Přejít na obsah

KIBI

Bert

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bertíku, Bertíku, to jsi určitě nechtěl.

Honzo, máš pravdu. Přemýšlím o zamknutí. Původní smysl vlákna (byť značně kontroverzní) je totálně v háji.

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Zamknout- vymazat- zrušit. Tohle vlákno patří někam mezi teraristické okénko a " Co mne dnes nas..lo", ve všeobecné diskusi nemá co dělat.

A urážky patří do SZ, nejlépe nikam.....

Návštěvník Tada
Odesláno

Nebo se můžemě s panem Frýdlem domluvit, že bude brát zakázky jen od lidí z chronomagu a ceny ať upraví adekvátně tomu, kolik od nás má zakázek, aby se mu kompenzoval jejich nižší počet. To by bylo fajn pro všechny, ne?

Návštěvník YPO
Odesláno

no Berte nevím no - to snad nemyslíš vážně ? :) (myslím ten první příspěvek)

Odesláno

no Berte nevím no - to snad nemyslíš vážně ? :) (myslím ten první příspěvek)

YPO myslím. Zkrátka mne irituje představa ještě delších dodacích lhůt dobrého hodináře. Pokud je to sebestředné a elitářské, tak se omlouvám, ale za svým názorem si stojím. To, co s epak v tomto vlákně rozpoutalo přerostlo v osobní útoky nemající žádnou vazbu na nadnesené téma. Myslím, že tohle tak trochu flame je dobrou sondou do panujících nálad na chronomagu. Pls, případně SZ, protože tímto vyhovím již třem prosbám a dávám LOCK.

Odesláno

nektere terce maji jmeno, nektere na nej teprve cekaji... :) znovu, me to nevysvetluj, delej si co chces :)

lepsi byt zdravy a bohaty nez deravy...? :)

Kibi, nevím kde se pořád bere tvoje bohorovnost ale tohle už je trochu za hranou všeho. Který terče, že to čekaj na jméno, pro koho je lepší bejt děravej....? Že seš starej pistolník, to tady všichni vědí, ale vyhrožovat, skrytě nebo otevřeně, tady prostě nikomu nebudeš. Bany jsem dal už i za míň, a delší. Takže 3 dny na vychladnutí snad budou stačit.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...