Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všiml jsem si na obrázcích, že k pouzdru je tah připevněn šroubky? Je to tak i u tahu, nebo jsou tam nějaké kolíky?

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 28. 2. 2011 v 17:48, 'Petrson' napsal:

Všiml jsem si na obrázcích, že k pouzdru je tah připevněn šroubky? Je to tak i u tahu, nebo jsou tam nějaké kolíky?

vyšroubuje se šroubek a vypadne osička - jednoduché, triviální a blbuvzdorné :)

EDIT: doporučují šroubek nejdříve lehce dotáhnout aby ruplo lepidlo

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)

mam B-42 Off.Cosmo, ale myslim, ze to je to iste aj na B-42Diver.

1. tah sa da skratit, spodne dieliky tahu su odsrubovatelne podobnym systemom ako v pripade 2 - na nozickach - vid priloha

2.tah je k puzdru upevneny na nozickach hriadelkou - stezejkou a srubkou. Stezejka ma vnutorny zavit, do ktoreho sa srubka nasrubuje + maly vystupok, ktory sa zasekne vo vystupku v diere na nozicke = stezejka sa tak nepretaca - vid priloha.

1 a 2 zmaknes sam, ak mas vhodny maly srubovak a nepostracas malicke srubky :) .

post-6829-003099900 1298915885.jpg

post-6829-007953500 1298915899.jpg

post-6829-022756900 1298915915.jpg

post-6829-058532000 1298916083.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
  • po měsíci...
Odesláno

Nikdy bych nevěřil, že budu muset ptát :), ale jak se Vám podařilo vyrvat stěžejku při zkracování tahu ?

Šroubek jsem odšrouboval, ale ta mrcha furt drží v tahu, zkoušel sem to i vytlouct a furt nic. Je normální, že jsou stěžejky tak zatuhlý :), to používaj Locktide i na ně?

Díkes za tipy

Odesláno

Mne to šlo v pohode, ale napadlo ma, či tam mimo lepidla, nebude trochu problém s tlakom dielika (toho prvého od puzdra) a tým sa ti stežejka viac vzpriečila. Niečim tenkým, aby si neporušil vnútorný závit - pich pich do stežejky - musí von! :)

Alebo ťah skráť bez toho, aby si vyberal stežejku...myslíme teda to isté ano? Alebo riešiš tie osky v dielikoch ťahu?

Odesláno

Ne jedná se skutečně o tah (vždy 2 šrouby na článek), zkusil jsem to na dvou různých šroubkách a vždy po odšroubování sem s tou větší částí bez závitu ani nehnul a to jsem to zkoušel přes tenký šroubováček i vytloukat kladívkem :) .... jdu se s tim ještě prát ..

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...