie c.11: Neporusis ochrannej znamky najvyssieho, s uchom jednym a tvarami dvoma ziarivymi, bo stresta ta ruka spravodlivosti. /sipka znazornuje smer trestu*/

________

*na spinavu pracu su dobre aj Dievas :)

post-4112-092050100 1298938038.jpg

Odesláno

hehe, v jednom s tebou suhlasim, cena za panerai je premrstena :) , ale kym budu ludia co za to radi zaplatia tak aj nazvarane droty budu mat hodnotu ;)..snad sa tam raz dostanem aj ja, aby som sa mohol drotom klanat :whistle:

Odesláno

Heh, to uz tu dlouho nebylo :). Precista resp. firma Timefactors nedela pouzdra v Cine, ale v Nemecku u Frickera, pokud se nic nezmenilo. S kvalitou mel Eddie ponekud problemy (nekolik nezavislych reportu na foru mimo jine i moje byvale hodinky), ale vzdy se k tomu postavil celem a vse vyresil ke spokojenosti zakaznika. PRS-20 jsou perfektni hodinky, pokud chces kousek jako-paneraj, tak je to asi nejlepsi moznost v tyhle cenovy hladine. Jedina bolest jsou nozky - presneji sroubky, ktere je drzi - nevydrzi prilis caste meneni remenu (Eddie mi poslal bezplatne nekolik nahradnich). Kdyz si ale jeden remen vyberes a nechas ho na hodinkach, tak je to ok. Celkove muzu doporucit.

Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 9:13, 'shore' napsal:

hehe, v jednom s tebou suhlasim, cena za panerai je premrstena :)

A na to jsi prisel jak? Cenu urcuje trh a nemam pocit, ze by italsti instalateri meli problem s odbytem...
Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 9:23, 'skalis' napsal:

A na to jsi prisel jak? Cenu urcuje trh a nemam pocit, ze by italsti instalateri meli problem s odbytem...

Jemu se zdá přemrštěná, mně se zdá přemrštěná.. To je subjektivní hodnocení :)
Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 10:22, 'Onisau' napsal:

Ale on psal "cena je premrstena" a ne "zda se mi premrstena", ale ok, nebylo to z me strany mysleno jako utok, i kdyz jsem to napsal konfrontacnim zpusobem :cheers: . Levne ty hodinky nejsou, to urcite ne.
Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 10:22, 'Onisau' napsal:

nezdá, kecáš, zacvakal jsi mi to hned a hotově Posted Image Posted Image
Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 9:23, 'skalis' napsal:

neber si to osobne, je to moj subjektivny dojem vzhladom k mojim finacniam

Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 10:44, 'Frantik' napsal:

nezdá, kecáš, zacvakal jsi mi to hned a hotově Posted Image Posted Image

Protože si se jich chtěl tak rychle zbavit, že si dal dobrou cenu :) Stejně jako jí dáš u těch TH na který jsou sice neustále nějací zájemci, ale ne a ne je za ty prachy koupi :) (což je příležitost ti složit poklonu jak skvěle PRově se snažíš zapůsobit) :D
Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 10:34, 'skalis' napsal:

Ale on psal "cena je premrstena" a ne "zda se mi premrstena", ale ok, nebylo to z me strany mysleno jako utok, i kdyz jsem to napsal konfrontacnim zpusobem :cheers: . Levne ty hodinky nejsou, to urcite ne.

Já to také konfrontačně nepochopil :) Jen je třeba si uvědomit, že to už jsou hodinky v takové kvalitativní hladině kde už se chyby hledají těžko a výše ceny je jen a jen záležitostí subjektivního hodnocení...

Jinými slovy, jsou drahé jako prase :D

Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 11:51, 'Onisau' napsal:

Já to také konfrontačně nepochopil :) Jen je třeba si uvědomit, že to už jsou hodinky v takové kvalitativní hladině kde už se chyby hledají těžko a výše ceny je jen a jen záležitostí subjektivního hodnocení...

Jinými slovy, jsou drahé jako prase :D

hovoris mi z duse :D :cheers:

Odesláno (upraveno)
  V 1. 3. 2011 v 11:49, 'Onisau' napsal:

Protože si se jich chtěl tak rychle zbavit, že si dal dobrou cenu :) Stejně jako jí dáš u těch TH na který jsou sice neustále nějací zájemci, ale ne a ne je za ty prachy koupi :) (což je příležitost ti složit poklonu jak skvěle PRově se snažíš zapůsobit) :D

Dobré PR je základ Posted Image..........někdy. Stejně jako dobrý marketing a dobrá značka. To vše dohromady může adekvátně navýšit cenu produktu. To je business Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Shore, tak uz ich od vcera mam, cize precista prs-20 veriza cierny cifernik. Nechcel som ten full lume biely.

Spokojnost maximalna, spracovanie nadherne..

Korunka NIE JE skrutkovacia, ako som sa domnieval, ale klasicka a je to lepsie k manual natahu. Vola nie je vobec ziadna, medzi telom a korunkou.

Spracovanie, luminiscencia, vsetko dokonale, zatial aj presnost ako sa zda (budem musiet dlhodobejsie merat a najma ich zabehnut).

Tiez sa mi nepaci moc riesenie uchytenia noziciek, je to dost rozvyklane uz od nova, no ale remene casto menit asi nebudem, hned som ich obul do panatime remenu hnedeho, aj ked dodavany cierny kozeny remienok je velmi, velmi kvalitny a samatovy. Akurat je to 24/20, chcel som 24/24

Mimochodom, s 26mm remenom by zrejme tiez nebol problem.

Jeden postreh - na preciste su drotiky na remene v jednej rovine, cize ked sa hodinky polozia na stol napriklad, drotiky su rovnobezne so stolom. Myslim, ze panerai ich ma mierne orientovane smerom nadol/dozadu, co je ergonomickejsie a krajsie.

Modre rucicky sa mi uz zapacili :) a sendvicovy cifernik je krasny!

A je sranda, ze hodinky pocut na pol metra, nevedel som, ze tento unitas tak pekne tyka... (aj ked pomaly, 2,5Hz)

Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 12:20, 'vrcan' napsal:

Jeden postreh - na preciste su drotiky na remene v jednej rovine, cize ked sa hodinky polozia na stol napriklad, drotiky su rovnobezne so stolom. Myslim, ze panerai ich ma mierne orientovane smerom nadol/dozadu, co je ergonomickejsie a krajsie.

Modre rucicky sa mi uz zapacili :) a sendvicovy cifernik je krasny!

A je sranda, ze hodinky pocut na pol metra, nevedel som, ze tento unitas tak pekne tyka... (aj ked pomaly, 2,5Hz)

Postreh s nozkami je spravny. Panerai stejne jako Dievas a cinske sragory MM maji nozky dozadu, zatimco PRS-20 je maji rovne. V realu jsem s tim problem nemel, i kdyz je to mene ergonomicke. Sendvic je navykova zalezitost a modreny rucky lahoda a unitas tika stejne uklidnujicim tepem jako stary primky :). Cas od casu se mi po nich vazne zasteskne!

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...