Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Autosalonu to nestihli zaregistrovat :) Takže v sobotním Autosalonu na TV Prima to ještě stále platilo :)

Odesláno

To je jen marketingovy trik. Uz nevedi co, tak to rozjedou rovne na ledu...:-( Zajimave mi prijde, ze Bentley a Audi vlastni stejny koncern. Proc dovoli, aby Audi porazilo Bentley, coz je jejich superluxusni znacka? Nebo to byl predem naplanovny tah?

Odesláno

To je jen marketingovy trik. Uz nevedi co, tak to rozjedou rovne na ledu...:-( Zajimave mi prijde, ze Bentley a Audi vlastni stejny koncern. Proc dovoli, aby Audi porazilo Bentley, coz je jejich superluxusni znacka? Nebo to byl predem naplanovny tah?

Klientům B je to jedno,kupují si statusový znak, ale pro klienty Audi to důležié být může! nemám na B, ale moje A je rychlejší :)
Odesláno (upraveno)

Klientům B je to jedno,kupují si statusový znak, ale pro klienty Audi to důležié být může! nemám na B, ale moje A je rychlejší :)

Hlavně se o obou zase hovoří, píše, natáčí a publikuje jako o superkárách a vo tom to je ;) Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Audi použil Nokian, výrobce pneumatik, VW v tom prsty nemá, proto může Audi porazit Bentley :-).

Odesláno

Hlavně se o obou zase hovoří, píše, natáčí a publikuje jako o superkárách a vo tom to je ;)

Samozřejmě!!! Vytvořili si svůj mediální boj který koncern nemůže prohrát :) Něco jako když na Nově Voříšek soutěží s Borhyovou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...