Petrson Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Všiml jsem si na obrázcích, že k pouzdru je tah připevněn šroubky? Je to tak i u tahu, nebo jsou tam nějaké kolíky?
Návštěvník YPO Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 (upraveno) V 28. 2. 2011 v 17:48, 'Petrson' napsal: Všiml jsem si na obrázcích, že k pouzdru je tah připevněn šroubky? Je to tak i u tahu, nebo jsou tam nějaké kolíky? vyšroubuje se šroubek a vypadne osička - jednoduché, triviální a blbuvzdorné EDIT: doporučují šroubek nejdříve lehce dotáhnout aby ruplo lepidlo Upraveno 28. února 2011 uživatelem YPO
StanoBare Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 (upraveno) mam B-42 Off.Cosmo, ale myslim, ze to je to iste aj na B-42Diver. 1. tah sa da skratit, spodne dieliky tahu su odsrubovatelne podobnym systemom ako v pripade 2 - na nozickach - vid priloha 2.tah je k puzdru upevneny na nozickach hriadelkou - stezejkou a srubkou. Stezejka ma vnutorny zavit, do ktoreho sa srubka nasrubuje + maly vystupok, ktory sa zasekne vo vystupku v diere na nozicke = stezejka sa tak nepretaca - vid priloha. 1 a 2 zmaknes sam, ak mas vhodny maly srubovak a nepostracas malicke srubky . Upraveno 28. února 2011 uživatelem StanoBare
abbot Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Nikdy bych nevěřil, že budu muset ptát , ale jak se Vám podařilo vyrvat stěžejku při zkracování tahu ? Šroubek jsem odšrouboval, ale ta mrcha furt drží v tahu, zkoušel sem to i vytlouct a furt nic. Je normální, že jsou stěžejky tak zatuhlý , to používaj Locktide i na ně? Díkes za tipy
StanoBare Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Mne to šlo v pohode, ale napadlo ma, či tam mimo lepidla, nebude trochu problém s tlakom dielika (toho prvého od puzdra) a tým sa ti stežejka viac vzpriečila. Niečim tenkým, aby si neporušil vnútorný závit - pich pich do stežejky - musí von! Alebo ťah skráť bez toho, aby si vyberal stežejku...myslíme teda to isté ano? Alebo riešiš tie osky v dielikoch ťahu?
abbot Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Ne jedná se skutečně o tah (vždy 2 šrouby na článek), zkusil jsem to na dvou různých šroubkách a vždy po odšroubování sem s tou větší částí bez závitu ani nehnul a to jsem to zkoušel přes tenký šroubováček i vytloukat kladívkem .... jdu se s tim ještě prát ..
Petrson Odesláno 26. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Tak to se divím, já amatér nehrubšíhomkalibru ale s tímto jsem problém neměl :-(
honzi Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 pozor na sroubek tesne u spony, ten je poradne na pevno prilepenej!
bandicoot Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Když to drží (což se mi stalo taky, podle mě to v posledním článku je napevno), tak stačí sundat jeden článek navíc a pak sestavit, naskládat půlčlánky a pak koncovky. Jako u Breitlingu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se