grga_pitic Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Ahoj, jsou to kýče nebo ne ? Nemůžu se rozhodnout :-((( nějaká zkušenost s tímhle typem ? http://www.azwatch.cz/hodinky/po080b-poljo...graph-ii-selena
lev-7 Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Podle mne určitě ne. Mám sice raději kulatý ciferník, ale tyto bych si taky na svý ruce dokázal představit.
stařenka Oggová Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Ahoj, jsou to kýče nebo ne ? Nemůžu se rozhodnout :-((( nějaká zkušenost s tímhle typem ? http://www.azwatch.cz/hodinky/po080b-poljo...graph-ii-selena Paradni kousek , dobrej styl .
afrikab Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Je to takovy typicky rusky styl. Pri jejich velikosti jiste jako kyc vypadat nebudou.
JARDA2 Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Kyce to rozhodne nejsou ale rozmyslel bych si kde je koupit. Na AZWATCH jsou dost drahy.
grga_pitic Odesláno 9. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Tak jsem si je objednal - jen je mi zahadou, že výrobce uvádí u použitého kalibru 23 kamenů a AZWATCH mluví o 25 ? nějaké vysvětlení ? Díky
grga_pitic Odesláno 13. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Tak už je mám na ruce - ve čtvrtek objednány, v pátek jsem měl ve schráce oznámení, v sobotu vyzvednuty. No budu si muset přece jen trochu zvyknout, tenhle styl obvykle nenisím :-)
cigi Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 No, v rusku to kýč určitě není. V holandsku 100%ní. U nás je kýčovité zejména to spojení s raketoplánem - proč??? Ale když je nebuděš nosit k teplákům nebo skafandru, tak jsou to vkusný pravoslavný kousek. Asi jako chrám toho vasyla na rudým náměstí. Já osobně mám u ruských hodinek tenhle styl rád - považuju ho za autentický, jako ten kostel.
grga_pitic Odesláno 13. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Díky cigi :-)) No život je změna :-))
Honza49 Odesláno 14. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2006 Kýč je, když si něco hraje na něco co není. Ty hodinky si hrajou na to, že jsou hodinky. Takže kýč nejsou
afrikab Odesláno 14. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2006 Kýč je, když si něco hraje na něco co není. Ty hodinky si hrajou na to, že jsou hodinky. Takže kýč nejsou Myslim ze je to jinak. Neboli: Kýč = naoko líbivé, ale umělecky bezcenné dílo.
ctenar Odesláno 14. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2006 Jsem v pasti: jak poznám umělecky cenné dílo ?? Definice to je úžasná, ale ve skutečném životě ji příliš nejsem schopen uplatnit, obzvlášť u hodinek.
afrikab Odesláno 14. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2006 Jsem v pasti: jak poznám umělecky cenné dílo ?? Definice to je úžasná, ale ve skutečném životě ji příliš nejsem schopen uplatnit, obzvlášť u hodinek. Ucit se, ucit se, ucit se.....
grga_pitic Odesláno 15. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 takto vypadaji na ruce
kamil_m Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 hodinky paradni fotka - katastrofa
grga_pitic Odesláno 16. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 focene u s pitomou zářivkou za zádama - až budu mít čas a náladu tak je blýsknu pořádně :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se