Mikkes Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 díky, to jsem neznal, zajímavá stránka. Jenže to bych je asi musel vidět sám naživo, jestli se vyplatí zaplatit dvojnásobek za 300m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) Dovolil jsem si po letech oživit toto vlákno možná trochu hloupým dotazem. Můj otec má asi 5 let tyto Orienty a začala se mu teď rozpadat spona. Přesněji řečeno ochodila se mu a úplně uvolnila ta osička, která drží pojistku spony (viz foto). Fogy se samozřejmě obrátil s radou na mě, páč ví, že holduji hodinkám a tak jsem si myslel jak zamachruju, vezmu svůj hodinářský kufřík, co jsem dostal k Vánocům a vyměním tam nějakou stěžejku a bude to cajk, ale při bližším zkoumání jsem zjistil, že to je taková malá "činka", která to drži pohromadě.Můj dotaz zní, opravuje se to vůbec nebo je lepší sehnat někde komplet novou sponu případně novej tah? Ten origo je sice trochu šitózní už co jsem četl z recenzí dřív, ale zase tátovi stačí a vyhovuje mu. Mám hledat nějaký servis Orientu nebo je to kravina, kterou na počkání vyřeší každý baterkoměnič? Díky Upraveno 29. září 2017 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Zkus napsat p.Fridrichovi z Tulipanu(autorizovany dovozce znacky)jestli by sehnal novy tah.O samotne spone pochybuji.Jeste je moznost osicku odbrousit,vyhodit celou pojistku a melo by to drzet i bez ni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Rychlocvak po návratu z pošty a vybalení, první dojem super bezva kladiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 V 10. 3. 2022 v 16:55, Lacifer napsal: Rychlocvak po návratu z pošty a vybalení, první dojem super bezva kladiva Jsou super!!! Jde jsi je kupoval? Tuším je to už hůř dostupný model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 12 minutami, Chronopetr napsal: Jsou super!!! Jde jsi je kupoval? Tuším je to už hůř dostupný model... Díky , jsou z bazoše za 6,5 včetně pošťáka, válely se tam docela dlouho a nikdo je za 7,7 nechtěl tak jsem se jich ujal, model z roku 2011, v téměř nenošeném stavu, po šesti dnech v chodu 28s v plusu takže prozatím spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 18 minutami, Lacifer napsal: Díky , jsou z bazoše za 6,5 včetně pošťáka, válely se tam docela dlouho a nikdo je za 7,7 nechtěl tak jsem se jich ujal, model z roku 2011, v téměř nenošeném stavu, po šesti dnech v chodu 28s v plusu takže prozatím spokojenost Tak to je luxusní cena! A bazošem myslíš zdejší prodejní vlákno nebo jiný bazoš? Ještě, že jsem o tom nevěděl, to by zas byly muka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 57 minutami, Chronopetr napsal: Tak to je luxusní cena! A bazošem myslíš zdejší prodejní vlákno nebo jiný bazoš? Ještě, že jsem o tom nevěděl, to by zas byly muka! Myslím Bazoš.cz občas se tam dá vyzobnout pěkný kousek, ale je to o štěstí, jinak teda taky jsem zažíval muka a tajně doufal že je někdo koupí než přijde vejplata, no nikdo nereagoval a prodejce mou nabídku respektoval, ohledně té ceny nevím jestli je až tak luxusní na timestore se dají nyní koupit nové M-Force za podobnou cenu, jen mě ty nové modely M-Force moc nenadchly (alespoň prozatím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Před hodinou, Lacifer napsal: Myslím Bazoš.cz občas se tam dá vyzobnout pěkný kousek, ale je to o štěstí, jinak teda taky jsem zažíval muka a tajně doufal že je někdo koupí než přijde vejplata, no nikdo nereagoval a prodejce mou nabídku respektoval, ohledně té ceny nevím jestli je až tak luxusní na timestore se dají nyní koupit nové M-Force za podobnou cenu, jen mě ty nové modely M-Force moc nenadchly (alespoň prozatím) Ty nové M-force se mi taky líbí, ne, že ne. Ale cítím to asi jako v porovnání Seiko Monster 1.gen