Přejít na obsah

Oris Swiss Hunter Team PS Edition


Chumpus

Doporučené příspěvky

teoreticky: co by se stalo pokud by se ten červený terčík citlivě odstranil, bude to mít vliv na vyvážení vteřinovky a tedy její chod / přesnost ?

 

Vyvážení? To ani náhodou. Podívej se na plochu hodinové a minutové ručky a na samotné konce těchto ruček. Nejen u tohoto modelu. Muselo by tam následně být závaží jak vězeňská koule. Jde o prvek čistě estetický.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V cem je to PVD na eLEckach jine? Jo, do galerky jsem koukal. Ted mi lezi v hlave. Cena OK, firma OK, jsou celkem originalni, velikost fajn, datumovka paradni, jsou contemporary, jen to zatracene PVD, nemoznost plneho dynka mi taky trochu vadi, ale to bych asi rozchodil. Co by byla k tem LE vlastne prima konkurence? S podobnou velikosti, cenou, datumem, firemnim imidz,.. Nejak me nic nepada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tech limitek je moc malo na nejake fotky pouzivanych. Hledal jsem a nenasel. 44 je OK, ale ten den v tydnu nemusim a taky to datum na limitkach je lepsi. Datum tam je a neni tam okno v cifru. No, necham to uzrat, ale ty LE jsou zatim ve skupine favoritu na me budouci pilotky.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...