Hoonza Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Tak po nekolika letech jsem se rozhodl, ze uz je potreba udelat si poradnou radost. Nekolik let jsem nosil Seiko Sportura chronograph v quartzu a musim rict, ze jsem s nima byl opravdu spokojeny. Perfektni dilensky zpracovani, detaily, ale bohuzel v nich nebyl ten skutecny "zivot". A tak pomalu zacal vyber cibuli v automatu. Vzhledem k tomu, ze jsem mel urcity limit, tak jsem se ve vyberu pohyboval mezi Omegou, Oris, TH a v posledni dobe jsem zabrousil i k Breitlingu, kde me celkem zaujal model SOH. U Orisu mi nejak nesedelo to jejich pouzdro, u Tagu se mi ted celkove moc nelibi soucasna produkce, takze zbyly Omegy. Jednu chvili jsem se hodne priklanel k POckum. Kdyz jsem si je ale vyzkousel, tak ty mensi na ruce vypadaly divne(trochu jako damsky) a ty vetsi zase nesedely. Cesta k oblibenym bondovkam byla otevrena. Jen na kratkou chvili ji jeste zkrizily Brajtle SOH, protoze ackoliv maji prumer 46, tak na ruce sedely vyborne. Trochu me tam ale zklamala ta plechova spona a prosta eta. Prece jen co-ax je v mych ocich neco navic a to se mi libi. Nehlede na to, ze cena u Brajtli uz byla taky vyssi. Takze finalni rozhodnuti padlo na cerny bondovky. Predstavovat je tady, myslim, asi nemusim, protoze jsou tady mezi mistnimi cleny chronicky znamy. Hodinky diky pouzdru perfektne sedi na ruce. Clenity tah vyborne kopiruje ruku. Co se tyka zpracovani, tak je na velmi vysoky urovni. Hodne se mi libi vlnkovani na ciferniku, skeletovy rucky, vyborna spona a oproti starsim modelum oramovany indexy. A plasticky napis Omega je taky prijemny plus. Proste je na nich porad na co koukat. Jinak hodinky jsem nakonec kupoval v klenotnictvi Provaznik v Teplicich. Sice jsem z Prahy, ale po zjisteni moznych slev v Praze nakonec vyhraly klenoty Provaznik, kde dali nejzajimavejsi prajz, takze se vyplatilo sednout do auta a udelat si vylet do Teplic. Co se tyka samotnyho prodeje, tak vse bylo na profesionalni urovni. Byl jsem pohodlne usazen, byl mi nabidnuty drink, takze se vsim vsudy velice prijemne stravena hodina. Pripojuju par fotek, ale predem se omlouvam, protoze ty fotky jsou slaby. Jednak nejsem profik a hlavne od pristroje Fuji za 2300,- se toho asi neda moc ocekavat (i kdyz mozna jsem lempl ja a svadim to na fotak) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blend Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 moooooc hezký, taky po nich pokukuju, takovej další level
robo Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Dobrá voľba, perfektne ti sedia. Je to proste Omega. Tak vitaj in da club
panedge Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Moc hezký hodinky a zdá se,že ti fakt skvěle sednou,gratulace
lastam Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Gratulace, skvely, vitej do klubu bond:-)
gerhard Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Omegac, velmi pekne, prave som ich mal na ruke. Nice and slim not so chunky divers watch:-). Perfect.
Hoonza Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Tak za 24 hodin zatim odchylka -1 sekunda, kez by to tak vydrzelo. Jinak diky za gratulace. Ty hodinky jsou fakt vyborny. Zbytecne nekrici do sveta, obdivuju perfektni zpracovani a to jak je resena spona.
lastam Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 spona je super, protoze nikde nic nevycniva a neskrabe:-)
Hoonza Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 A co se mi taky dost libi, tak je ta rytina vzadu.
Čendík Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Taky se připojuji ke gratulaci - jsou to moje vysněné, ale v modrém.
xoslic Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Omega SMP sekne jednoducho kazdemu. Blahozelam a nech sluzia k radosti
Alina Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Jste se tu vyrojili s bondovkama, pravda. Ale co si má člověk jiného koupit .Gratuluji, agente.
Hoonza Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Jste se tu vyrojili s bondovkama, pravda. Ale co si má člověk jiného koupit .Gratuluji, agente. [/quot Mit volny prachy, tak se nezeniruju a jdu do neceho jako Corum, UN, Panerai v kompositu nebo keramice. Ale v tyhle moji mozny relaci jsou tyhle hodinkyty, ktery se mi fakt libi a splnuji moje pozadavky.
Alina Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 To nebylo rýpnutí, máš teď klasické hodinky, který se neztratí.
Hoonza Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2011 To nebylo rýpnutí, máš teď klasické hodinky, který se neztratí. Ja vim, ze ne.
Hoonza Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Prosim o radu. V manualu jsem se docetl, ze hodinky by se nemely nechavat v na reproduktorech a lednicich kvuli zmagnetizovani. V praci saham pro neco do lednice imrvere, takze mam to brat tak, ze muze nastat problem?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se