a ten zbytek. Taky jsou fajn, pořád Monstra, ale ty původní jsou holt nej. A tady je to umocněné tou rezervou chodu, což je za mě vítaná komplikace, jak funkčně, tak vzhledově. Tak užívej, byl to dobrý kup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 4 minutami, Chronopetr napsal: Ty nové M-force se mi taky líbí, ne, že ne. Ale cítím to asi jako v porovnání Seiko Monster 1.gen a ten zbytek. Taky jsou fajn, pořád Monstra, ale ty původní jsou holt nej. A tady je to umocněné tou rezervou chodu, což je za mě vítaná komplikace, jak funkčně, tak vzhledově. Tak užívej, byl to dobrý kup! Jojo vidím to podobně, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Trochu to tady oživím... Přes jednoho místního člena se původní Farkyho Orienty dostaly ke mně. Už sem nějaké Orienty měl a vždycky šly z domu, protože to "cigaretové logo" mně děsně irituje (čti sere!). Ale už sem neměl dlouho nějaké tooly v automatu a potápky já rád, taxem je prubnul. Hlavně už na fotkách sem si říkal, že je na cifru tolik balastu, že to logo se v tom ztratí. A v reálu se mi to potvrdilo. Fakt s nimi nemám problém. Na ruce pohoda, je to kus železa a jsou cítit a tak to mám rád. Fičura rezervy nátahu je fajn a i celkově se mi líbí. Přijdou mi celkově vyvážené, velikost indexů, ručky, zkrátka mi proporčně sedí. Vzal sem je s sebou na vandr na Hadriánův val a i když to bylo čtvrt kila navíc, kašlat na to :-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 22 minutami, Xenomorfus napsal: Trochu to tady oživím... Přes jednoho místního člena se původní Farkyho Orienty dostaly ke mně. Už sem nějaké Orienty měl a vždycky šly z domu, protože to "cigaretové logo" mně děsně irituje (čti sere!). Ale už sem neměl dlouho nějaké tooly v automatu a potápky já rád, taxem je prubnul. Hlavně už na fotkách sem si říkal, že je na cifru tolik balastu, že to logo se v tom ztratí. A v reálu se mi to potvrdilo. Fakt s nimi nemám problém. Na ruce pohoda, je to kus železa a jsou cítit a tak to mám rád. Fičura rezervy nátahu je fajn a i celkově se mi líbí. Přijdou mi celkově vyvážené, velikost indexů, ručky, zkrátka mi proporčně sedí. Vzal sem je s sebou na vandr na Hadriánův val a i když to bylo čtvrt kila navíc, kašlat na to :-). Fakt pěkný, ty se mi taky líbí co to je přesně za model musím se po nich porozhlédnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Myslim, ze by to mel byt model SEL0A002D0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 Kupodivu mne furt bavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 V 12. 6. 2024 v 17:11, Xenomorfus napsal: Trochu to tady oživím... Přes jednoho místního člena se původní Farkyho Orienty dostaly ke mně. Už sem nějaké Orienty měl a vždycky šly z domu, protože to "cigaretové logo" mně děsně irituje (čti sere!). Ale už sem neměl dlouho nějaké tooly v automatu a potápky já rád, taxem je prubnul. Hlavně už na fotkách sem si říkal, že je na cifru tolik balastu, že to logo se v tom ztratí. A v reálu se mi to potvrdilo. Fakt s nimi nemám problém. Na ruce pohoda, je to kus železa a jsou cítit a tak to mám rád. Fičura rezervy nátahu je fajn a i celkově se mi líbí. Přijdou mi celkově vyvážené, velikost indexů, ručky, zkrátka mi proporčně sedí. Vzal sem je s sebou na vandr na Hadriánův val a i když to bylo čtvrt kila navíc, kašlat na to :-). jsou fakt pěkný,libí se mi ta černá luneta dává tomu šmrnc jaký je tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 Tady je na par fotkach tah trochu videt... https://www.citywatches.co.uk/product/orient-m-force-bravo-power-reserve-automatic-sel0a002d0-mens-watch/ Nicmene typove, zpracovanim a nositelnosti je to takovy "klasicky Seiko tah". Takze za mne uplne v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se