Onisau Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 .. a tak se nedivme, že jsou tyhle hodinky statusovým znakem pro úspěch Komu se u tohodle nezatají dech, je suchar
zid Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 (upraveno) Moc dlouho jim ten rekord ale nevydržel http://www.autorevue.cz/audi-rs6-na-pneu-nokian-zajelo-rekordnich-331-kmh--video Upraveno 12. března 2011 uživatelem zid
Onisau Odesláno 12. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2011 V Autosalonu to nestihli zaregistrovat Takže v sobotním Autosalonu na TV Prima to ještě stále platilo
speedmaster Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 To je jen marketingovy trik. Uz nevedi co, tak to rozjedou rovne na ledu...:-( Zajimave mi prijde, ze Bentley a Audi vlastni stejny koncern. Proc dovoli, aby Audi porazilo Bentley, coz je jejich superluxusni znacka? Nebo to byl predem naplanovny tah?
bandicoot Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Stejně víc v paměti zůstal Bentley, protože se o něm zároveň mluvilo jako o novém autu Jamese Bonda.
Onisau Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2011 To je jen marketingovy trik. Uz nevedi co, tak to rozjedou rovne na ledu...:-( Zajimave mi prijde, ze Bentley a Audi vlastni stejny koncern. Proc dovoli, aby Audi porazilo Bentley, coz je jejich superluxusni znacka? Nebo to byl predem naplanovny tah? Klientům B je to jedno,kupují si statusový znak, ale pro klienty Audi to důležié být může! nemám na B, ale moje A je rychlejší
gougy Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 (upraveno) Klientům B je to jedno,kupují si statusový znak, ale pro klienty Audi to důležié být může! nemám na B, ale moje A je rychlejší Hlavně se o obou zase hovoří, píše, natáčí a publikuje jako o superkárách a vo tom to je Upraveno 13. března 2011 uživatelem gougy
OldaA Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 To je jen marketingovy trik. Uz nevedi co, tak to rozjedou rovne na ledu...:-( Zajimave mi prijde, ze Bentley a Audi vlastni stejny koncern. Proc dovoli, aby Audi porazilo Bentley, coz je jejich superluxusni znacka? Nebo to byl predem naplanovny tah? Audi použil Nokian, výrobce pneumatik, VW v tom prsty nemá, proto může Audi porazit Bentley :-).
Onisau Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Hlavně se o obou zase hovoří, píše, natáčí a publikuje jako o superkárách a vo tom to je Samozřejmě!!! Vytvořili si svůj mediální boj který koncern nemůže prohrát Něco jako když na Nově Voříšek soutěží s Borhyovou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se