Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po několika týdnech trápení jsem podlehl a pořídil Hamilton Khaki Navy GMT model H77 555 135.Tech. data d-42mm , výška-13mm , pouzdro-nerez ocel , sklo-safír velmi mírně klenutý , průhled na ETU CAL. 2893-1 , po týdnu +3s/den , 3 korunky- na devítce ovládá pouze zobrazení ulic ve vybraných lokalitách v okénku v otočné vnitřní lunetě. Ta je ovládaná korunkou na čtyřce , zbytek ovládá korunka na dvojce. Všechny tři jsou šroubovací - vodotěsnost 200m. V okénku pod jedničkou se zobrazuje druhé časové pásmo - na něj stejně jako na ty ulice je třeba mít opravdu dobrý zrak.Lumi je tak za 3- , ve dne je čitelnost ruček je velmi závislá na osvětlení. Hodinky byly na kovovém tahu dobré kvality ovšem ihned přezuty na Di-Modell Jumbo ( měl jsem volit Hirsch Liberty ) a docela pěkném balení vše ostatní viz. foto naopak nevalné kvality. Ještě jednou děkuji váženému členu fóra dík Viktore za nezištnou pomoc s nákupem.

Odesláno

Gratulace" Měl jsem je, tak můžu říct, že jsou v pohodě, vůbec jsem je nešetřil a šli parádně a hlavně velmi přesně" Co máš za města prosím tě, na té otočné lunetě? Jsou různé varianty, já měl mějákou exotiku.

Odesláno (upraveno)

velmi zaujime, naco prosim ta sluzia tie oznacenia ulic?

:tired: podle mého si nastavíš ulici-město-stát dle druhého času nastaveného ve výseči u jedničky .............. ASI. :whistle:

Upraveno uživatelem petpel
Odesláno

Já na ně koukal už jak dlouho - ale ty v dřívějším provedení, byli takové kulatější. A s jinou lunetou.

Posted Image

Ty tvoje vypadají univerzálnějc. Gratuluju, dobrá volba :)

Odesláno

:tired: podle mého si nastavíš ulici-město-stát dle druhého času nastaveného ve výseči u jedničky .............. ASI. :whistle:

aha, takze potom pre buducnost staci nastavit ulicu, mesto, stat a GMT rucka automaticky skoci na referentny cas (resp. naopak)?

Odesláno

aha, takze potom pre buducnost staci nastavit ulicu, mesto, stat a GMT rucka automaticky skoci na referentny cas (resp. naopak)?

:sad01_anim: ani náhodou musíš si pěkně nastavit lokalitu a zjistit jaký je tam čas a ten pak pěkně růčo naštelovat ,spolu to nekomunikuje

Odesláno

:sad01_anim: ani náhodou musíš si pěkně nastavit lokalitu a zjistit jaký je tam čas a ten pak pěkně růčo naštelovat ,spolu to nekomunikuje

OK, je mi to jasne, kazdopadne su velmi zaujimave

Odesláno (upraveno)

Moc hezké a zajímavé hodinky! Pro černo-bílo-červenou kombinaci mám čím dál větší slabost Posted Image . Chtěl jsem se (možná hloupě) zeptat, co značí číslo "352" pod šestkou? Díval jsem se na web Hamiltonu a nevykoukal nic ... (některé modely tam mají čísla a různá, některé vůbec)

Upraveno uživatelem IntoPicture
Návštěvník Snow
Odesláno

Hamiltonovská klasika obsypaná korunkami, hezké, jen pořád nechápu vyžívání se Hamiltonu ve zpracování GMT. Zde jsou názvy ulic, u modelu Hamilton Khaki SkyMaster UTC pro změnu zkratky letišť, podle mě podivné a nepraktické.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...