Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny přítomné čtenáře, jelikož jako nováček na zde na chronomagu jsem se začal nedávno zajímat o hodinky (Díky sekci na iphone.cz, jistě je tu dost lidí odtud :) ) a tak jsem se pomalu rozhodl koupit z aukra Casio Edifice 550D v bílé barvě (Příloha).

Nicméně po vybalení a zkoušení, hodinky nějak nefungovali správně, tak jsem si řekl, že moje angličtina je natolik špatná, že se podívám na youtube, abych zjistil jak se hodinky ovládají místo toho jsem našel několik videí, kde se moje hodinky chovali stejně, jen u videa bylo napsané že jsou to faky.

Takže jsem to začal více zkoumat a moje rada zní:

1.Nekupovat na aukru Casio Edifice 5xx (527,539, 550...) okolo 2-3tis. místo 5ti-7my

2. Pokud je kupujete, zeptejte se jestli hodinky v tmě svítí např modře jako u 550 (fake svítí zeleně, nebo vůbec) a tahle fungují stopky:

x

(Pozn. : tahle poznáte většinu padělaných Casií ze série Edifice) .

Jinak balení, vzhled hodinek všechno na 100% stejný jako originál ne jako u G-shocků.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Začátkem roku za mnou přišel kolega z práce, že by si chtěl koupit Casio EF.554D, co na ně říkám atd.

Můj šálek kávy tyto hoďky sice nejsou, ale on chtěl kvarcky, moc ciferníků atd. Ukázal mi, kde si je chce koupit, a já jsem si tyto zkusil najít na ebay.com. Tam mu vycházeli o 2k méně. Seznámil jsem ho s tím, že bude mít stěží vymahatelnou záruku 1rok - oproti domácímu prodejci, ale 2k rozdíl je 2k. Tak jsem mu je objednal, hodinky přišly a on byl spokojený.

Potom se k mojí hrůze objevilo toto vlákno. Jako na potvoru jsem se s kolegou dlouho nemohl potkat, abych si ověřil popsané rozdíly. Minulý týden jsem ho potkal, nenápadně se zeptal jak je spokojený a ať mi ukáže , jak jedou stopky UFF - ok. Ještě jsem hodinky skoval pod dlaň, abych uviděl modře svítící luminiscenci a oddechl jsem si.

Příště ale nikomu nic nekupuju - bo to byly nervy. Kupoval jsem je tehdy za 179 dolarů se zadarmo dovozem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...